Keresés

Részletes keresés

buGri Creative Commons License 2002.11.11 0 0 10
melchiorus: Azt ajánlom, nézz át a "Hárman az ágyban" c. topikba, ott egy csomóan vagyunk, akiket szintén izgatnak hasonló dolgok, ráadásul adott egy baráti légkör, volt már egy-két személyes találkozó a topiklalók között, lehet, hogy a nejednek is jól jönne, ha látna egy ilyen társaságot, akik teljesen normális emberek, mégis felszabadultan tudnak beszélgetni a vágyaikról, amik a többes erotikához fűződnek.
Üdv,
buGri
Előzmény: Törölt nick (8)
pasa_ Creative Commons License 2002.11.11 0 0 9
Egy jo cel sok harcot meger...
Szoval hajra, mi drukkolunk. :)

Pasa

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 8
Az elméleted szerint amikor elkezdtük az egészet, akkor nem voltunk perverzek. Mára már azzá váltam. Feleségem ugyanis mereven elzárkózik mindenféle folytatás elől. Sajnos. Vagy nem sajnos. Nem is tudom. Amikor nagy hevülettel szeretkezünk és én felemlegetem egy esetleges hármas lehetőségét, akkor nagyon élvezi a dolgot. Mintha olajat öntenék a tűzre. De orgazmus után 12 másodperccel már hallani sem akar róla. Sokat beszélgettünk arról, hogy miért nem akarja. Elsősorban azért, mert sokat beszélgetünk róla :) Másodsorban meg azért, mert csalódott a dologban. Sajnos egy olyan sráccal próbálkoztunk, aki maga is eléggé visszahúzódó, ezért nem is viselkedett túl rámenősen. A nejemnek pedig arra van szüksége, hogy irányított legyen. Ő nem az a típus, aki megmondja, hogy mi történjen. Legalábbis az ágyban :) Szóval igazából egy számomra izgató, de összességében nézve eléggé lagymatag dolog jött ki a hármasainkból, ami oda vezetett, hogy a nejem kiábrándult belőle. Remélem, hogy ez lassan majd megváltozik, bár több év "munkája" veszett kárba a nem megfelelő partner kiválasztásával.
Közben én is okosabb és tapasztaltabb lettem és rájöttem, hogy bizony a lelki vonatkozásai sem elhanyagolhatóak a dolognak. Ehhez pedig nyíltság és elfogadó képesség szükséges.
Most úgy tűnik, hogy sokat kell ismét azon dolgoznom, hogy legyen következő alkalom.
Előzmény: pasa_ (7)


pasa_ Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7

perverz?
mervado szexpszihologusok ugy szoktak szetvalasztani a dolgokat, hogy perverznek minosulnek azok a dolgok, melyek alapvetoen (es hosszabb idot tekintve) az aktus _helyett_, illetve annak _kivaltasara_ tortennek. Ezzel szemben kifejezetten jo es hasznos az osszes praktika, ami az aktusban es korulotte elert izgalmat, elvezetet fokozza, stb.

Pasa

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 6
Szvsz perverz akkor lenne, ha a párod ellenezné az egészet, így pont jók vagytok együtt.
Érdekelne a folytatás...
Előzmény: Törölt nick (3)
lightsomE Creative Commons License 2002.10.27 0 0 5
Köszi,
szerintem klasszul kezdődik, és érdekelnének a továbbiak.
light
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 4
ugyan
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 3
Halihó! A másik topikban szereplő barát nem egyezik meg az e topikban szereplő baráttal, az események között is jó 10 év van. Akkor még buja fiatalok voltunk minden mind1 hozzáállással (ez tök jó szó, mennyi dupla betű!!!). Manapság pedig 10 évvel idősebb, többgyermekes család vagyunk. Másképp gondolkodunk dolgokról, mint annakidején. Sokat gondolkodtunk azon, hogy megtegyük-e egyáltalán ismét, és ha megtesszük, akkor kivel. Így esett a választásunk egy független barátunkra. Ma is összeszorul a torkom, mikor felidézem azt a pillanatot, amikor megmondtam a barátomnak, hogy mit szeretnénk. A dolgot jómodern szokás szerint telefonon beszéltük meg. Szinte még mindig hallom azt a mély nyelést, amikor a srác meghallotta a dolgot. Hosszú perceknek tűnő pár másodperc múltán jött az igen, benne lennék válasz, a kövek és szikladarabok pedig pillanatok alatt a lábam előtt hevertek.

