Keresés

Részletes keresés

Tibsky Creative Commons License 2003.03.15 0 0 13
Igen ,ez egy szállodalánc Aparthotelja!
Mi szervezetten megyünk, úgyhogy a reptértöl nem kell autó!Čn úgy gondoltam, hogy 3-4 napra bérlünk csak!Egyébként köszi!
Előzmény: HORI (12)
HORI Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12
Nem ismerem. Miaz, egy szálloda?

Autót bérelni egyébként - kis túlzással - minden sarkon lehet. (Helyi társaságoktól.)

Mi még itthonról béreltünk (AVIS), a reptéren vehettük át a kocsit - egy 11 km-es vadiúj Opel Corsát...

Előzmény: Tibsky (11)
Tibsky Creative Commons License 2003.03.15 0 0 11
Hello Hori!
Ismered véletlenül a Viva Tropic-ot Port d'Alcudián??Lehet ott autót bérelni`Hol? Köszi!
Előzmény: HORI (9)
aero Creative Commons License 2003.03.15 0 0 10
hali!
Többször jártam spanyolország különbözö üdülöhelyein,de mallorca mindegyiknél a legjobb volt legalábbis nekem.ha tehetem mindig ide járok vissza.tehát el arenal és magalluf a legzajosabb.rengeteg diszko van,és a tengerpart zsufolt.viszont can'pastilla nem annyira zsufolt,nekem eza hely bejött.közel van palmahoz,a fővároshoz.én ezt a részt ajánlom.can'pastilla és el arenal között egy több kilométeres homokos egybefüggő strand van,ugyhogy elég jol eloszlik a tömeg.érdemes kocsit bérelni és bejárni a szigetet.cala mondrago nagyon szép kis öböl,homokos rész,nem zsufolt,mindenképpen ajánlom.egészen benyulik a tenger a kis öbölbe.érdemes menni nagyokat lehet bulizni.
Előzmény: ata7 (8)
HORI Creative Commons License 2003.03.15 0 0 9
Mi Port d'Alcúdia-ban laktunk, a sziget északi részén. Na ez sem egy csendes hely (ilyet valóban nem nagyon lehet találni), a lényeg, hogy nem a városka központjában (illetve szórakozónegyedében)laktunk, ill. a szállodában nem volt diszkó; így legalább a szállásunk nyugodt helyen volt.

Sok klassz kis strandot lehet találni Alcúdia (ez már egy másik városka, kb. 5 km-re) felett, a Pollenca öbölben. (Badia de Pollenca) Leteszed az autót az út szélén, és lépcsőkön lesétálsz a homokos tengerpartra. Álomszép, a kis öblök 3 oldalról zártak, előtted meg ott a tenger. Egy ilyen kis "strandon" max. 200 ember volt, mikor mi voltunk. Valszeg, mert ezeket a strandokat a kutya sem hirdeti, meg kell találni, és autó nélkül elég körülményes odajutni.

Ha anyagilag megengedhetitek szerintem feltétlenül béreljetek autót (30-40 ezerből egész hétre lehet), és kiránduljatok sokat. Mi strandolás után mindig elmentünk valamerre; a sziget nem nagy, 1 óra alatt (a hegyek kivételével) mindenhová kényelmesen el lehet jutni; és nagyon sok szép látnivaló van. (Palma, Ermita de Betlem, Cap Formentor, Sa Calobra, Sóller, Ermita de Sant Salvador (Felanitx mellett)-hihetetlenül gyönyörű panoráma) Az utak mindenhol kiválóak, bár néhol nagyon keskenyek.

Előzmény: V42 515 (6)
ata7 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 8
Szerintem itt nyugodt hely nem nagyon van,legalább is amelyik helyeket hirdetik az irodák azok nem azok.Mi autóval bejártuk a sziget 70-°%t de nem volt egy olyan hely sem ahol ne nyüzsögtek volna az emberek.
V42 515 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 7
"Szerintem Arenalba mehettek,mert az se rosszabb a többi helynél,és ott aztán igazán van élet."

Annak biztosan jó, aki alapvetőe szórakozni akar, de szerintem - a másik topicban olvasott beszámolók alapján - van nyugodtabb hely is....

RIU Bali nevezetű hotelről van-e valakinek tapasztalata?

