Az Uniqa honlapján a klímát például külön be kell jelölni, ami bónuszfokozattól függően akár 15000 ft/év plusz díj. Én fel is hívtam a biztosítót és ők is megerősítették ezt.
OK. Végül is az ügyintéző kérdezte hogy van-e benne légzsák, Klíma, KF. Nyilván ezért.
Most volt a Discoveryn a jövő autója című műsorban. Bármikor megváltoztathatod a kocsid színét (kémiai folyamattal) és, ha megkarcolja valaki, kijavítja magát a fényezés. Alig várom. :)
Bocsi, a hétvégén nem voltunk internet közelben. A zörgés jobb oldalról (első szélvédő) jött. Kiszedték (valamit csináltak, cseréltek) és már nem zörög. Ha kavics miatt kell cserélni szélvédőt azt is meg kell tenni.
Mióta megcsinálták nem zörög. LEÍRHATATLANUL jobb.
Péntektől ma délutánig, közel 900 km-t tettem meg a kocsival, Szolnok-Marosvásárhely útvonalon, menet-jövet.
Pénteken, kifogtam egy nagy havazást, legalább 3-4 autót láttam, Karcag térségében az árokba csúszva.
A kocsi jól teljesített, 3 személlyel, sok csomaggal, 6,3 litert fogyasztott 100 km-en. Ahol lehetett, főleg ma délután, 100-120-al jöttem, mivel nem volt nagy forgalom.
A múltkor írta valaki, hogy ezeknél a kocsiknál, a jó fékek miatt nem érdemes a motorféket használni, nyugodtan lehet 4-5 sebességben menni, hegyről lefele, majd fékezni.
Ezt cáfolom: sokkal biztonságosabb,meredek lejtőn, pl. 3-as fokozatban engedni motorfékkel a kocsit, így jobban uralható, nem fogyaszt, és a fékbetéteket is kíméli!!
Nem beszélve arról, hogy pl.egy éles kanyarból kijövet, ha kell, akár egy padlógázzal,jól, és biztonságosabban lehet gyorsulni. Gázelvétellel, pedig rögtön megzabolázod a lóerőket.
Egy, (talán) hibát észleltem a kormányon lévő rádió vezérlés MODE gombjával kapcsolatban: ha FM-et hallgatva, megnyomtam a MODE gombot, akár többször is, nem váltott át középhullámra! Középhullámróll FM-re átváltott. Esetleg az a hiba oka, hogy nem volt CD is behelyezve?
Kora délután, egy zöld Ceed, K??-848 rendszámú, haladt el mellettem, Szajol térségében. Netán fórumos volt?
Üdv. mindenkinek 1,4 EX (12 ezer km van az autóban)
Az Uniqa honlapján a klímát például külön be kell jelölni, ami bónuszfokozattól függően akár 15000 ft/év plusz díj. Én fel is hívtam a biztosítót és ők is megerősítették ezt.
Na, vigyázz magadra! :-))) Este írtam neked. Hátulról fújt a szél előre, úgy vettem észre. Nemsokára megint megyek vele, akkor megnézem. Pont az utca végén álltam és lehet, hogy valaki éppen akkor ment el keresztben nagy füsttel, de nem hiszem.
U.I.:
Ha összefutunk valamelyik talin, akkor meglátod, hogy nem vagyok emberevő, sőt.
<a href="http://www.formula3000.hu/shop/shopping_cart.php?sort=2a&page=2" target="_blank">Total Quartz 9000</a> Nekem ez van benne. Egy kis fémnemesítővel megspékelve. ( MPG Extreme ) Hibátlan.
A kiégést is úgy kell érteni... a 3LEDesből mindig kiégett 1, vagy 2 LED (kb 3x cseréltettem). Mióta ez az "új", 1 nagy LEDes van, nem égett ki... bár most egy kicsit gyengének találom a fényerejét.
Én már csak óvatosan merek írni neked, de biztos vagy benne, hogy kormot láttál? Nem fehér színű vízpárát a - 4 ben? Ha kékes vagy feketés füstöt látsz akkor kezdhetsz aggódni, de ha fehéret és csak hidegben akkor hajrá előre, nincs gáz!
Előre is elnézést az OFF-ért...és azért is,hogy ismeretlenül(bár lesz,aki rámismer) ideírok.
Annyi lenne a kérdésem,a ti párotok,feleségetek,családotok hogyan tolerálja,hogy kvázi egész nap itt lógtok a fórumon??Mert ahogy visszaolvastam ,jónéhányan a nap minden órájában hozzászóltok !
További szép vasárnapot!
Gyerekekkel voltam ma már bicajozni, szülinapoztunk. Most mesét néznek én meg az ölemben a laptoppal itt vagyok. Ha kérnek valamit, válaszolok, megteszem....
Semmiben nem hátráltat, hogy egy nap néhányszor ránézek az engem érdeklő témákra. A gond az ha valaki több tucat fórumon van jelen egyszerre. Az már tényleg egész embert kíván.