Sajnos nem tudom a nevét, mert rögtön kiküldött a műhelyből a táblára hivatkozva, pedig bent akartam maradni a szerelésnél. Tehát nem tett mély benyomást rám...
Ezt még nem tudtam lemérni a rövid használat során,de az eddigi benzines autóim 8l körüli fogyasztásaim után nem lesz megrázó,a jelenlegi 1.6 crdi 5,7 literes(téli) átlagot figyelembe véve.Gondolom a 0,2-0,3 dl fogyasztástöbbletet megspórolom a nyári használaton.Persze ez kisebb gumikkal nyereség lenne,de hát mindennek ára van.
Hello Tapasztalatom szerint a 225/45r17 gumi ,felni megfelelő a cee'd-re,én is ilyet vettem rá sőt kb 50 km-t autóztam is vele.Sajnos a téli szezon miatt vissza kellet rakni a lemezfelnire szerelt téli gumikat.A jármű komfortja valamelyest romlott(nem számottevően),de a kinézet kárpótol ezért.Már nagyon várom a tavaszt,és az új kerekek felszerelését.
Igen, de az a casco nem neked fizet, hanem a banknak. És még azt is el bírom képzelni, hogy csak mondjuk totálkár esetén fizet, de egy sima törésnél saját zsebből kellene fizetned a kocsid javítását.
Én már nem nagyon hiszek az ilyen "trükkökben", ha kézből adod el, szerintem az a szimpatikus ha meg mondod mi van az autóval és nem az ha hülyére van pasztázva, meg szilikonozva. Ha meg kereskedés veszi be, akkor olyan mindegy. Kérdés, hogy ez a ragasztás jobb e mint a leszedhető, mert nyilván van különbség, különben minek kérdeznék. Gondolom a ragasztott stabilabb.
Megbeszéltük, megvárom. :) De, ha elkészült, akkor felrakom a képeket. Volt egy olyan kérdés, ami nagyon elgondolkodtatott... mégpedig... Fix legyen, vagy lebontható? A lebontható is rá van varrva, csak ragasztó nincs alatta. Ha később eladom a kocsit, akkor le lehet szedni róla, és látszik, hogy nincs széthasználva a kormány.
Nekem tuti azok lesznek rajta (ezt kaptam hozzá), de még nem tudom milyen felnin. Ami tetszik, azt már "majdnemsógorom" kinézte (Enzo H). Szóval még vacilálok.
Én 16-colos felnire akarok rakni 205/55-R16- os papucsokat, azt mondták attól még nem esik ki a tömés a fogamból, de már nem a nagy lufigumi látszatot kelti. :-)