Előzmény: ata7 (5)
V42 515 Creative Commons License 2003.03.14 0 0 6
És Mallorcán melyik helyet ajánlanád? Valami olyan helyet keresnék (nem konkrét szállodát, mert abból van ezerrel, inkább tágabb értelemben vett környéket), ahol alapvetően nyugalom van, jó és nem túl zsúfolt strand, de azért elérhető közelségben van másra is lehetőség (azaz városiasabb környezet)
Előzmény: HORI (4)
ata7 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 5
Sziasztok.
Olvassátok el a tavaly nyitott Voltál már Mallorcan? topicot.Ott is tudtok olvasni pár dologról.Szerintem Arenalba mehettek,mert az se rosszabb a többi helynél,és ott aztán igazán van élet.
HORI Creative Commons License 2003.03.12 0 0 4
Amit El Arenal-ról írsz az helytálló, a németek oda járnak bulizni. (Ugyanez persze létezik brit változatban is, Palma-tól nyugatra Magalluf környéke.)

Amúgy én a helyedben Teneriffe és Mallorca közül biztos az utóbbit választanám, sőt megkockáztatom egész Spanyolország legszebb része. Jártam már Teneriffén, Mallorcán, Malagán, Costa Brava-n; de Mallorca magasan vert mindent. (Sajnos az árak is; bár ha nem a legdrágább éttermekbe mégy, akkor elviselhető.)

Teneriffén egyetlen fehér homokos strand van; Mallorcan sok ilyet találni.- És nem csak tömegstrandokat, hanem kis öblöket is, ahol max. néhány tucat ember van.

Előzmény: V42 515 (3)
V42 515 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 3
http://www.mallorca.com/english/index.htm

A fenti linken keresztül szerintem eléggé sok dolgot el lehet érni.

El Arenal: ha odamennék, én éppen azt szeretném elkerülni. Mindenhol azt olvastam, hogy az kvázi egy diszkónegyed, aki pihenésre (is) vágyik, annak nem ajánlatos... De ha valakinek más infója van, ossza meg velünk!

Előzmény: takzolee (2)
takzolee Creative Commons License 2003.03.12 0 0 2
Szia Tisztelt v42515!

Ajánlom neked még az Eurotours-os katalógust is igaz, hiány van belőle de a honlapja elég jó!
www.eurotours.hu
Én már biztos Mallorca mellet teszem a voksom, de sajnos nem találok sehol sem egy normális térképet Palma-ról estleg El Arenalról!

Mielőtt szállodát választok szeretném tudni, hogy pontosan melyik részen fekszik a szálloda mihez van közel és mihez van távol!

Tavaly mielőtt Salou-ba mentünk tök jó térképet találtam amelyen nagyon sok szálloda be volt jelőlve, hogy pontosan hol is található!

HELP ME VALAKI!!!
Esetleg nem tudsz segíteni ugyanis ez óriási dilemmát okoz és addig foglalni sem tudok!

Üdv: takzolee

V42 515 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 1
Szia!

Én is tervezek hasonlót, bár nagyon vacillálok Mallorca és Teneriffa között... Beszereztem Neckermann és TUI katalógusokat, határ a csillagos ég...

Előzmény: takzolee (-)
Kistván Creative Commons License 2003.03.07 0 0 0
mallorca nem olyan nagy sziget, hogy óriási különbségek lennének a részek között.
sokkal fontosabb, hogy milyen a szálloda.
júliusban egyébként is mindehol nagy az élet.

mi 2 éve el arenal-ban voltunk a hotel bahamas.
na az egy nagyon kircsi szálloda.
A sogoromék velünk szembeni szállodában voltak elötte 1,5 hónappal, és az szar volt.
Voltunk még a környékén pár szállodában, de ez magasan veri a többit (pedig ez is 3 csillagos).

Árak abban az időben tuti döbbenetesek lesznek.

Mi voltunk egy buszos túrán egy híres öbölhöz (a sziget túlpartja), hajóút meg minden, az tuti volt.
Voltunk a Formentor-nál is, de az kocsival legalább olyan jó, és még nagyon tuti kis falvakat is láthatsz (ahová busz benemmegy!).
El arenal mögött van egy vizividámpark.
Egy napot mindenképpen megér.
Delfinárium is egész tuti Palma de Lorca túloldalán van.
Két napra béreltünk autót, de így pont jó volt.

Ja és El Arenal mögött a tengerparton van egy sétány (biciklivel is eléred, sétával kicsit több idő). Itt ugrálnak szikláról a hmcsék, persze megmutattuk, hoyg milyen a magyar vírtus:-))

ennyi, ha van kérdés, mondjad.

kistván from tatabánya

Előzmény: takzolee (-)
takzolee Creative Commons License 2003.03.07 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A nyár folyamán július környékén szeretnénk Mallorcára menni és ezzel kapcsolatosan információt, tapasztalatot szeretnék kérni.
Melyik részére érdemes menni? Árakról? Repülő útról! stb

köszönöm,

üdv: takzolee

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!