Több nagy div2-es rangadó is lesz a hétvégén, így elég nehéz kiválasztani a bizonyos hármat. Ha valakinek hiányzik a Wigan-Luton vagy a Wycombe-Barnsley felső illetve alsóházbeli derbi, szóljon, betehetjük akár.
Az én választásaim:
Tranmere-Cardiff
Oldham-Q.P.R
Blackpool-Plymouth
A szorzókat majd ugye a hét második felében lehet megtudni.
A tavalyi szereplésünkhöz képest ez nagy előrelépés volt. Most már a hátralévő 11 bajnokiból kell kihozni a legtöbbet!
Mivel nem tudom megvárni a Forest-Grimsby végeredményét, a többi meccs viszont végetért, két verzióban is felteszem a tippmix próbaforduló eredményét. A neve után mindenki a forduló utáni egységeit ("A") láthatja, zárójelben sorrendben a forduló előtti egységeit ("B"), a fordulóban kockáztatott egységek számát ("C") és végül a nyert egységeket ("D"). Értelemszerűen fenn kell állnia az "A"="B"-"C"+"D" egyenlőségnek.
I. Ha a Forest nyer a Grimsby ellen:
1. Zöldferi 114,9 (100; 50; 64,9)
2. Raddens 108,85 (100; 75; 83,85)
3. Tomacius 108,2 (100; 60; 68,2)
4. Muntanitz 88,5 (100; 65; 53,5)
5. Degec007 80,35 (100; 60; 40,35)
II. Ha a Forest nem nyer:
1. Tomacius 108,2 (100; 60; 68,2)
2. Muntanitz 88,5 (100; 65; 53,5)
3. Raddens 88,45 (100; 75; 63,45)
4. Zöldferi 87,7 (100; 50; 37,7)
5. Degec007 66,75 (100; 60; 26,75)
Az tehát biztos, hogy Degec mindenképpen ötödik, viszont az előtte lévők sorrendjét nagyban befolyásolja a Forest-Grimsby kimenetele.
Akkor válasszuk ki a jövő hétvégi mérkőzéseket! A szurkolói megoszlás alapján azt gondolom, hogy négy Div1-es, három Div2-es, két Div3-as és egy Conference-es mérkőzés alkossa a tíz fogadási eseményt! Ezen alkalommal válassza a Div1-es meccseket Degec, a Div2-eseket Tomacius, a Div3-asokat Zöldferi, a Conference-est pedig Raddens. Elég, ha beírjátok a kiválasztást, majd amikor már minden meccs összeállt, akkor én még egyszer beírom egy hozzászólásba az összeset a William Hill-es oddsokkal! Ha valaki nem akar meccsválasztó lenni, az szóljon, én beugrok helyette, és amúgy is "rotálódunk" majd az osztályok között.
Butler öngólja után, sajnos, már 0-2 :-( Ezzel alighanem vége a kupamenetelésünknek, most nagyon oda kell figyelni, hogy legalább a play-off remények ne csökkenjenek! Igaz, két nehéz bajnoki áll előttünk (szerdán Readingbe, szombaton Portsmouthba látogatunk), de talán jó is, hogy idegenben játszunk, ott valahogy kevésbé görcsölünk.
Sajnos mi kikaptunk. Abból a szempontból bíztató volt viszont, hogy sikerült elöl a csapatnak visszanyerni góllövő képességét, így hosszabbtávon eredményesek lehetünk újra. Sajnos most hátul voltak gondjaik, és a Chesterfield hosszú vereségi sorozata pont a Pilgrims ellen kellett, hogy megdőljön.
A tippelés érdekes lett, a bajnokikon semmit nem találtam el, viszont a két kupameccs bejött. Éreztem, hogy a Sheff U nyerni fog! Pedig 4 nagyon fontos emberük hiányzott.
Marsden 56. percben szerzett góljával 1-0, de még van hátra! Csak sikerül kiharcolni az újrajátszást.
Sweet Rosalyn!
Én is találtam ott teljes csapat által aláírt Plymouth mezt nemrég, nagyon király volt, persze rendes ára is volt neki. Próbálsz onnan majd rendelni?
A szünetben 0-0-ra állunk Southamptonban. A honlap összefoglalója alapján egyelőre nem voltak nagy izgalmak. A második Div1-es elődöntős a Watford, amelyik az utolsó negyedórában lőtt két góllal került a négy közé a Burnley ellenében.