Nagyon izgatottan készültünk az első alkalomra. Feleségem az utolsó pillanatban természetesen meggondolta magát, de lehengerlő hegyi beszédem hatására sikeresen leküzdötte gátlásainak azt az 1%-át, amely már lehetővé tette, hogy belevágjunk. Leírom, hogy én hogy éltem meg az első lépéseket, mert ez számomra felejthetetlen élmény. Feleségem miniszoknyában volt bugyi nélkül és egy kis aranyos testhez simuló topban. Lefektettük a kanapéra. Barátom leült a kanapé végére, nejem az ölébe helyezte a lábait. Én a feleségem mellé térdeltem és úgy hajoltam a felső teste fölé, hogy ne lássa a barátomat. Elkezdtem csókolgatni, simogatni. Egyre hevesebbé váltunk, kezdett homályosulni a tudatunk. Szép lassan a lába közé csúsztattam a kezem és széthajtottam a combjait. Ekkor a barátom már tökéletesen láthatta a kelyhet, de még egyelőre csak ült és nézett bennünket. Pár perces játszadozás és csókolózás után megkérdeztem nejem, hogy most már hozzáérhet-e a barátom. Leheletvékony, de szenvedélyes igen volt a válasz. Ekkor tovább csókolózva megfogtam a barátom kezét, és finoman odahúztam azt feleségem puncijához. Még most is érzem arcomon arcának rezdülését, nyelvemen nyelvének rándulását, hasának összehúzódását, melleinek remegését. Remélem, fogom még ezt érezni!!! :)

Szívesen folytatom, ha valakit érdekelnek a továbbiak is.

ioio: képekkel sajnos nem, csak leírással szolgálhatok. Ha jó fantáziád van, azokból gyönyörű képeket lehet összerakni! :)

lightsomE: olvasva a többi hozzászólásaidat csodálkoztam volna, ha nem ezt írod! :)

nagypatkány: a lelkiismeret furdalással hadilábon állok, de ezt a témát meghagynám a másik topiknak. A dologról csak annyit, hogy nem annyira nyílt a házasságunk, mint abból a pár hozzászólásból látszik, bár kétségkívül jó lenne, ha úgy lenne! :) Legalábbis azt a helyzetet nem ismerve most ezt gondolom.

Előzmény: nagypatkany (1)
lightsomE Creative Commons License 2002.10.26 0 0 2
Szerintem semmi gond nincs veled, te vagy az ideális férj.
Előzmény: Törölt nick (-)
nagypatkany Creative Commons License 2002.10.26 0 0 1
Na most akkor sikerült a dolog, vagy nem sikerült? Az egyik topicban az egyik baráttal sikerül, a másikban nem sikerül egy megint másikkal?
Mindeközben meg hogy állsz a megcsalás miatti lelkiismeretfurdalással?
Előzmény: Törölt nick (-)
ioio Creative Commons License 2002.10.26 0 0 0
Nem 0!

Képet kérünk! :)

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.26 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Elég sok topikot megnéztem, végigolvastam. Találtam hasonlót is, de konkrétan az én problémámmal foglalkozót nem. Persze lehet, hogy nem probléma, pont ezt szeretném kideríteni, megvitatni az érdeklődőkkel.

Több, mint 10 éve vagyunk házasok, gyermekeink is vannak. Szexuális kapcsolatunk, ha nem is kiváló, de érzésem szerint nagyon jó. Kapcsolatunk kezdete óta izgat mindkettőnket az, hogy egy harmadik társ, egy másik férfi is részt vegyen a nemi életünkben. Nem túl gyakran, de már többször fantáziáltunk róla szeretkezéseink közben. Nem is túl rég be is szerveztük az egyik barátunkat, párszor voltunk együtt. Azóta a kapcsolatunk visszatért vele a "normál" baráti keretek közé.

Engem azonban rendkívüli módon izgatott és izgat most is, hogy egy másik férfi szeretkezett a feleségemmel. Szinte minden szeretkezésünkkor felidéződik bennem az a kép, ahogy a nejem tárt combokkal fekszik és a barátom nyalja-falja. Még mindig érzem a barátom kezét, ahogy szeretkezés közben véletlenül összetalálkoztak újjaink a nejem mellein. Megőrjít az a kép is, ahogy feleségemmel kutyapózban szeretkezve kissé oldalt hajolva láttam, ahogy a szájában volt a barátom fütyköse.

Manapság, ha szeretkezünk szinte majdnem minden alkalommal felemlegetjük ezeket a képeket és ilyenkor hatalmas orgazmusokat élünk át.

Az én kérdésem annyi, hogy szerintetek egy perverz, sérült bolond vagyok, vagy netalántán van még reményem azt hinni, hogy nem? Vannak-e esetleg mások is, akik hasonlóan éreznek akár úgy, hogy van már mögöttük fizikai tapasztalat vagy csak fantáziálnak róla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!