Mint sokan mások a fórumon, én is laikus vagyok, korábbi kérdésemre sok hasznos infót kaptam a fórumon, amit ezúton is nagyon köszönök Mindenkinek!
Csak azért írok hátha segít valakinek a döntésben, én végül a Cerberos mellett döntöttem. Nem tudom, hogy jól tettem-e, majd az idő megmondja. Még 1 casco-t is kötöttem az autóra.
További szép napot Mindenkinek, és köszönöm még egyszer a segítő szandeku valaszokat.
Nincs kedvencem, de ha lenne, ugyanúgy nem tetszene ott sem egy háromperces video hangzatos felvezetéssel a nagy semmiről, vagy legfeljebb alapsablonokról. Csúnya bácsik lopják az autókat, alkatrésznek lopják, azt lopják amit megvesznek, jeltovábbítót is használnak - hűha! satöbbi. Hátizé.... "Most végre megtudhatja" - jesszusom. És "hogyan lehet védekezni a tolvajok ellen" - erről meg sok érdemleges szó nem esik. Nyilván a szerkesztők hülyesége és nem a riportalanyoké, de ez nem szakmai anyag, csak töltelék.
én ugyanis nem értek mindenhez, így a médiához sem.
Ja-ja, mekkora gáz, amikor már a megvásárolt reklámidőben futatott műsort is megszüntetnek. Mindegy, hagyjuk is, nekem ez jutott eszembe a médiáról, meg a szakértésedről.
Elnézézést hogy ide is bemásolom, de kicsit zavar ha rám célzott az "áltanácstalan érdeklődő fórumtárs" címmel.
Higye el nem vagyok az, és az érdeklődésem teljesen valós az ügyben. Leendő nem oly kis értékű autómat szeretném biztonságban tudni. Ezért viszont körbe kell járnom a témát, hogy a megfelelő rendszert megtaláljam.
Úgylátom Önnek valami érdekeltsége van a Pazshoz. Elmondom hogy idáig az volt a befutó, de miután az említett videóket megnéztem és olvastam fórum hozzászólást is és a többi szóbajöhető rendszert is átnéztem, kicsit lentebb csúszott az első helyről. Azt írtam hogy nem szeretnék további havidíjjat fizetni ezért a Vémár Komplex került volna szóba, erre viszont nincs garancia lopásra. Itt jegyezném meg ha az igaz, hogy még az alaprendszerrel felszerelt Pajzsos autót sem loptak el (ami szegényebb felszereltségű min a Vémár) akkor erre miért nem válalnak garanciát?
Azt írja a fórumon olvasottak össze zavarhatnak. Ebben is van igazság, azért is írtam, hogy a hozzáértő és tapasztalt véleményeket várom, hogy segítségemre legyenek a döntésben.
Igen abban is igaza van, és fel is fogom keresni a szóbajöhető műhelyeket, hogy élesbe érdeklődjek. Azonban mivel mindenki a saját termékét fogja védeni, sokkal közelebb nem leszek a döntéhez úgy godolom.
Hátizé, annyit megtudtam, hogy az Origo színvonala tényleg a béka hátsója alá esett - kerülöm, amióta... szóval, azóta -, de mást nem. Ezt minek csinálták?
Most már csak üzleti sikerre kell váltani a tudásodat.... ;)
Te tényleg úgy érzed, hogy a biztonságtechnikai szakmai tudásod a siker titka? Nekem a megboldogult birkapásztor a példaképem ha ilyen üzleti sikerről beszélünk.
Anno is ezt mondogattuk, mert a jó ötlet kevés, akkoriban 7-8 évvel voltatok lemaradva, reméljük ezt most lefaragjátok. Bár amíg a CAN bus rendszer az ördög találmánya számotokra, nehéz lesz fejlődni, megint elrohant a világ.