Szuperul éreztem, éreztük magunkat. Bár vasárnap egy "kicsit" másnapos voltam, mára enyhült a dolog. Mégegyszer köszönöm neketek, hogy áttettétek erre a hétvégére, így mi is ott tudtunk lenni. Nagyon jól esett.
Nem akarok nagyon nyálas lenni, de egyvalamit már nem tud elveni tőlünk senki, éspedig ezt a kedves, színes társaságot. Én nem szoktam sűrűn találkozni Veletek, de úgy érkeztem a 2. találkozóra, mintha időtlen idők óta ismernénk egymást. Nagy izgalommal vártam és nem is csalódtam.
Kösz mindenkinek! Érdekes, az utolsó pillanatban jutott eszünkbe nekünk is, hogy poharat is kellene vinni.
Meddig tartott a buli? Fogalmam sincs hány órakor fáradtam meg, addigra az idő és a navigációs érzékem is cserbenhagyott, majdnem egy idegen szobába mentem be.:)
Majd felteszem a képeket valamikor a hét közepén, nem lett sok, nehéz egy kézzel fényképezni.:)
Én is köszönöm mindenki remek söreit, nem tudnék választani, midegyik nagyon finom volt igazi mesterek találkozója volt, úgy hogy lehet kapaszkodnom hogy egyáltalán megközelíteni tudjalak benneteket. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen tökéletes söröket lehet házilag főzni.Még ami nagyon tetszett, hogy egy segítőkész, remek Embereket ismerhettem meg, akikkel jó volt egy társaságban lenni ! Köszönöm továbbá, hogy segítettetek, bíztattatok, és meghívtatok erre a találkozóra. Ígérem, hogy én is mindenben segítek ami tőlem telhető.Már most várom a következő összejövetelünket.
Én is köszönöm mindenkinek a remek sörét, amit eme alkalomra -minden késztetést legyőzve- tartogatott; ahogy Krisz mondja, hatalmas lendületet adott ez a sok egyéni ízvilág. Fontos tanulsága volt az estének, hogy kóstoló poharat kell vinni. Már el is kezdtem kinézni, hogy melyik pohárból kell beszereznem.
És hát ahogy Hofi is mondta annó: "Uraim a hordó nem áll meg!". Mindenki értse ahogy akarja :-).
Mi 14 óra körül értünk haza, sátrat újra felállítottam, hogy kiszáradjon :) Aztán aludtam fél 6 ig. Nekem is mindegyik sör tetszett, kivéve az én savanyúimat :)
Nagyon tetszenek a cimkéid! Visszafogott, mégis jó ránézni.
Én is csináltam pár sörhöz cimkét, de sajnos közben bedöglött a gépem, és eltűntek az eredetiek. Csak az van meg amit innen letöltöttem. Azokat meg nem nyomtattam ki. Úgyhogy marad az árcimke a kupakon.
Hamarosan úgyis új időszámítás kezdődik sörfőzéstanilag. Új főzde, új csatos üvegek, nemes komló, pucc élesztő stb. :) Szerintem addig már nem is főzök. :(