Keresés

Részletes keresés

Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.14 0 0 30
Nem vagyok semmilyen topikgyilkos. Nem rombolok semmit. Egyszerűen számomra érthetetlen, hogy valaki örül annak, hogy kedvese mással van.

Én meg a teljesen felöltözött, vizes ruhás lányokat szeretem, ami szintén nem egy teljesen kóser dolog.

A topik címe meg velem is előfordult már. Részeg állapotban. Így tapasztalatból mondhatom: abszolút nem volt kellemes.

Előzmény: chronic (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.13 0 0 29
Hogy tudtad lecsillapítani magad? Én is szeretném, de nem tudom. Most már ott tartok, hogy máshol keresem a 3as élményt de érzem és tudom, hogy ez nem jó.
Előzmény: fini33 (28)
fini33 Creative Commons License 2002.12.13 0 0 28
Szerintem nem beteges, csak éppen most kicsit túlcsordult benned. Nekem is volt egy ilyen időszakom, csak nekem a párom nem tudná elviselni,hogy én mással is, ezért letettem róla,nem akarom bántani.Láttam rajta,hogy küzdött, próbálta elképzelni, hogy hisz az neki is jó lenne (mert mi 4-esben gondolkodtunk),hisz új élményekre tehetne szert, dehát győzött a birtoklási vágy.Én ezt megértem és szépen le is csillapitottam magam,ez nálam elhatározás kérdése. Próbáld meg szerintem, a túlzott nyaggatás akár ellenkező hatást is kiválthat!
Előzmény: Törölt nick (27)


Törölt nick Creative Commons License 2002.12.13 0 0 27
Végülis a topic alapkérdése az volt, hogy mások mit gondolnak err?l a dologról. És ? erre válaszolt. Én örülök, hogy elmondta a véleményét! Lehet, hogy hatására bennem is megváltozik valami. Mert manapság szinte minden gondolatom e körül forog, amit néha már magam is betegesnek érzek.
Előzmény: chronic (26)
chronic Creative Commons License 2002.12.13 0 1 26
Na megjött a "topic gyilkos"....

Neked mi az ami nem beteges?
Szerinted ez normális hogy mások "életét" betegesnek titulálod?
Ha valamivel nem értesz egyet, nem érdekel, zavar, nem tetszik, akkor ki kell kerülni. Nem kell beleolvasni a topicba ha már a címe alapján tudod hogy betegnek tartod. Vagy neked épp ez a lényeg?

A kérdéseim költői kérdések, szóval nem kérek rá választ. :-)

Chr.

Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (25)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.13 -3 1 25
Szerintem teljesen beteg dolog, ha valaki azt szereti, ha a barátnője mással van.

