World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Valami elképesztően nem érdekel amit itt össze erőlködsz, és ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül. Nekem megéri a hobbimra a havi akárhány ezer forint, amit én megkeresek magamnak. És innentől Te és a kis taurid meg az összes törtös csíra mehet amerre akar. Pá.
Mitol lopott? Meg tudnad mondani? Egy Blizzard ne tudna megvedeni az erdekeit? Haha. Menniy ideig is tartana bezarni a csunya emulator oldalakat? Eleg a Mangos oldalat, es utana meg van love mindenki. A torles veszelye fennall elismerem. 2 evig jol szorakoztam, alaphangon 80k sporolas. Elmegyek nyaralni belole, veszek mast helyette. A penz nem gond, a merteke annal inakbb. En hulye vagyok, ha valami 1 forinttal is dragabb, mint amennyit nekem er, mar nem veszem meg. Te szereted szivatni magad? Az a "high droprate" azt jelenti, hogy 10 Lady killbol 1 healer mace. Es mar nalunk is csak 1x lehet olni hetente, mert itt is kezdik a hulyesegeket atvenni. Eddig legalabb naponta lehetett olni.
Nem. Nem windows vs linux. Hanem jogtiszta windows vs lopott windows. És hogy miért fizetünk? 1) ha hiszed, ha nem, a rendes szervereken alapvetően jól működnek a dolgok, de ha mégsem, gyorsan javításra kerül. 2) nem kell azzal számolnunk hogy Petike megunja a szerverüzemeltetést és egyszercsak nincs hol játszani vagy nem fejlesztik többet, miközben a fizetős szolgáltatás megy tovább... 3) azzal se kell számolnunk, hogy Petikének nem tetszik az arcuk vagy túlzottan bebaszik és ezért töröl pár karaktert, vagy ilyesmi. Továbbá Petike & haverjainak isteni erőre feltápolt karakterei se gankolnak szét. Tudom nálatok biztosan nincs ilyen és soha nem is lesz :) 4) úgy gondoljuk, hogy a sokszorosára emelt dropratek és fejlődési sebesség a vérpistike hülyegyerekeknek való. 5) nem kell várnunk +1 évet a soron következő kiegészítőre. 6) nem sajnálunk havi 4 rongyot a hobbinkra.
"Ezt, es ilyesmiket mind-mind azert rakja bele a Blizzard, hogy minel tobb idot kelljen fizetni"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ettől a faszságtól a falra mászok már bazmeg :D HAVIDÍJAS a játék. Igazából az az érdekük hogy NE logoljál be, csak tejelj. Kurvára mindegy hogy havi 5 percet vagy 500 órát vagy bent.
"Itt mikor lesz? Mi meg elore rettegunk, mennyi ideig lesz jatszhatatlan a szerver."
A live szerverek nem attól lassúak mert az LK szar, hanem mert minden eddiginél sokszorosan több ember akar egyszerre PVEzni. A ti kis olcsójános-szervereteket ez nem fogja érinteni.
És ezennel én is megkérlek, hogy kíméld a topicot innentől kezdve.
Te ugy ertelmezni is szoktad amit mas irt? Hol irtam LFG -t? Hol szokas LFG -n DKP -t osztani? 3k online player, az mennyi valojaban? A mi guildunk 200 fo koruli, persze ebbol sok az alt. A RL feladata ugyanaz mint eredetin: Utana olvasni Bosstaxxon, megszervezni a raidet, kiirni, stb ... De a kiiras, nem a world chatre vonatkozik ... Teljesen ugyanazok a szabalyok vannak, mint a ti guildotokban (nagyjabol).
Annak uj, aki meg nem utotte. Tudod mivel jatszottam legutobb? Talalgatasok helyett, mert eselytelen vagy: Chaos Strikes Back. Kb. 20 eves rpg, es? Meg mindig sokkal jobb, mint a mostani csupa grafika, semmi jatekok. Mondok 1-2 pozitivumot amit az eredetirol atjottek emlitenek: Drop rate. El vannak ajulva, hogy egy instaba nem 100X kell lemenni, eleg 10X is. Utazas: A teleportok minimum felezik az idot. Fejlodes: Nem high rate, de 2x -es. Azert igy is 1 het tiszta jatek ido 1 70 -es karakter. Ezt, es ilyesmiket mind-mind azert rakja bele a Blizzard, hogy minel tobb idot kelljen fizetni, mikozben a jatekosokat halalra szivatjak. En sajnalom pl., hogy az eredeti WoW egyetlen raid instajat sem utottem/uthettem szabalyosan. 70 -esen lementunk, es a nagyjat ketten kitakaritottuk. Mit mondjak, "nagy elmeny volt". Ezert most, amig meg 70 -esek vagyunk probalunk mindent kiutni amit tudunk. Allitolag 1 honapon belul WoTLK, de az ertelmes tobbseg egyaltalan nem varja. A kis 1x eveseknek persze a megjelenes masnapjan az volt a kerdese: Itt mikor lesz? Mi meg elore rettegunk, mennyi ideig lesz jatszhatatlan a szerver. Mert ez a legnagyobb gond: Par ember nem kepes elvegezni azt, amit a tobb 100 Blizzard alkalmazott sem tud megcsinalni. Tisztaban vagyok, hogy a tobb eve eredetin jatszok nem fognak atjonni - max 1-2 fecske -, de aki nincs jo guilben, aki csak ugy jatszogat, annak lehet alternativa. Olyanok is olvassak a topicot, akik nincsenek a kemeny magban, nekik szantam. Mint irtam ti inkabb egymas tarsasagaert fizettek, de peldat elfelejtettem: Elment Nagydarab, es par os AO -s WoW -ozni. Rengetegeen kovettek oket, mert tetszett a tarsasaguk. Semmi gond, en nem azt irom, hogy aki eredetis az hulye. Csak azt aki minosegi privat szerveren jatszik az sem. Missfikszi a legjobb pelda erre, sokan ismerik innen is. Mar majdnem elment eredetire, de aztan megtalata a Taurit. Gyorsan felhuzott 2 70 -est, szet PVP -zte az agyat, stb ... vagy 1 evig jol szorakozott. Mondjuk innen is ugy tunt el, mint AO -bol, mar vagy 1 eve nem is lattam.
