- Horner sérülése nem tudjuk mennyire gyógyult meg. Mindenképpen lutri lett volna elvinni. - Valakit muszáj volt betenni Contador két embere közül, és Paulinho jobb, mint Benji. - Dima Muravjev is jó lesz, a dolgát el fogja végezni tűzön-vízen, utána legfeljebb megint rámegy a bányászlámpára. Azt el kell fogadni, hogy Kazah nélkül nem mehet a csapat a Tourra, különben mire fel fizetnének a támogatók?
Aki itt meglepő, az Greggy Rast. Az egyetlen ok, amit el tudok képzelni a beválogatására, hogy talpasként többet bír, mint a madárcsontú Brajkovic. Így is csak három igazi vízhordó van a csapatban, ami elég vékony. Szerintem Klödent megint nem sokat fogjuk elöl látni a hegyekben, mert be lesz fogva a szakaszok elején. Valószínű, hogy Greg volt Chris tartaléka, arra az esetre, ha nem 100%-os az amerikai állapota, és a jelek szerint szükség is volt rá.
Megmondom öszintén, hogy én nem tudom, hogy mi alapján döntött Bruyneel, de Paulinho és Rast szerintem közel sincs olyan jó, mint Brajkovic és Horner. Muravyevet meg valószinüleg kötelező volt beletenni a csapatba.
Szerintem Armstrong nem lesz még olyan jó kondiban, hogy támadni tudjon. Tenni fogja tudni a kereket, kérdés, mennyire...
Azt olvastam, a Giro vége óta fogyott két kg-ot (amiről korábban hatalmas vitáink voltak, hogy már nem tud miből fogyni - izomból nem tud, zsír egy gr sincs rajta, ugye?). A kérdés az lesz, Contador mennyire lesz fejben erős, és jól ki tudja-e használni az erejét.
Szerintem igenis Arm. rá fog menni a Tourra, aztán majd az első hegyi szakasz után meglátjuk. Ha ő megindult, eddig senki sem tudott vele menni. (na jó néha Pantani, még ritkábban Ullrich (sajnos csak nagyon ritkán))
Na ha most megindul majd az Arcalison, és Contador tud vele menni, akkor lesz igazi nagy csata.
Nekem Contadorban az nem szimpi, hogy rögtön a médiához fordul, ha valami nem tetszik neki. Gondolok itt a tavalyi Vueltára (Leipheimeres sztori), az októberi Astanás rinyára (vagy kapitány lesz vagy elmegy), meg a mostanira (LA-t Tenerife óta nem is látta, és Levivel együtt biztos konkurencia lesz).
Ha az erejét nem erre fordítaná, akkor jobban ki tudná használni a tehetségét. Ezért szerintem is lehet kicsi feszültség Bruyneel és közte.
Azért valljuk be, minden rider ezt mondja, ha a csapattársa a legnagyobb ellenfele. :) Nem ok nélkül. Sztem bennem is felvetődne a dolog, ha ez lenne a szitu. :)
Nem hiszem, hogy ez probléma lenne közöttük, végül is verseny van. :)
Többször is utalt rá a Vuelta győzelme után, hogy nem volt világos számára, hogy Leipheimer érte vagy ellene versenyzett-e. Előtte a Tour győzelmekor is tett hasonló célzásokat, de akkor még nem tulajdonítottam jelentőséget neki, meg nem is voltak annyira egyértelműek.
Erről szajkózok egyfolytában. Nem fogja megnyerni, basszus min. 3-4 nála nagyobb esélyes van és ha még hozzáadjuk azokat, akik legalább annyira esélyesek, akkor az durva lenne, finoman szólva, ha megnyerné a Tourt. :)
Tökéletesen megfelelt nekem ahogy a Berci-Liváj páros működött. Ehhez képest most úgy áll, hogy a csapat fele nem is Bercinek dolgozik majd. :-/ Ha ez igaz ennél még az is jobb lett volna, ha mondjuk a Caisse egyeseként indul.
Volt azzal az egységgel probléma korábban is, lást Contador Leipheimer támogatásával kapcsolatos nyilatkozatait... Armstrong legfeljebb felerősítette a meglévő problémákat.