Keresés

Részletes keresés

SunshineSally Creative Commons License 2000.04.06 0 0 10
A LAs Vegasi részekben azt bírtam nagyon, amikor ezek ketten lemennek a szobájukból, és Ross odaszól vkinek, hogy van vmi az arcán... aztán meg nyávog egyet :))))))))) (most is röhögnöm kell)

Bolond szél nagyon jó!!! Amikor Matthew szamaragol!

bokor Creative Commons License 2000.04.06 0 0 9
Sally, nincs harag, főleg, mert a négyzet alakú hullát idézted itt nekünk. Matthew Perryt a Jóbarátokon kívül csak egyszer láttam, a Bolond szél fúj... címűben, azért ott sem volt semmi. (Nálunk az a családi kedvenc, én Perryt szeretem, a férjem Salmát, a gyerek meg a bébit várja állandóan)
Boribon, emlékszem én nagyon, mennyire nagyon sokat röhögtünk együtt az albínókon... Az okádás tán kevésbbé volt jó, de a lemoshatatlan festék Rachel fején...
Mindjárt szombat. Vajon Ross és Rachel elválnak?
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.06 0 0 8
Az biztos, hogy Chandlernek írják a legjobb poénokat (múltkor napokig röhögtem azon, hogy "Te jó ég, itt egy négyzet alakú hulla volt!") Azt hiszem az egy alapmondat, hogy: Nekem is volt képzeletbeli barátom, de a szüleim jobban szerették őt mint engem. :))) Asszem innentől kezdve érthető a figura. (+Matthew Perry NAGYON jól csinálja)

Bokor, én is örülök, hogy örülsz, remélem egyszer majd csak megbocsátod nekem azt a feleségét-meg-nem-értő dolgot :)

Mindenki nézzen Jóbarátokat!

Boribon Creative Commons License 2000.04.05 0 0 7
Bokor,
mivel egyutt rohogtunk rajta nagyon, ezert nem kell irnom, hogy en is imadom az albino-szamitogep-taboros reszt.
De ezenkivul is mindent, gyakorlatilag ez az egyetlen sorozat, amit nezek (most, hogy nincs Veszhelyzet!)

De azert Ross nem a zsanerem, mert benazok en eleget, egy pasi nem benazzon ennyit. En Chandlert imadom, es Phoebe-t is.

A dumak meg bevonulnak a hetkoznapjainkba. Az eros nyolcas peldaul.

Es ahogy Rachel le akart szokni a cigirol? Az se volt semmi! Meg az okadas az eskuvo utan Las Vegasban!!

Előzmény: bokor (6)
bokor Creative Commons License 2000.04.04 0 0 6
Szia Sally, örülök, hogy te is itt vagy, - persze a többieknek is!!! - és hogy ízlésünk megint találkozott (kivéve persze a feleségét tisztelni nem tudó, önfejű kis zsarut illetően). Chandler a maga folyamatos szenyázásával egyszerűen zseniális. És persze Ross... Én randiznék vele... Mostanában az volt az egyik kedvenc részem, de az sem volt semmi, ahogy Chandler lenyelte a lézerpisztolyt.
Kedvenc idézetem egyébként, amikor Ross készült elvenni Emilyt, de kétségei voltak, és rendeztek egy bulit. Rachel és Ross beszélgettek a lépcsőn ülve, és Rachel azt mondta, hogy Emily könnyekig meghatódva nézeget régi albumokat, pl. ahol Ross üldögél egy csomó albínó között. Utóbbiakról aztán kiderült, hogy az volt a számítógépes tábor...
Shalina Creative Commons License 2000.04.04 0 0 5
Csak kedvenc részeim vannak! De majd gondolkodom, hogy mi is a legeslegkedvencebb... :)
Előzmény: SunshineSally (4)
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.04 0 0 4
CHANDLER BING RULEZ FOREVER!!!!!!

Annyyyyyyyyyyyyira imádom ezt a sorozatot.... örülök, hogy még vannak így egy páran! Mostanában egy kicsit kezd leülni a sorozat, úgy értem a hatodik széria eddig nem nagy durranás, de én még ezt is megbocsátom nekik, mert tényleg az eddig látható sorozatok közül ez a legeslegjobb.

Van kedvenc részetek/idézetetek?

Jeto Creative Commons License 2000.04.04 0 0 3
Jobaratok uralkodnak! Angolul tudoknak mondom, hogy az elso ot sorozatot ki lehet venni a Zichy Jeno u.-i angol tekabol.
greenwood Creative Commons License 2000.04.04 0 0 2
Imádom! Bár csak mostanában kerültem tőle függőségbe... A Phoebe (ha jól írom) nevű lány a kedvencem a filmből, mert ő a legokosabb, csak ügyesen titkolja.
Egyébként az a legjobb ebben a filmben, hogy mindenféle kényes témák kerülnek elő folyton, és az ember mégsem érzi az izzadtságszagot, hogy jaj most mennyire PC-nek kell itt lenni. Egyszerűen jó... ennyi.
ZedIzDead Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1
Szeressük. Kedvencem a Ross, aki itt nem doktor, és sokkal kevésbé macho.

[ZedIzDead]

Előzmény: bokor (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 0
szerintem is a legj0bb s0r0zat
bokor Creative Commons License 2000.04.04 0 0 topiknyitó
Én nagyon várom a szombat estét évek óta, ha pár hétig nincsenek, elvonási tüneteim vannak... Ti hogy éreztek irántuk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!