Üdv mindenkinek. Még mindig ott tartok , hogy Vectrám nem füt!!! Digit klimás. Tökéletesen hüt, de nem tudom fütésre birni. Minden cső meleg a hütö ki van légtelenitve. Vectra kombi 2000cm3, benzines és digit klimás. Minden ötletnek örülnék. Köszönöm.
Hátsódob csere előtt körbeérdeklődtem, az 1.6-2.0 dobján 1 cső van hátrafelé, a 2.5-nél 2. Királyul néz ki a dupla cső, mondom párezer Ft-ot megérne az a 20cm vascső. Nos a síma 20e volt azonnal, a V6-ét rendelni kellett volna, előleg stb., 60eFt!
van egy 2.0 dti vectrám és nem megy annyira mint amennyire mennie kellene csak 1700-2500 rpm között megy rendesen, utána semmi. nem tudja valaki mi lehet vele?????? help
Nagyon köszi, voltam is a tegnapi napon. Kábelt azt nem adtak, de mondta a pali, hogy probléma nélkül foltozható, javítható. Meg ha már ott voltam, vettem egy hátsó ajtó kárpitra való hangszórófedelet, mert meg volt repedve.
Sorik23: Ma felhívtam és elküldtem mind a két helyre a két csatlakozóról készült fotót és a "ripca" nem is válaszolt a "nefelejts" pedig ezt válaszolta:
Kérem érdeklődjön utána, valóban az ön 98' évjáratú autójához vette a lámpatestet./Európai piacra készült az autó?/
Ezt a kérdést azután tette fel, hogy tisztán elmagyaráztam az e-mailben, hogy miért van szükségem az átalakítóra....
Hát nekem a legnagyobb problémákat a 2.5 v6-nál mindig is a motorszerelés okozta , a legröhelyesebb az volt amikor a generátor 20 Ft-os szénkeféit egy napig kellett cserélni , mert ki kellett hozzá buktatni a motort , mert nincs annyi hely hogy kiférjen :)alkatrészárban meg szerintem nem volt olyan durva , mondjuk nállam a gyujtáselektronika kivételével csak kötelező szervízek voltak .
mikor vettem a 2.2-t mindenki ugyanigy viselkedett velem, h nem vagyok normális meg minden pénzem benzinre fog elmenni. aztán pályán 7.5 városban 8.5 a fogyasztás, közel sem a mindenki által emlegetett 10 literek...
Anno letört vagy letörték az antennám, szaki megbütykölte, végül is jó lett, de nem minden adó jött be... megnézettem most ezzel a szerelőmmel Csepelen, aki egyébként istenkirály ahogy hozzányúl a kocsihoz, és ír neked kis listát, meg minden...na szóval megnézte, hát mondja, hogy az erősítős részt teljesen levágták a koaxról meg a 12Vról, és odatett valami gagyi szart. Működik, de csak Pesten belül. Ha elmegyek vidékre, nem megy a rádió, mert nem fogja be őket. Szóval most akarok egy komplett antennát vezetékestül mindenestül... az idióta mindenségit az ilyen f...szkalap szerelőknek!
A sok segítség után most én kínálok nektek egy kedvező ajánlatot! Eladnám gyakorlatilag új állapotban lévő 4db 16"-os Rial Flair típusú alufelnimet, melyhez Dunlop gumikat is adok. A Vectra B-men volt, de csere miatt megválnék tőle. 5 csavaros a rögzítés. 19e Forint/db. Ez az ár több mint 25e Forinttal kevesebb, mint a teljesen új 4db esetén.
Felni adatok:
Méret: 7.0x16 ET szám: 40.0 Lyukosztás: 5x110.0 Szín: Polar-ezüst
Kicsit olcsóbb:http://www.nefelejts.hu/nefelejts/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=34&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=&orderby=product_name&limit=30&limitstart=90
Ezek pontosan jók az Opelhez Saruk is, opelhez valók.
Köszi mégegyszer, megpróbálom én is ezzel a módszerrel, viszont azt nem látom hogy a kábelek és a csatlakozó kötött van-e valamilyen "steck" ... vagy egyáltalán hogyan rögzítetted a kábeleket? Bocs a sok kérdésért, de ha működik így, akkor én se keresgélek tovább csatlakozóért. :)