tandem_r Creative Commons License 2002.12.13 0 0 24
Először is az,hogy ha nem is minden nap,de beszélünk (ábrándozunk) róla.Másodszor pedig rávettem ( könnyen ment ),hogy használjunk vibrátort.Miközbem lovagol rajtam és a szájába veszi hát akkor nagyon kell öszpontosítanom,hogy bírjam még egy darabig.
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.10 0 0 23
És melyek azok a részsikerek? :)
Előzmény: tandem_r (22)
tandem_r Creative Commons License 2002.12.10 0 0 22
A sárgsirigység marcangolja a testemet,mióta elolvastam az írásodat.Volt már részem ilyenben,de ott én voltam a harmadik.A látvány ,ahogy a hölgy élvezte a dolgot nagyon megfogott.Azóta próbálom a kedvesemet rábeszélni,rávezetni erre a felállásra,de egyenlőre csak részsikereket értem el.
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.09 0 0 21
Köszönöm a dicséretet! Igyekeztem szépen fogalmazni, bár elég nehéz mert fejben ismét lejátszódnak az események és nehéz az írásra koncentrálni. De igyekszem és rövidesen folytatni fogom.
Előzmény: genyanya (20)
genyanya Creative Commons License 2002.12.08 0 0 20
Nagyon tetszik az írásod.:)
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.08 0 1 19
A folytatás:
Ahogy éreztem testének remegését egyre inkább azon kaptam magam, hogy leskelődök. Félrekacsintgattam nejem öle felé, miközben puszilgattam a melleit. Fantasztikus látvány volt számomra, hogy egy idegen nyelvet látok feleségem punciján. A barátom érzékien végignyalogatta a lábát egyik lábfejétől a combjain és punciján át a másikig. Majd egyre inkább a punciját szeretgette. Ahogy csókolgattam kedvesem melleit, nyalogattam a mellbimbóit és félretekintgetve élveztem a látványt egyre ütemesebb és egyre erősödő nyögdécselésre lettem figyelmes. Feléfordulva arcán már semmi ijedtséget, semmi szégyenlősséget, semmi megilletődöttséget nem láttam. Amit láttam az az általam már igen jól ismert átszellemült élvezet volt. A fülébe súgva kérdeztem tőle: „Finom? Élvezed?”, a csukott szemmel lihegett válasza pedig borzongató volt: „Igen. Nagyon.” Ekkor kezeit barátom fejére tette és kissé erősebben magához húzta. Én egy kissé hátrébb húzódtam és élveztem a látványt, ahogy egy idegen férfitől élvez a feleségem. A látvány émelyítő hatására férfiasságom elérte csúcspontját. Felálltam, odaléptem nejem fejéhez, föléhajoltam és fütyimet a szájához illesztettem. Ő felnézett rám, elmosolyodott és lassú mozdulattal a szájába vette. Kéjesen szopogatta. Közel kerülve az alsótestéhez gyönyörködtem barátom nyelvtudásában. Nagyon izgatott, ahogy a puncinyalás közben nézte, ahogy nejem a fütykösöm szopizta. Hol a punciját nézte, hol a melleit, hol a szopizást, hol meg mosolyogva rámnézett.
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.14 0 0 18
Én is gondolkodtam már, hogy esetleg a szexfilmekben manapság igen gyakori jelenet átélése lehet az általam nem elismert ok. Viszont ez ellen szól az, hogy mikor ez az egész felmerült közöttünk, kb 10 évvel ezelőtt, még nem láttam ilyen filmet. Az tény, hogy manapság a prájvit goldon egyfolytában ilyen filmeket nyomnak és ez csak fokozza vágyamat. De miután nem csak vágyamat, hanem csalódottságomat is növeli, ezért egyszerűen nem nézem. Elég nehéz nem nézni, mert korábban igen gyakran töltöttem éjszakákat a tv előtt, de sikerült sokkal tartalmasabb időtöltéseket beiktatnom az önámítás helyett, például időben lefekszem aludni :) Viszont a vágy továbbra is bennem van, bár lehet, hogy nem tudom majd megvalósítani. Legalábbis ebben a formában nem.
A hárman az ágyban topicban pedig elég nehéz partnerre akadni, mert nekem úgy tűnt, hogy ott kialakult kapcsolatokban élő emberek osztják meg gondolataikat egymással. Mikor valaki megpróbál partnert keresni gyorsan eltanácsolják. Ez egyébként így is van helyén abban a topicban. A társkeresős topic már egy fokkal jobb. Ha feleségem ismét úgy gondolná a dolgot elképzelhető, hogy próbálkoznánk is ott.
Arról sem szeretnék elfelejtkezni, hogy miért is nyitottam ezt a topicot. Illetve hogy mi volt az egyik célom. Úgyhogy most rákapcsolok és leírom a korábban elkezdett történet folytatását. Remélem, hogy ma vagy holnap este már olvasható lesz.
Előzmény: kezdősrác (17)
kezdősrác Creative Commons License 2002.11.12 -1 0 17
melchiorus írta: "Feleségem ugyanis mereven elzárkózik mindenféle folytatás elől."
Szerintem müködésbe lépett a "rendes nő nem csinál ilyet" effektus; habár cseppet sem vagyok szakértője a témának. Viszont ajánlanám a HogyanVesztettemEl.hu oldalon a 10 leggyakoribb női szexképzelgés ill. a 10 leggyakoribb férfi szexfantázia rovatokat.

Ami pedig a 3-as szeretkezést illeti; szvsz és csakis szvsz, lehet, hogy a szexfilmekből ellesett magatartástípus jelei mutatkoznak meg rajtad. Tehát azt hiszed, hogy amit ott látsz, az Neked és a Feleségednek is jó lenne. Habár gondolom ismered magadat annyira, hogy el tudd dönteni, érvenyes-e ez az eset Rád.
Az is előfordulhat - tudat alatt -,hogy önmagadat és Kedvesed szeretnéd látni szeretkezés közben (nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a beképzeltséghez), és ebben segít egy másik pasi. Ebben az esetben egy nagy tükör sokat segítene :)
Az a döntés, hogy egy ismerőst választottatok, nagyon helyes volt, mert egy hirdetésre jelentkező vadidegen esetleges "kihatásait" nem hiszem, hogy ecsetelnem kell. És végul: Habár nem ismerem a "Hárman az ágyban" topicot, "kicsiny közösségük"ben érdemes lehet folytatás után kutatni...

Előzmény: Törölt nick (8)
Móni és Zsolti Creative Commons License 2002.11.12 0 0 16
Én úgy vettem észre, hogy a többség nyíltabb a névtelenség mögött elbújva, mint amikor már sokan ismerik, esetleg más topikokban is gyakran megjelenik, IRL... Na meg nagyon sok személyes kapcsolat is kialakul, és akkor az ember már jobban meggondolja, hogy mit írjon le, hiszen az érinti a másik ember "intim szféráját" is.

