Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Nem kell elmagyarázni. Ismerettségi körömben elég rég bevezettem, egy csomónak nem is hiányzik a másik része megkérdezi, de viszonylag gyorsan lebeszélem.
Ezt a részt soha nem tudtam elmagyarázni laikus felhasználóknak (és elég biztos vagyok benne hogy amúgy jól magyarázok, nem ezen az oldalon volt a hiba).
Ne mondd már hogy ezen múlik bármi! Az XP-n, meg nekem most a Windows 7 alatt sem kötelező a jelszó, mégsem kutakodnak a gépemben idegenek. Egyrészt ott van a licencelt vírusirtó, aztán a böngészőn a kétszintű jelszó. Mit tud még egy kártevő ezen kívül, amitől a Windows telepítésekor megadott jelszó megvéd? (Azon kívül persze, hogy olyan valaki tudja használni a gépet, akinek nem akarom engedélyezni a hozzáférést.) Ha van ilyen, konkretizálnád? Ugyanis keresgélek az interneten, de a találatok kizárólag arra vonatkoznak, hogy hogy tudom beállítani, módosítani, kikapcsolni, esetleg megtudni, ha elfelejtettem.
Valaki írhatna egy olyan programot amivel elmenthetők az átállított kiterjesztés-társítások, rendszer-mentés, stb beállítások, és féléves-frissítés után ezeket könnyen vissza lehetne kapcsolni. De amíg nem létezik ilyen...
Hogy a redvas, lendkerekes, hernyotalpas szomoruszemu anyukajat a Microsoftnak.
Frissitett masfel orat. Ezek utan olyan lassu volt, mint a csiga, egy emailt nem lehetett normalisan megirni.
Mindenfele uj ikonok petezodtek ide oda. Pl. valami szemelyek az ora melle. Tutira a gépházban is tobb lett, mind volt.
De a legidegesitobb, hogy a jo kis klasszikus kisikonos alt+tab-om megint elb.szta az istenverte elonezetes tenyernyi baromsagaival.
Miert kell mindent felrugni? Van egy belakott, kenyelmes rendszer, es kitalalja, hogy majd akkor o maskepp akarja. En meg megint kezdjem el keresgelni, hogy melyik registry kulcsot kell atirni. Kinek van erre ideje meg kedve?
Persze megint van frissites a kib.szott flash playerhez, meg valami generalis, ami miatt persze indítsam ujra.
Unom az ujrainditgatasi maniajat ennek a fosnak. Es eroszakosan tolja, hogy de mostmar indits ujra. Aztán amikor a legjobban nem alkalmas, akkor szokta vegkepp azt mondani, hogy mostmar tényleg.
Olyat nem tud, amit törölne azt átmozgatja, aminek az alapértelmezett helye ott van. X. másolat akkor lenne működőképes ha saját formátumban és szerkezetben tárolná a fileneveket is.
Hát lehet, hogy kellett megadni jelszót, de hogy én arra nem emlékszem, az biztos. Ha már mindenáron meg akarnak védeni saját magamtól, praktikusabb lenne a telefonomra küldeni valami kódot. Az nem segít, ha egy elfelejtett jelszót, egy még régebben elfelejtett jelszó megadásával tudhatok csak meg.