Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.26 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Elég sok topikot megnéztem, végigolvastam. Találtam hasonlót is, de konkrétan az én problémámmal foglalkozót nem. Persze lehet, hogy nem probléma, pont ezt szeretném kideríteni, megvitatni az érdeklődőkkel.

Több, mint 10 éve vagyunk házasok, gyermekeink is vannak. Szexuális kapcsolatunk, ha nem is kiváló, de érzésem szerint nagyon jó. Kapcsolatunk kezdete óta izgat mindkettőnket az, hogy egy harmadik társ, egy másik férfi is részt vegyen a nemi életünkben. Nem túl gyakran, de már többször fantáziáltunk róla szeretkezéseink közben. Nem is túl rég be is szerveztük az egyik barátunkat, párszor voltunk együtt. Azóta a kapcsolatunk visszatért vele a "normál" baráti keretek közé.

Engem azonban rendkívüli módon izgatott és izgat most is, hogy egy másik férfi szeretkezett a feleségemmel. Szinte minden szeretkezésünkkor felidéződik bennem az a kép, ahogy a nejem tárt combokkal fekszik és a barátom nyalja-falja. Még mindig érzem a barátom kezét, ahogy szeretkezés közben véletlenül összetalálkoztak újjaink a nejem mellein. Megőrjít az a kép is, ahogy feleségemmel kutyapózban szeretkezve kissé oldalt hajolva láttam, ahogy a szájában volt a barátom fütyköse.

Manapság, ha szeretkezünk szinte majdnem minden alkalommal felemlegetjük ezeket a képeket és ilyenkor hatalmas orgazmusokat élünk át.

Az én kérdésem annyi, hogy szerintetek egy perverz, sérült bolond vagyok, vagy netalántán van még reményem azt hinni, hogy nem? Vannak-e esetleg mások is, akik hasonlóan éreznek akár úgy, hogy van már mögöttük fizikai tapasztalat vagy csak fantáziálnak róla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!