Egy apró megjegyzés azoknak, akik sokalják a fogyasztást. Nekem ugyan benzines van, ami Budapesten ~8litert eszik. Ez soknak tűnt a szintén 1.4es Xsara 7,5litere után. Viszont belegondoltam, hogy 109Le olyan, mint más márkából az 1.6. Így viszont már nem sok az a fogyasztás. Szerintem a Crdi-t is így kéne nézni.
Véleményem szerint neho úgy gondolta az OFFolást, hogy azzal ki is kapcsolja (még a világítása is megszűnik) Szerintem ilyenkor a "légbeömlők" nyitva maradnak és a menetszél erősségének megfelelően nyomja be a levegőt. (ergo ua, mint automatában (mindenhol jön a levegő), csak nem segít rá a ventilátorral)
Köszönöm, azért kiindulási pontnak nagyon jó, de azért feltettem a Kia szervznek is a kérdést, ha kapok választ megírom,
Írd meg, hogy mit írtak! (ha már vettem 8db KF-et)
Amúgy a Startgumi keresőjében a találatok 90%-a 7x16ET40 tehát nem lehet rossz.
Sőt még 7,5x16 osat is ajánlanak ami még jobban kiáll.
Megkérek "valakit" akinek eredet EX-e van (205/55R16) fényképezze le a kerekeket elölről és rakja fel ide. (én is felraknám ugyanolyan szögból az enyémet)
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire áll ki az első kerék a sárvédőből.
Amikor felraktam a KF felnit, akkor vettem észre, hogy mintha kiállna egy picit.
Örülök, hogy a rárgatás probléma úgy néz ki megoldódik, de mi a helyzet a többivel?Nagyon kevés szó esett róluk az utóbbi időben. Engem jelenleg csak a jobboldali, hátulról halladszó hangok zavarnak. Van-e valaki, aki megoldotta, 1értelmüen orvosolta ezt a betegséget?
Javasolnám, hogy Piti barátunk, akinek gratulálok az oldalhoz - foglalja táblázatba a hibákat mert, ha összesiitjük őket, könnyebben megoldást találunk rájuk. Mit szóltok hozzá.
Nekem a bejáratós (450km) motorral, Pomáz-Szentendrei út- Árpád híd-Duna Pláza szakaszon 6,1-et mutat.
Mivel 18km-ert megyek szerencsére van ideje bemelegedni. (ez kb 5-6km ebben a hideg időben) Még csak 3000-ig pörgetem, de azt lendületesen. (szeretek 1. lenni a lámpáknál)
Bejáratva, sportosan vezetve szerintem simán 6,5 alatt tartható Pesten.
Rövid szakaszon járatva, foll araszolással nem tudom.
450km-nél még 3/4-nél van a mutató. Szép lenne, ha lineáris lenne végig... :-)))
Bár keveset megyek egy évben, de nem bántam meg. A benzines az 1.3 Swift2 ilyenkor már kigyulladt a benzinlámpa... :-(((
Úgy látom rá kell szánnom az időt és körülnézni az autóban. De akkor hogy állítod a levegő irányát? Azt csak akkor tudom, ha bekapcsolom és kiveszem autómatából! Nem lehet, hogy két különböző dologról beszélünk?
Én annyit tudok neked mondani, hogy minden nap kb 20 km oda és 20 vissza, IX. kerület Budaörs útvonal és reggeli + du. csúcs. Nekem a comp. 6.5-6.8 között mér.
Most 4000 Km van az autóban ezért ez kb valós is, és a forgalom fugvényében azért nyomom is neki.
Sajnos valódi adatot nem tudok mondani, mert nem szoktam tankolástól tankolásig számolgatni, csak a comp. szerint nézem.
Srácok írjátok le az őszintét, ha sokat megy ez az 1.6 crdi városban, ráadásul sok hideg indítással, (pl munkábajárás) kb mennyire jön ki a fogyasztás ?
...utolértem magam, ugyanis olyan sebességgel pörög a társaság, hogy miután január végén 8 napig nem látogattam a fórumot, 2 hétre volt szükségem ahhoz, hogy behozzam a lemaradást, ami nem kevesebb mint 1200!!!!!! hozzászólást jelent. Mostantól passziivból átmegyek aktivba, mert rengeteg témához hozzá szerettem volna szólni, de akkor még itt se lennék.
Feltételezva, hogy kinyitod előtte az ajtót, mert ugye akkor ki kell szállnod. Bár ha udvaron belül nyitva áll és te 15 km/h val állsz be a garázsba, akkor pittyeghet, egyébként nem.
Tényleg, ha megengedsz egy kérdést:
Nem emlékszel az Abuqa Kft.-nél mi volt a szerelő neve aki adta neked a csavarokat a MOMO -hoz, mert akkor őt keresném, talán vele könnyebben dűlőre jutok, esetleg a főnökét?
Bár nem engem kérdeztél, de nem nehéz a válasz! :-DD Persze hogy jön be levegő OFF állásban is, sőt, ha feltekered a ventillátort meg is fogod tapasztalni