En is nagyon csalodott vagyok:( Hendry egy nulla, amit nyujt most mar egy eve, a UK dontoje ota. Davis is kivul van az elozetesen a 16-on, es ezekkel az eredmenyekkel nem is tudom, hogyan kerul vissza. Parrott, White nem kepes bejutni meg a TV-s szakaszba sem. Doherty is vackul jatszik, nyert helyzetbol is elvesziti a meccsit. Higgins a VB gyozelem ota donto kozelebe sem kerult. Lee is kegyetlenul visszaesett. Egyedul meg Ebbo nyer 1-2 meccset, de negyeddontonel tovabb o sem jut. Azert az vigasztal, hogy Dott-nak meg Dingnek sem megy igazan a jatek:) Nemreg meg olyan jo volt nezni vasarnaponkent a dontoket, hiszen Hendry/Higgins/Doherty/Ebdon/Lee kozul valaki azert szinte mindig ott volt (egyszer meg Davis is), mostanaban meg csak rendszerint az elso 2-3 napokat nezem, aztan ha mar mindenki kiesett, akinek szurkolok, akkor megunom...:(
Stephen Maguire (Sco) v Neil Robertson (Aus) Nyerjen Robertson, meg talan neki van a legnagyobb eselye megnyeri ezt a versenyt!
Peter Ebdon (Eng) v Shaun Murphy (Eng) Hajra Ebbo!:) Meg vegulis barki, csak Murphy ne:)
Mark Allen (NI) v Gerard Greene (NI) Itt inkabb tartozkodok, ilyen se mostanaban lehetett, eszakir rangado a negyeddontoben...
Ronnie O'Sullivan (Eng) v Fergal O'Brien (Ire) Khmm... nyerjen inkabb O'Brian, ott konnyebben legyozi majd Robertson vagy Ebbo a dontoben, remelem, hogy az eszakirekkel sem lesz gond, es akkor meg erhetne jo veget a tortenet:)
147 szinten "unalmas" break, az utolso barnat leszamitva (amit hihetetlen lazan intez el) nem nagyon van benne necces pozicio. Azert vannak szep momentumok, a 48 utani pirosrol a pozicionalas, meg a 81 utani feketerol a bontas a kedvenceim.
Hat igen, egyedul Maguire nyert azok kozul, akiket beirtam, de neki meg nem azert szurkoltam, mert annyira szeretnem, csak hogy Ding kikapjon... Most mar csak Ebbo maradt, akinek szurkolhatok, remelem o nem fog kiröffenni...
felvettem, csak sajna már 8 pontnál járt Ronnie mikor visszajött a euro reklámról, persze angol kommentár. a szokott helyre ha adsz hozzáférést feltöltöm
Es ami a legjobban bosszant, hogy mar nem is kozvetitik Hendry meccseit:( A multkor asszem Higginsel, most meg Ronnie-val egy idoben jatszott, es nem ot mutattak:( Mas kerdes, hogy mar a szenvedos meccseit egyre nehezebben viselem... De akkor is, az elozo idenyig, ha Hendry jatszott, mindig ot kozvetitettek, most meg...:(
Néztem a párosításokat, hát a felsö ág nagyon brutális. Maguire-Robertson és Ebdon-Murphy. Ronnie-nak az alsó ágból simán döntöbe kéne jutnia.
Zombie, ne bánkódj, biztos százszor ismétlik még a maximumot. Én semmit nem láttam a mai meccsböl, bezzeg a tegnapi frusztrált játéknak a nagyrészét végigszenvedtem. Egyébként 5.20-on kivül volt?
Nem semmi ez az urge, csinal 5 100-as breaket abbol egy 147 es azt nyilatkozza, hogy nincs kedve gyakorolni se mert szarul megy neki a jatek ! Csak eppen szerencseje volt.
I was going for the maximum early in the break. Once I got down to the last red there was a lot of pressure because you don’t want to get so far and then miss.
I got a bounce off the cushion on the green and ran about two feet further than I wanted to. The brown was very tough but I hit it sweet. After that I kept position pretty well. It’s nice to make a maximum because I’ve not had one for ages.
I’m playing rubbish. I just got lucky today and Ali made it easy for me by missing a few balls. I can’t face practising because I’m playing so badly.