mlsz! Szállj már le rólunk! Kinek volt jó, kinek mit számitott, hogy a Hali meccset végül a Halinak irtátok. Senki nem nyert vele semmit. Következetlen, UTE, sport és szurkológyűlölő banda vagytok. Szar, szemét, dajcs seggét nyaló brigád az egész. Mit ér a magyar élvonal utefradi nélkül?
Hajrá LILÁK!!!!!!!
Bízzunk abban, hogy csapatunk ennél lejebb már nem kerülhet. Fiatalok és (vagy) külföldieket kellene igazolni, hogy megszakadjanak a pályán.
Természetesen az a szemét MLSZ is elfelejthetne minket. Kivácsi vagyok, ha a zöld majmoknál történik valami akkor ők mit kapnak.
Vooopsz. Én is megérkeztem.
Nekem jobban tetszik a Dk3.(ez egy kicsit Off)
Több helyről is hallottam, hogy Herczeggel tárgyalnak.
A helyzet az, hogy én is ellenzem a külföldieket, de sajna most nincs más választás. Ők legalább a pénzért hajtanak (remélhetőleg). Nézzétek meg a "hazai zsoldosokat" mit műveltek a tavasszal! Ha zsoldosok akkor legalább jó szoldosok legyenek!
Az Újpest most teljesen átalakul. Edző, pályaedző, játékosállomány gerincének a fele, még az ifi edzője is. Jóformán csak a tulajdonosok maradnak. Én bízom benne, hogy nem ellenségeik a saját pénzüknek.
A magam részéről én bizalmat adok az új felállásnak - ha már így van! Megkérnék mindenkit, hogy így gondolkodjon a csapatról és a teljesítmény alapján ítéljünk.
Ne rémiszgess légyszives ilyen kezdőcsapattal. Már a 4-4-2-es felállástól is lever a viz. Kiskapusinak, Szlezáknak, Kovács Balázsnak igenis fix helye van a csapatban, őket nem nagyon lehet mellőzni. Elég vad ötlet lenne, ha olyan futballisták kerülnének a kezdőcsapatba, akiknek semmi közük a csapathoz. Először üldögéljenek csak a padon, csereként bizonyitsanak, dolgozzák be fokozatosan magukat a kezdőcsapatba.
Heba!
Azért a váci fiatalok meg a mieink között van némi különbség...
Szerintem is jöjjenek a fiatalok. Kezdjünk már végre csapatot épiteni. Az sem zavarna, ha mondjuk jövőre nem tudnánk dobogón végezni, de végre olyan futballistákat szeretnék Újpesten látni, akik szivvel-lélekkel játszanak. A külföldi zsoldosokra nincs szükség, ne nálunk legyenek megélhetési labdarúgók. Láttátok a Vác elleni "meccsen" a két fiatal arcán mekkora lelkesedés volt? Ezek a srácok büszkék arra, hogy magukra húzhatták a lila mezt. Boldogok voltak, hogy végre az első "csapatban" játszhattak. Ilyen felfogású labdarúgókra lenne szükség, nem külföldi senkiháziakra, akiknem semmilyen kötődésük sincs a klubhoz.
Több játéklehetőséget a fiataloknak, nem kérünk a zsoldosokból!
Na végre, én is nyitottam egy topicot. Balázska + többiek gyertek át! Sokmindenről nem tudunk most úgysem értekezni, de azért nincs minden (semmi) rendben Újpesten.