Az iráni külügyminiszter Kövér Lászlóval egyeztetett, szerinte nagyon sok kérdésben azonos az iráni és a magyar álláspont. Tovább »
Donald Trump amerikai elnök páratlanul keményvonalas rendelete, amely hét ország – Irak, Irán, Jemen, Líbia, Szíria, Szomália, Szudán – állampolgárának tiltja meg a beutazást az Egyesült Államokba, és az újabb vízumok kiadását.
1, a LISTA OBAMÁJE! Trump nem rakott hozzá senkit.
2, Azt is maszatolhatod mint a CNN is hogy ez muszlimok ellen jött. Alább azt is beraktam hogy mi az muszlim országok népesség listája. A kitiltottak együtt vannak annyian mint a legnagyobb muszlim állam egyedül, a tobi allam (muszlimok donto tobbsege) ellen semmi.
3, Menekültek be nem fogadása? Obama a most nagy vérzőszívű se fogadott be sokat, nem is emelte a Bush alatti szintet.
older brother Joe Jr. appeared to dote on Rosemary, but during a post-Harvard trip to Germany in 1934, he showed little sympathy for others with disabilities. In a chilling letter to his father, he praised Hitler’s sterilization policy as “a great thing” that “will do away with many of the disgusting specimens of men.”
drága virágszálam, én adtam egy linket egy cikkre, amiben tételesen cáfolják, hogy miért nem ugyanaz a kettő
ha elolvasod jó, ha nem olvasod el, úgy is jó
ha tovább nyomatod a színes-szagos-boldos izéidet jó, ha nem, úgy is jó
azt csinálsz, amit akarsz, de én nem vagyok partner egy de igen - de nem jellegű végtelenített meccshez, ehhez én túlontúl veterán troll vagyok, ehhez keress valami más partnert magadnak, rám ne számíts
Most nem egyértelmű, hogy a Trumpli blöfföl és szervezte a feminista leharató kampányt, vagy tényleg a US szintnek :-) megfelelő kamu személy, vagy egszerűen kamu, vagy csak terelés, stb.
Egy színjáték, az biztos, az egész, de még nem látható ki rendező :-)