Elnézézést hogy ide is bemásolom, de kicsit zavar ha rám célzott az "áltanácstalan érdeklődő fórumtárs" címmel.
Higye el nem vagyok az, és az érdeklődésem teljesen valós az ügyben. Leendő nem oly kis értékű autómat szeretném biztonságban tudni. Ezért viszont körbe kell járnom a témát, hogy a megfelelő rendszert megtaláljam.
Úgylátom Önnek valami érdekeltsége van a Pazshoz. Elmondom hogy idáig az volt a befutó, de miután az említett videóket megnéztem és olvastam fórum hozzászólást is és a többi szóbajöhető rendszert is átnéztem, kicsit lentebb csúszott az első helyről. Azt írtam hogy nem szeretnék további havidíjjat fizetni ezért a Vémár Komplex került volna szóba, erre viszont nincs garancia lopásra. Itt jegyezném meg ha az igaz, hogy még az alaprendszerrel felszerelt Pajzsos autót sem loptak el (ami szegényebb felszereltségű min a Vémár) akkor erre miért nem válalnak garanciát?
Azt írja a fórumon olvasottak össze zavarhatnak. Ebben is van igazság, azért is írtam, hogy a hozzáértő és tapasztalt véleményeket várom, hogy segítségemre legyenek a döntésben.
Igen abban is igaza van, és fel is fogom keresni a szóbajöhető műhelyeket, hogy élesbe érdeklődjek. Azonban mivel mindenki a saját termékét fogja védeni, sokkal közelebb nem leszek a döntéhez úgy godolom.
Hátizé, annyit megtudtam, hogy az Origo színvonala tényleg a béka hátsója alá esett - kerülöm, amióta... szóval, azóta -, de mást nem. Ezt minek csinálták?
Most már csak üzleti sikerre kell váltani a tudásodat.... ;)
Te tényleg úgy érzed, hogy a biztonságtechnikai szakmai tudásod a siker titka? Nekem a megboldogult birkapásztor a példaképem ha ilyen üzleti sikerről beszélünk.
Anno is ezt mondogattuk, mert a jó ötlet kevés, akkoriban 7-8 évvel voltatok lemaradva, reméljük ezt most lefaragjátok. Bár amíg a CAN bus rendszer az ördög találmánya számotokra, nehéz lesz fejlődni, megint elrohant a világ.
Látom, még mindig mi vagyunk az első számú célpont, ezt jólesően nyugtázom. Köszönjük az újabb kört, szinte már hiányzott.... :)
Az áltanácstalan érdeklődő fórumtársnak tisztelettel javaslom, válasszon bármi mást a Pajzs-on kívül. Ezen a fórumon ugyanis még a gatyamadzaggal összekötött kilincseket is jobb megoldásnak fogják értékelni, mint a Pajzs-ot. Ezért soha nem fog nyugodtan aludni.
Ezt pedig nem szeretnénk. Mint ahogyan súlyos szakmai kérdéseket sem tudunk megvitatni olyanokkal, akik kizárólag érzelmi-indulati alapon tudnak csak gondolkozni. De nincs ezzel baj, mi jót mosolygunk ezen és csináljuk azt ami szerintünk működik és bevált.
Hamarosan egyébként is a múlté lesz az eddigi azonosító eszközünk és akkor majd lehet azt fikázni a megszokottak szerint.
Mindenkinek boldog új évet és legalább annyi ügyfelet kívánunk, amennyi nekünk van !
A blue16 nagyképűsködik a szélvédőn, és este kifejezetten gyönyörűen villog messzire hirdetve, hogy engem ne piszkáljál, mert csak szívatod magad és a kudarc a biztos a kocsit úgyse tudod elvinni. Mint a sárga skorpió a piros mérgező gőte, stb,stb. Este nem lehet eltéveszteni a villogó vevőt. Döntsd el mit akarsz a totális biztonságot, vagy félmegoldást a szerencsére számítva.
A dolog olyan szinten megszokottá és automatikussá válik, mint a kézifék kiengedése induláskor. Jó a Blue16...
Én amikor beszállok a másik autóba, mindig keresem a kódpadot. Pedig annak használata ha úgy vesszük sokkal kényelmetlenebb, mégsem veszem észre, nem tudatosul az a 2-3 másodperc amíg beütöm a kódot.
Ha ez így van akkor a Pajzsb teljesen felesleges a riasztó, mert simán kikapcsolható. De vele együtt a többi védelmi rendszer is? Motortér zár indítésgátlás stb?