Azt már eddig is tudtuk, hogy Donald Trump muszlimellenes rendelete nem érintette azokat az országokat, ahonnan a 2001. szeptember 11-i elkövetői származtak.
Vajon miért hazudoznak ezek "muszlimellenes "rendelkezésről, amikor az elnöki rendeletben egy árva szó nem esik a vallásról?
Vajon honnan az édesanyjuk vasporos csipájából szedik ezek azt, hogy Trump nőgyűlölő, amikor jól dokumentálhatóan egész életében szerette a p,nát?
A kommunista állam egy rendhagyó, de igen költséghatékony rabszolgatartó. A krémet kivéve mindenki rabszolga, de a jelszavaknak hívő hülyébbje örül neki.
Játszunk dedósat. Szóval Oroszország erősebb nagyhatalom, mint az USA. Meséld el ezt Obamának is, szerinte az oroszok gyengék. Egyébként is, februárra összeomlanak.
Meg abból lehet sokat lenyúlni, elvégre minden szupertitkos. És senki nem kérdőjelezi meg, hogy ér-e annyit az a vadászgép vagy lopakodó, amennyiért ki lett számlázva.
Az az egész egy penetra :-), bottal nem piszkálnam.
:-) egy rabszolgatartó az egész.
Japán érdekeltség Dél-Korea ( :-) Japan az ötvenes évekbe az Amerikaiaknak nyújtott katonai tamogatást a koreai haborúban) de hasonló igaz Taiwanra is, ami szintén Japo érdekeltség .
;-)
Ott PRC terjeszkedése és növekedése szerintem ezekkel a csoportojkal is szemben áll.
Be kell látniuk, hogy a hadiipar mindennél fontosabb, hiszen azon lehet a legnagyobbat kaszálni, és erre irányult az arab tavasz, az Irak elleni háború, és most az oroszok démonizálása is.
Az amerikai elnök rendeletet írt alá, amelynek értelmében a kormány korábbi képviselőinek tilos lesz lobbimunkát végezniük más államok számára, mégpedig életük hátramaradt részének teljes egészében.
Vajon elbírja -e a Trumpra szavazó választó buxája, ha -miután Kína előreláthatólag nem fogja hitelezni az USA újrafegyverkezését- életszínvonal csökkenéssel kell fizetniük a megnövekedett katonai kiadások miatt?
Meg a kis méregzsák Izrael. Nekik is van nukijuk, igaz sosem vallották be, de nem is tagadták. Úgy vannak vele, mint én. Sose vallottam be, hogy vagyok, de akinek van szeme, annak számára úgy is látszom.