Nincs értelme olyan helyre költözni ahol nincs sok magyar, ha magyar guildben akar játszani az ember. Kivéve ha a helybenjárás megfelel, vagy ilyesmi. Tapasztalat. Bár mióta van értelme 10 fős raiding guildnek is, minden megtörténhet. Én inkább reménykedek hogy elmegy innen akit nem köt ide semmi, de zavarja a lag.
Én is csak ennyit tudok róla, meg azt hogy kék-zöld cuccban túlhealeltem szinte mindenhol :) Rossznak semmiképp nem nevezném, csak nem volt teljesen tiszta vele minden.
igen. 5 napja volt a guildben ezalatt 3 raiden volt, a 4ikbe nem kerult bele, es azonnal elkezdett sirni, hogy o miert volt kihagyva. probaido alatt! sirasd ertsd: korbement az osszes officeren whisperben es eloadta a nagyhalalt.
Masreszt lootkurva.
harmadreszt az egyik volt guildjeben van egy ismerose az egyik offinknak, aki szinten nem szep dolgokat meselt rola, ebbol en mar nagyreszt kimaradtam, Deli tobbet tud rola.
nyilván valami hardware probléma, amit nem fogsz tudni megoldani egyedül, ha nem áll rendelkezésre mindnből pótlás, leginkább az alkatrészek egyenkénti cseréjével lehet kiszűrni a hibás egységet. Szervíz, stb.
Most a Medieval Total War 2-vel nyilatkozok,de megsúgom teljesen ugyan úgy fagy le ez,mint a WoW
Windows SP2 újratéve 2x is:Befagyott Direct X 9.0C leszedve:Befagyott RAM áttéve másik slotba+monitorhoz szedtünk le frissítéseket:Befagyott Új BIOS leszedve:Befagyott 3DMark06 futtatva 1 perc 42 mp nél befagyot(mellesleg megmozdítottam az egeret,nem tudom h ez baj e...mégse kéne annyira lefagynia h resettel lehet csak megmenteni)...na most nem tudom már mit csináljak... Majd elvileg faterom munkatársa jön hozzánk aki rendszergazda,és ő rakta össze nem régibe a gépünket...de most már elképzelésem sincsen mi lehet a baj:S Azért köszi szépen mindenkinek a segítséget,nagyon rendesek vagytok!:)
Igen, én is ezt fejtegettem a népnek tegnap. Majd ja végeztem a határidős munkával, összerakok valami 3D stratégiát is, tankmentés rotációval meg mindennel együtt.
Na te csak gondold meg mit mondasz, a szalvétagyűjtők által ritkának és értékesnek mondott darabok olykor olyan áron cserélnek gazdát, hoyg csak pislogsz :-)
Kiscsillag, te valamit állatira félreértesz. Nekem ugyan nem fáj se az, hoyg te ingyen "szórakozol", se az hogy én a saját döntésem alapján mennyit költök egy játékra, lévén sk megkeresem az árát és nem anyuci meg apuci pénztárcáját nyúzom ez ügyből kifolyólag.
Ha te a társaságért játszol valami WoW-nak csúfolt izét, az legyen a te egyéni szociális problémád, érezd jól magad és gyakorolj Akamán még vagy fél évet. Magam részéről megvan a társaságom az eredetiben és nem LFG-ben keresek partit Naxx 25-be (még az altomnak se :-). Nyilván az a hülye, aki a hobbijára pénzt ad ki, és nyilván minden eredetin játszó WoW-os egy marha, mert a világon senkinek nincs olyan hobbija, amiért havi 3k-t kiad. Ugye ez teljesen nyilvánvaló.
a probléma ott van, hogy a tört szerveren kívül egész egyszerűen egy Illidan kill baromira senkit nem mozgat, lévén mindenki a wotlk instáit zúzza, vagy Northrenden szintez, nem tudom kinek élmény még így 2 év BC után még egy kis Outland. Tehát ha azt nézed, te egy másik játékot játszol, nálunk az összes BC instában most pihenik ki a bossok az elmúlt időt :)
de ha itt para van, akkor nyilván már borult a rendszer, nem? :) Egy jól működő háznál nyilván nem kapom le az oldalát, mert olyan szépek benne a kábelek :)
Még egy ötlet, bár nem tudom, hogy ez még létező probléma-e. Amikor kijött XP-hez az SP3, első körben a nem Inteles processzorral szerelt gépek (mint pl. nálad AMD) állandóan fagytak tőle vagy hibásan futtattak programokat. Ez nálunk is volt a cégnél lévő gépekkel, amit először kis belepiszkálással, később már frissített SP3-mal meg lehetett oldani. Persze ha új teljesen a gép és oprendszerrel telepítve vetted, akkor ilyennek nem szabadna történnie, de azért megemlítettem. (Kipróbálni úgy lehet, hogy ha csak SP2 van fent a gépen, akkor is jelentkezik-e a probléma.)