A So'ton az idei kupasorozatban csak a Spurs ellen volt meggyőző, a Millwall viszont kiharcolt egy döntetlent a St Mary's-ben. Remélem, mi is meglepjük őket! Már csak 60 perc!
Közben a 75. percben még 0-0-ra áll a Watford-Burnley összecsapás.
Nem tudom Rosalyn,én a Szeged-Lemgo kézilabdameccset látom ott a mi meccsünk időpontjában.
Nyert a Sheffield Utd a Leeds ellen!
Ha nekünk is sikerülne a bravúr Southamptonban /és miért ne?/,akkor 3 div.1-es csapat lehet az elődöntőben!
Landeval! Látom,szűken,de meglett a meccs!Még így is nagy harc lesz ott is a play off-ért.
Ez eddig elég sikertelen hétvége. Remélem a Wolves holnap alkot valami "nagyot".
Nálam a tipp egyébként a szimpátiának szólt, a szorzó csak másodlagos. És elvégre ez csak egy próbaforduló, nem?
:) Én is így tippeltem volna, csak az utolsóhoz nem tudtam volna igazából mit szólni (nem ismerem őket + nem néztem utánuk.
Itt vannak a mai eredmények:
Div3:Most hirtelen nem is tudom, kiket kellene dőlt betűvel írnom, kérlek ne haragudjatok rám. :(
Boston Utd 0 - 0 Carlisle
Bournemouth 2 - 0 Darlington
Bristol Rovers 0 - 0 Shrewsbury Hull 0 - 0 Oxford Utd
Leyton Orient 1 - 1 Exeter
Scunthorpe 1 - 1 Macclesfield
Southend 0 - 1 Lincoln City
Torquay 0 - 0 Swansea
Wrexham 3 - 0 Rushden & D'monds
York 3 - 1 Cambridge Utd
Látom lesz a Wolves meccs a Sport1-en. :)
Más valami ami eszembe jutott: nézegettetek már mezeket az ebay.co.uk-n? Én vagy 2 hete láttam egy a teljes csapat által aláírt Dons mezt, de sajnos másnapra el is tűnt. Tegnap éjjel pedig találtam egy Wycombe mezt, az viszont túl nagy nekem. :(( Csak most jutott eszmbe ez az oldal igazán és egész klassz dolgok vannak.
Nagyon úgy néz ki,hogy most már csak az FA CUP elődöntőjében kerülünk képernyőre! :-))
Itt vannak a tippjeim a próbafordulóra,próbáltam taktikázni,mintha már élesben menne:
Sheffield Utd.-Leeds H 2.62 10 e.
Southampton-Wolves V 5.00 5 e.
Brighton-Rotherham H 2.30 5 e.
Nottingham-Grimsby H 1.36 20 e.
Barnet-Stevenage H 1.72 10 e.
Egyre bővül a topic, ez nagyon jó! Talán így a tippelés is virágzó lehet hosszútávon. Mindenkinek a kedvenc csapata fontos hétvége előtt áll, sok sikert a fanoknak! Mi Chesterfield-hez látogatunk, a manager 3-4 napos zártkörű edzőtábort rendelt el a tartalék és ifjúsági csapatokkal együtt a héten. Meg kell tartani a jó csapatmorált, utolsó esélyeinket ragadhatjuk meg most. Bízok a fiúkban... Sajnos holnap érek csak haza, így este nem tudok benézni.
Akkor eddig négy tippelő van (Raddens-szel együtt), aki még beszállna, annak 16.00-ig kell nyilatkoznia. Bár ez csak próbaforduló, úgyhogy a következő hétvégén mindenki tiszta lappal indulhat, és nyugodtan jöhetnek új versenyzők is.
Aki eddig tippet adott a Saints-Wolves-ra, az mind a mi győzelmünkre fogadott, ami számomra igen örömteli, bár gondolom ez nem annyira a szimpátiának, mint inkább az 5-szörös szorzónak szólt.
Mivel ez úgyis csak próbaforduló, én tartom az 556-os hozzászólásban tett tippjeimet. Tomacius-nak az 558-ban tett tippjei játszanak, kérem azokat, akik még részt vennének a játékban, hogy legkésőbb szombaton, magyar idő szerint 16.00-ig legalább öt meccsre fogadjanak valahány egységgel. Összesen 100 egységgel lehet fogadni, egy meccsre pedig maximálisan 20-szal!