Ttisztelt AAA. DOLGOZOI. ÜGYEM ÜGYEM +++++dolgott vett,minden gömbőlyü mostmár,, köszönöm a segitségett,,KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET,ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET ,,2008 .RA IS.remélem amit igértek ,beis fogják tartani,,Kakas ur ezt igérte..köszönöm + 1x neki. GZT 153,.
ilyen ugy se jut eszibe senkinek,,SKYPE pirostampon1 beirod keresöbe és kidobb engemet,ugyan ugy ,mint izomagyu909 et.elöre is köszi hogy cseveghetünk,én nem helyesirás ,és őltőzék alapján itélem meg embereket ,mivel sokat voltam, köztük,koldus cucba ,,is volt ,.,gazdag,,szép cucba is volt szegény,,,én ilyen vok,54 évesen,94 ota 67%-os..nem 1 dicsőség számomra..higgyétek el.
köszönöm jó kivánságodatt ,bizakodok hogy beválik autom,idáig minden rendbe van , megoldom amit tudok, riasztó lenne jó ,már boldogabb lennék,nincs meg ,,kód,,táv nem müködik,rendszerrel,BÚÉK, és minden jót,.
Ez a hangnem és viselkedés számomra elfogadhatatan. Próbáltunk segíteni, ötletelni, lehetőségeket vázolni, de ez az állandó személyeskedés nevetséges. Offoltam innen én is.
miért kattannak ,emberek erre az oldalra ??????????nincs kivel levelezgessetek,miért nem estek át problémámon, irtam ,hogy 4 voltam nyelftanbol ,csak betegség csodákat müvel,ugy hogy ,,te biztosan egészséges vagy ,nekem ,gerincre igen is szednem kell ,opiomos fálydalom csillapitott,de te is oda fogsz lyutni ,ugy hogy ne aggodjatok,menjetek máshova cseverészni,jóóóóóóóóóóó.,!!!!!!!!!!??????
KILÁTÁSAIM JÓK,UGY HOGY MEG LEHET NYUGODNI 1000%% ,OKX.nyugalom a hosszu élet titka,,mindenki mássza meg ,,szamárlétrát,, mint a politikusok,mivel hogy 67% vok ,igy van rengeteg időm, a kiváncsiság ,,öregit,,tudtad ezt.
Állandóan eltérünk a tárgytól, mert minden mondatot személyes támadásnak vesz, fenyegetőzik, vagdalkozik, s a lényegről nem beszélünk.
Az utolsó száz mondatában volt egy ide való, valami olyasmi, hogy hétfőn levelt ír az ügyvéd. Jól értettem? Ha igen,akkor ezek szerint Ön beszélt egy ügyvéddel. Mit mondott az ügyvéd, milyenek a kilátások?
Ne egymást szapuljuk már, hanem az eredeti témáról beszéljünk.
Ha ilyen menő csávó vagy, akkor biztos nem esik nehezedre a "mehet" gomb megnyomása előtt a hozzászólásodat megmutatni a gyerekednek aki kijavítja nyelvtanilag, helyesírásilag, vagy egyszerűen csak bemásolja a word-be, és megnyomja azt a kis abc-s ikont.
Tisztelj meg bennünket, egyszerű olvasókat, hogy ne fordítóprogrammal felszerelkezve kelljen olvasnunk a hozzászólásaidat.
tőbb millio km elgurultam má, 13.5 év 1sz VOLÁNTEFU,,IFJUSÁGIFŐNŐKSÉGEN ,,8.5év ,,, FŐTAXI.2 ÉV HONVÉDSÉG SZABOLCSBA,,MINT SZÁLLITO SZAKASZ ,HA EZT TUDOD HOGY MI,AKKOR ILYENEKET FEL SEM TESZEL,KITŐL FÉLNI KÉNE ,,TEVAGY ,,??????????? KM VAN MÖGÖTTED ?????NA ERRŐL ENNYIT,SZIA ,ÉS NE KÉRDEZZ SOKAT,OKÉ. 1969 ota van jogsim ,balasett mentesen,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZIA,, MSN --ed van VAGY Skype HA IGEN ,TELOZZ LÉGYSZI,AMI NEM IDE TARTOZIK ,NEM AKAROM KI IRNI,DE CSAK HA AKAROD,hátha segithetünk egy másnak ,mivel te ferr voltál.laci.
Van-e Önnek gépjárművezető engedélye? Mert aki így ír, ahogy Ön, az elég sokatmondó. Szerintem a legegyszerűbb pályaalkalmassági vizsgálat hasalós lenne, és aggasztó, hogy ilyen emberrel bármikor összefuthatunk az úton.
