Őszintén szólva nem tudom, még nem másztam bele, csak az elnevezésben benne van... :)
Szeirntem 20k szervízciklusra ez az olaj teljesen jó, Edge árkülönbözetét akkor fizetném meg, ha mondjuk 30k-ra írnák a szervízciklust, noha ez más alkatrészek szempontjából vélhetőleg gáz (légszűrő, olajszűrő, stb...)
Ha viszont 20k után le kell dobni, akkor ez az olaj nyert... :)
Hát ha az OTP Garanciával akarják rendbe tenni akkor az valóban rendben lesz. Mire pályáznak az ügyfelekkel legutálatosabb, legflegmább, legpökhendibb, szerződéseket minden lehető módon figyelmen kívűl hagyó biztosító címére?
A "kis" jelző jelen esetben nem feltétlenül a méretre, hanem a színvonalra irányult.
Most, hogy a groupama megveszi az OTP garanciát, remélem, hogy rendbe teszik az egész rendszerüket. (a garanciánál jelenleg még súlyosabb a kárrendezési helyzet).
Ha egy groupamás lelkébe gázoltam volna, akkor elnézést - de hát az a cél, hogy az ügyfelek sérült autói a legrövidebb idő alatt elkészülhessenek, és hát egyelőre ez néhány más biztosítónak jobban megy. Persze a helyzet változhat...
1.Nem friss regisztráció, csak eddig nem szóltam hozzá! 2.Nem árulok semmit!Mindenki azt vesz amit akar! 3.Tavaly vett egy ismerős ilyen felnit.Fogott egy kátyút, felni kuka lett.A vásárlás után kb két hónappal senki nem tudott ilyen felnit adni neki, megrendelni sem lehetett.4db új felnit kellett vennie.Erről ennyit.
Volt szerencsém részt venni egy teszten. Dunlop SP SPORT 01 VS. BF GOODRICH G FORCE PROFILER Sajnos a Dunlop nagyon gyengén viselkedett, túl puha gumi nem tartja az autót, gyorsan kopott.Míg a másikon alig látszott valami pedig kaptak rendesen!Ha nem érzem saját magam nem hiszem el, hogy két gumi közt ennyi különbség lehet.Az Alutec ok.
Hát nem vagy elég hiteles egy friss regisztrációval, egy bizonyos típusú felni fikázásával, majd az ajánlott felnik, "hát persze pont van nekem ilyen" árulásával.
Csak azért teszem szóvá, mert szintén ceed vásárlás előtt vagyok, öcsém jövőhéten veszi át az övét és történetesen hijoin felnit fogunk rá venni, úgy hogy előtte alaposan körbenéztünk, személyesen is. Nem rosszak az általad ajánlott felnik, DE nem szarok a hijoin felnik sem, ízlések és pofonok, a fellelhető információk alapján több neves gumi szakértő ajánlja a gumis topicban, hijoin mellett szól az ár és a felni merevsége, nehezen deformálódik, inkább törik, de akkor már nagy gebasz van és rendkivül szép fényezésük is van. A pótlásról meg annyit , hogy a hazai forgalmazónál hatalmas raktárkészlet van, csak ebben az évben 2000 darabot adtak el viszonteladóknak és autószalonoknak. A felnis körúton itt éreztük magunkat teljes mértékben vásárlónak, minden kérdésre kimerítő válasz, felnik egymás mellé pakolgatása összehasonlítás céljából és majdan autóra próbálása is választás céljából.
Akinek tetszik ez a felni bátran ajánlom a hazai forgalmazót a 16. ker.-ben.
A lebontható nem lesz szép! Mert fixet nem csak ráragasztják, hanem a kormányt meg is "faragják", különben a varrásoknál kidudorodna ami szerintem nagyon ronda... Az enyémről holnap (bocs, ahogy látom már ma) próbálok képet csinálni és feltenni!
"A legtöbb esetben olcsóbb a hitelbe épített casco, mivel kis biztosító szokta nyújtani. (Pl. groupama), vagy csak lopás és totálkárra fizet.
A kis biztosítókkal az a baj, hogy kár esetén nem mindig lehet őket sem telefonon, sem emailen, sem faxon elérni, ezért előfordul, hogy egy teljesen egyértelmű helyzetnél csak az adminisztráció több hétig tart, mielőtt elkezdődhetne a javítás."
Kis biztosító? Franciaország legnagyobb biztosítója a Groupama, Magyarországon is korrekt háttérrel.