Olyan problémám van, hogy a hátsó futómű nemrégiben elkezdett kopogni. Próbáltam kintről meghallgatni de nem sikerült megállapítanom honnan jöhet. Ha kézzel megmozgatom akkor nem a lenyomáskor, hanem a felfele úton koppan egyet. Lengéscsillapítók nemrég lettek cserélve. Tudna valaki segíteni mi okozhatja a kopogást? Előre is köszi.
Megőrült a rendszer! Nem tudok senkinek válaszolni, azt mondja nincs jogosultságom rá. Már az is zavart, hogy egymásután nem tudtam két kommentet írni, mert arra se volt jogosultságom, de most már egyáltalán nincs.
Kár, pedig nagyon szép az a 3.0V6 kombi. Kívánom, mielőbb csatlakozz a 3.0V6 álomvilághoz.
Ott a pont! Ilyen BBS felnim volt. Soha nem kellett görgőzni, pedig a jó magyar utak próbára tették... A kocsi is szép, de hát itt ez a rabló állam...:-(
Pedig nagyon dög ez az autó, egy ilyen kell nekem. Családi, kellően sportos, és nem utolsó sorban megy is. Talán RSI kollegának voltak ilyen BBS felnijei a volt coupe-ján.
Ha csak a vagyonszerzési illeték és az átírási költség terhelné a külföldről behozott autók vételárát, akkor még el is gondolkodna az ember. Ez a regisztrációs adó pofátlanság. Pedig az EU már szóvátette, hogy nem vethet ki a magyar kormány plusz adó az EU-n belül vett termékekre. Csak a rosszat vesszük át, a jót nem. Sajnos ilyen p_raszt országban élünk.
Hogyan tudsz linket készíteni? Mert én még most sem látom. Valahogy megváltozott az egész felépítése az oldalnak. Alul nekem nincs semmi, csak képfeltöltés sajátgépről.
Nem vetted észre, hogy az ország lerablása folyik 20 éve?
Mindegy milyen színű kormány jön (megy), mind csak azzal van elfoglalva, hogy teli tömje a zsebét. Közeledünk a latin- amerikai országokhoz, ahol úgy termelődik ki az új milliárdos réteg, hogy az élő munkaerőt lerabolják. Az egyik autópályát, hidat, metrót építtet háromszoros árért, a másik a magánnyugdíjadat akarja elvenni és a gazdagokat támogatja az adókkal. Különböző lobbik miatt, csak azokat az uniós törvényeket vezetjük be, amivel meg lehet még sarcolni a népet, de a könnyítések, az unióba lépés előnyeit már nem (ld. regadó), mert kell a pénz a törlesztőrészletre, amit a drága állami építkezésekre (akarom mondani lopásokra) kellett. A mai fiatalság itt fogja hagyni ezt az országot, ha van esze (és nyelvtudása).
Igen ez megy a 2.0, kézi váltósba is, ezt raktam bele én is, meg is lett a hatása dinamikusabb lett a motor a cserétől....nálunk 8660.- volt, a Bárdiból lett rendelve, egyébént valójában Valeo....
A Főnix szerintem annyival drágább, hogy a kedvezménnyel egy sima autósbolt árára megy le, alkatrészügyileg....
Ne add fel ilyen könnyen! Szarakodik a fórum, de nem érdemes elvesztegetni az a sok hozzászólást és a bejáratot nevet harc nélkül…:-))
Próbáld meg beírni a nick-edet (bár egyértelműen e-mailt kér!) és a jelszavadat balra fent a "belépő ablakba". Utána, miután beléptél menni fog a hozzászólás is...
Itt van 2 kép, egyiken a jeladó, masikon a doboza látható (a cikkszám miatt). Nekem 2.0 16V automatába ment, de én is úgy tudom, a kéziváltósba is ez megy...
PUG szervízben 13eFt-ot mondtak nekem erre a jeladóra, a 25%-os Főnix kedvezménnyel már nem is olyan rossz.
Egy pár hete nekem is folyamatosan (többet volt lent, mint működött) leesett a mutató, de teljesítmény csökkenés nem volt. Idő hiányáben nem csináltattam meg és az érdekes az, hogy most már csak nagyon ritkán eseik le rövid időre... Úgyhogy még kivárok egy kicsit ezzel a cserével.
A BSIvel kapcsolatban nekem is cserét javasoltak, mert nem tudják rátanítani az új kulcsokat. Van egy kulcsom az autóhoz ami működik és ha elhagyom akkor annyi...
Szóval ha valami olcsó és megbízható megoldást találsz erre a BSI problémára akkor írd meg légyszíves. A szoftverfrissítést nekem nem javasolták ilyen esetben.
Ezen tényleg polírozott felnik voltak, de ezeket így vettem lengyelországban pontosan (átszámolva) 43000 Ft-ért (4db-ot)... Boldog békeidők...
Az előző 3 (előző-előző-előző) Renault Clio Rsi-m felnijének csak a pereme volt polírozva, ezt Nyírgyházán csinálta egy srác kb. 8 éve... Történelem...
Nekem egyébként bejön a polírozott felni, he el van találva, de vigyázni kell rá mosáskor, vagy a mosóban, nehogy felnitisztítót nyomjanak rá, mert akkor lehet políroztatni újra...