Kicsi huszár,te a szemem be ,,1 jött ment ember vagy,,szolás mondás ,mit is takar ez,,jössz----és mész.ugy hogy be is fejezhetnénk egymással dumát,vagy AAA !!!vagy ,kinek rengeteg idelye van ,mi???????én nyugdijas vok ,tudod,,idöm mint a tenger,, ugy hogy nem hagyom magamat, már csak olyan emberek miatt is ,kik ráfáztak,és sokidőtt tőltőtt el telephelyen ,tudom hogy sok ténfergő embert el kell tartani cégnek, de én nem nyultam senkinek a zsebébe,,igy hát tese nyulkálj ,mert tőrőt kézzel ,szar ügy orrot tőrőlni,érted K5 KIKÉPZÉST KAPTAM ,ORROD, AGYADIG FOG ÉRNI ,,VILLI, vegyél vissza uncsi dumádbol ,és ,kvittek leszünk,ha nincs partnered ,tudok 1 2 3 oldalt ahol jól meg lennél irásaiddal,ugy mint társ kereső,,vagy love.hu.stb,ügyem hétfötöl indul,tudod menyi a DVD mit adnak mindenkinek ,Tesco ba::.4999 ft töröld ki hátsodat bovlival ,,vagy neked nem dobnak be ,,TESCO, ujságott,ha cég kicserélné 50 000 FT os auto vásárlási csekket,TÉLI gumi vételre ,már ell is álok mindentöl, többe kerül cégnek a hus ,mint a leves,,a mostani ,BLIKK,hirdetést olvastad ,nem mi, mert bizti nem is tudsz olvasni ,na enyyit erről,.jó lenne össze röffenni veled dumás kám.
na szioka,meg sérteni senkit nem akartam,de ,,hétfőtől ,,ügy véd ir AAA --nak és kész,akkor remáélem rendeződni fognak dolgok,de miért kell ,multi cégnek idáig sülyedni,mikor mindent meg lehetett volna oldani, ügyem legyen elrettenző példa ,,CÉGNEK,, neked meg BOLDOG KARÁCSONYT,ÉS BUÉK,2008 ,.IS rendicsek,mert ha nem ,fogy védök után is van fellebbezésem, ugy hogy én rendbe leszek,,infartcus rol meg anyit,,te is essél át ezen és nem lesz a szád olyan nagy,.köszike hogy irogathattam veled,ha ez nem elég, vegyél 1 autott AAA ba és meg tudod.
A többieknek, meg sok sikert, és remélem mihamarabb rendeződnek dolgaitok.:):):)
Egyébként, nekem is volt már szívás autóval, pedíg autószerelőnek végeztem, meg evvel is foglalkozom. Ráadásul amikor megvettem az autót mindent kicseréltem, olaj olajszűrő vezérműékszíj feszítőgörgökkel és vízpumpával együtt, és mégis beszívtam vele, csak nekem nem volt hova mennem reklamálni, evvel azt szerettem volna csak mondani, hogy sajnos sokszor bármi elromolhat ezeken a szarokon.
Na üdv mindenkinek , és mégegyszer mindenkinek sok sikert.:):):):)
Erre nem is tudom mit kéne írnom, mindenki paraszt mi aki veled nem egy véleményen vagy mi???Igazi kultúrlény vagy barátocskám, az infarktusaiddal meg a siránkozásoddal együtt.Mi az hogy REAKCIÓS???Ezt érti itt valaki???
Én nem azt mondtam hogy minden jó és szép, mert sajna látszik hogy vannak galibák nem is kevés, de mégsem személyeskedik itt senki rajtad kívül pedíg vannak nekik is gondjaik.
Amiért ilyen kis kedves dolgokat írál nekem mint orgish meg ilyesmi, ezért csak annyit kívánok neked tiszta szívből mint amin egy barátom ment keresztül,
VETT EGY AUTÓT MINDEN SZÉP ÉS JÓ CSAK ELVETTÉK TŐLE MERT APEH ELJÁRÁS VAN AZ AUTÓN, mivel nem cégtől vette, nem tud reklamálni csak polgári peres úton, de az ember nincs meg (ez cumi), és nem tudja irogatni a faszságait, meg sértegetni azokat, akik szerintem nem szolgáltak rá mint én mert semmi rosszat nem írtam neked "idáig" de ezt csak magadnak köszönd, és idegeskedj jó sokat, ha az ellenkezőjét nem fogadod meg, jöhet a harmadik infarktus, csak akkor már ne írj mert nem tudom ezt sem elolvasni.
Meg egyébként is nyomott valaki pisztolyt a fejedhez,hogy megvedd???
jah és nyugodtan sértegess csak attól biztos megoldódik elöbb a dolgod:):):):