Keresés

Részletes keresés

Boboka Creative Commons License 2001.04.20 0 0 18
Kedves Gordon!

Lendvai Ildikó a lehető legrossszabb példa. Az, hogy az 52%-nyi női népesség sorában vannak megszállott félkegyelműek, nem jelenti azt, hogy a nők megszállott félkegyelműek. Üdvözlettel egy férfi.

Előzmény: Dr.Gordon Shamway (4)
Sarele Creative Commons License 2001.04.20 0 0 17
A gond az, hogy ma a magyar női választók körében a legnagyobb a női politikusok elutasítottsága.
Amúgy a numerus clausust éltető, másságfelülreprezentált, mindenholzsidókvannak, elnyomjákamagyart, szövegeket büfögők számára jegyezném meg: ha a különböző kisebbségnél követelik a népesség reprezentálást a magas polcokon, akkor a nőkkel is így kell eljárni.
Boboka Creative Commons License 2001.04.20 0 0 16
Miért ne?
Elvégre a nők aránya a Magyar népességben kb. megfelel az 52%-nak. Hajrá lányok, asszonyok.
Én nőpárti vagyok.
Előzmény: B. Knox (-)
big-lesz Creative Commons License 2001.04.20 0 0 15
Kedves lm!

Úgy legyen!

big

Előzmény: liberálmensevik (14)
liberálmensevik Creative Commons License 2001.04.20 0 0 14
Kedves big-lesz!
Bizony, a jang-nak rá kell jönnie, hogy jin nélkül elpusztítja az egész jin-jangot és még sok egyebet. S muszáj lesz az engedékenyebb, teremtőbb (és sokkal szebb) jin-t hatalomra segíteni. Hogy kevesebb erőszak, nagyobb harmónia lehessen a FöldAnya felületén.
lm
Előzmény: big-lesz (13)
big-lesz Creative Commons License 2001.04.20 0 0 13
Wizes kedves!
Ez jó hír!
Az egész MMM? Hmmm!
:O)))
big
Előzmény: wizes (11)
big-lesz Creative Commons License 2001.04.20 0 0 12
Kedves Gordon!
Egyetértünk! Talán, mert a Nő hozza világra az Életet - felbecsülhetetlen ebben a Férfi érdeme :O)) - és ezért mások a prioritásai! Az élet védelme és megbecsülése erősebb bennük. (Mint mindenben, itt is vannak kivételek, de nem róluk beszélünk.)

De nem hiszem, hogy napjainkban ez a kérdés aktuális lenne. Politikusnak lenni, adottság és szakmai tudás egyben. Isten ments, hogy ismét kijelöljenek adott számú nőneműt, a statisztika kedvéért!
Ez csak úgy működhet, szvsz, ha valakinek megvannak az adottságai, képzi magát és tud "képviselni" egy közösséget, ha megválasztják..., bekerülhet a Parlamentbe.
Talán, ha nem listás pártkatonák töltenék meg a padsorokat... Ha majd a cél nem az izmusok harca lesz, a hatalom mindenáron való megtartása; hanem egy valódi szolgálat: a választók érdekeinek a képviselete. És női (vagy inkább emberi) szemmel ez az érdek mindannyiunkban ugyanaz kell, hogy legyen. Nyugodtan, békében élni egymással, végezni mindenkinek a maga dolgát.

Optimizmusra van remény: a XXI.sz. a nők évszázada!
üdv:
big

Előzmény: Dr.Gordon Shamway (7)
wizes Creative Commons License 2001.04.20 0 0 11
A MMM. évezred a NŐK évezrede!!
Tudom.
WG.
Előzmény: anyuxxx (8)
joy Creative Commons License 2001.04.20 0 0 10
"lehet, hogy elfogult vagyok."
Én is!

1 biztos, kevesebb lenne az anyázás, bu.izás, és hasonlók!
+ talán a törvényeknek is lenne valamilyen értelme, nem úgy, mint a nagyigyesnek...

Előzmény: Dr.Gordon Shamway (7)
wizes Creative Commons License 2001.04.20 0 0 9
Még átéltem a kurva apádat is!
Nna!
Bumm!
w.
anyuxxx Creative Commons License 2001.04.20 0 0 8
" Mit szólnátok ahhoz, hogy ha a parlamenti képviselők több, mint 52%-a - a lakosság arányában - nőnemű lény lenne?"

Kedves Abel !

Azért ez nem ilyen egyszerü.
A nők bejutása a parlamentbe attól függ, megválasztották-e őket az adott szavazókörzetben, nem ?

Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.04.19 0 0 7
Szerintem megváltozna a hangvétel a parlamentben. Ez mondjuk nagy előny lenne.. Azon már régóta gondolkodom, hogy vajon lett volna-e a világon ennyi háború és ennyi kegyetlenség, ha nők irányították volna a politikát, és nem ffiak. SZVSZ szerintem nem, de lehet, hogy elfogult vagyok.
Előzmény: joy (6)
joy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 6
Ha nagyobb a merítés, nagyobb az esély a szép fogásra!

A nők akkor lehetnek egyenjogúak, ha majd @-uk lesz, a férfiak meg szülni fognak!
Ez az egész deklarációzás nagy baromság!

Az viszont biztos, ha választani lehet, én nőkre szavazok!
Kevés kivétellel sokkal normálisabbak, bennük van epatikus készség, ami a @-osok ból többnyire hiányzik! Magamban sem ismerem föl mindig…
:o)

Előzmény: Dr.Gordon Shamway (4)
joy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 5
Nem is igaz, hogy mindig anyázunk! Én pl. már számtalanszor közöltem a lányommal: "A hülye apádat!"
:o)
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.04.19 0 0 4
Nézd meg a T.házban a nőket! Ha eszembe jut Torgyánné meg Lenvai Ildikó, meg Kósáné Kovács Magda, hát... Így is gyenge a felhozatal, hát még ha megtriplázzák őket!!! A lényeg : CSAK AZÉRT, mert nők, ne kapjanak posztokat. Amúgy pedig szerintem mindegy, milyen nemű, az a lényeg, melyik párt delegálja. Legalábbis nálam mindegy, de szerintem a szavazók 80%-a így van vele.
Előzmény: PuPu (3)
PuPu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3
Azért nem kellene álomvilágban élni, - egyelőre nem ártana pozitív diszkriminációt gyakorolni, - enélkül ugyanis a női választók csak férfiakra fognak szavazni, - úgy láccik ismerik a fajtájukat.
A férfiak még erre sem képesek...
:O)))))
Előzmény: Dr.Gordon Shamway (1)
lujza Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2
Nekem tetszene..
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.04.19 0 0 1
Szerintem baromság.Semmi nem szól mellette, és erőltetett is. Akkor lennének végre egyenjogúak a nők, ha nem emlékeztetnék őket folyamatosan arra, hogy nem azok.
( nő vagyok )
PuPu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 0
OK.
Jót tenne az országnak.
:O)))
B. Knox Creative Commons License 2001.04.19 0 0 topiknyitó
Mostanában felmerült, hogy a politikai életeben a nőknek előre meghatározott arányban kell résztvennie. Engem már az is zavar, hogy mindig csak anyázunk, és sohasem apázunk. Mit szólnátok ahhoz, hogy ha a parlamenti képviselők több, mint 52%-a - a lakosság arányában - nőnemű lény lenne?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!