Zsolti

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 15
Az miért nem mesélne olyan nyíltan, aki volt topictalin? Topictali után szégyenlősebb lesz az ember? Vagy ott szóban megbeszélitek?
Szerintem marha sokan vannak, akik olvassák a topikokat. Kevesebben akik írnak bele. Még kevesebben, akik törzstagok. És a törzstagok számával összemérhető a topictalik résztvevőinek létszáma. Ebből arra következtetek, ha leírom, akkor több emberhez juthat el a gondolatom. Tehát több ember nézhet hülyének, de több ember is ismerhet meg vagy fedezhet fel magában engem. Ez a magánba érkező levelekből tűnik ki legjobban.
Előzmény: Móni és Zsolti (14)
Móni és Zsolti Creative Commons License 2002.11.11 0 0 14
Én úgy emlékszem, hogy sokan írtak már le dolgokat, de talán nem olyan részletesen, mint te. Ám pont te cáfolhattad volna meg, hogy igenis, le lehet írni; és ez nem lett volna rondítás! :-))) Na persze lehet, hogy ha te is eljöttél volna topiktalikra, akkor nem mesélnél annyira nyíltan. :-)

Zsolti

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 13
Most elárulok egy titkot: már jártam ott és írtam is oda, csak más néven. Ez az új név az új és egyben valós személyiségemet képviseli. A virtuálisba bevetített valóságot. Ez a név nem témafüggő hanem emberfüggő. Ha lesz ON élményem, feltétlenül fogok oda is írni. Addig csak megosztom az emlékeim és várakozok. :)
Másik indokom a saját topic nyitására az, hogy ott nálatok konkrét dolgok soha nem voltak leírva. Mindig arra hivatkoztatok, hogy azt nem lehet leírni, azt érezni meg átélni kell. Egy ilyen topicot semmiképp sem szerettem volna elrondítani az én vizuális látásmódommal. Mindamellett komolyan nagyon tetszik az a topic, mindannyiótokat jól ismerlek, máramennyire az ottani hozzászólásaitok alapján lehet!
Előzmény: Móni és Zsolti (12)
Móni és Zsolti Creative Commons License 2002.11.11 0 0 12
Azért igazán beköszönhetnél hozzánk, én szeretem az új embereket, ők hoznak új lendületet a topikba! És majd jól a körmére koppintok annak, aki megint azt javasolja, hogy olvasd el az egész topikot! :-)))

Zsolti

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 11
Kedves buGri: olvastam a topicot, kezdetektől fogva olvasója vagyok. Azért nem oda írtam és nyitottam ezt a másikat, mert ki szeretném írni magamból az érzéseimet és élményeimet, majd kudarcaimat. Mindezt úgy, hogy az érdeklődőknek ne kelljen egy rendkívül hosszú topicot végigolvasni. Sokszor tapasztaltam, hogy ott azt ajánlottátok az újaknak, hogy ne kérdezzenek, hanem olvassák végig a topicot. Én végigolvastam és most a célom nem az olvasás és gondolkodás, hanem a magamból kiírás és gondolkodás. Remélem nem leszek vetélytársatok, hiszen az nem is lehetek, mert valóban értékes és már történelmi topic a tietek! :) És természetesen minden este elolvasom az aznapi fejleményeket! :)
Előzmény: buGri (10)
buGri Creative Commons License 2002.11.11 0 0 10
melchiorus: Azt ajánlom, nézz át a "Hárman az ágyban" c. topikba, ott egy csomóan vagyunk, akiket szintén izgatnak hasonló dolgok, ráadásul adott egy baráti légkör, volt már egy-két személyes találkozó a topiklalók között, lehet, hogy a nejednek is jól jönne, ha látna egy ilyen társaságot, akik teljesen normális emberek, mégis felszabadultan tudnak beszélgetni a vágyaikról, amik a többes erotikához fűződnek.
Üdv,
buGri
Előzmény: Törölt nick (8)
pasa_ Creative Commons License 2002.11.11 0 0 9
Egy jo cel sok harcot meger...
Szoval hajra, mi drukkolunk. :)

Pasa

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.11 0 0 8
Az elméleted szerint amikor elkezdtük az egészet, akkor nem voltunk perverzek. Mára már azzá váltam. Feleségem ugyanis mereven elzárkózik mindenféle folytatás elől. Sajnos. Vagy nem sajnos. Nem is tudom. Amikor nagy hevülettel szeretkezünk és én felemlegetem egy esetleges hármas lehetőségét, akkor nagyon élvezi a dolgot. Mintha olajat öntenék a tűzre. De orgazmus után 12 másodperccel már hallani sem akar róla. Sokat beszélgettünk arról, hogy miért nem akarja. Elsősorban azért, mert sokat beszélgetünk róla :) Másodsorban meg azért, mert csalódott a dologban. Sajnos egy olyan sráccal próbálkoztunk, aki maga is eléggé visszahúzódó, ezért nem is viselkedett túl rámenősen. A nejemnek pedig arra van szüksége, hogy irányított legyen. Ő nem az a típus, aki megmondja, hogy mi történjen. Legalábbis az ágyban :) Szóval igazából egy számomra izgató, de összességében nézve eléggé lagymatag dolog jött ki a hármasainkból, ami oda vezetett, hogy a nejem kiábrándult belőle. Remélem, hogy ez lassan majd megváltozik, bár több év "munkája" veszett kárba a nem megfelelő partner kiválasztásával.
Közben én is okosabb és tapasztaltabb lettem és rájöttem, hogy bizony a lelki vonatkozásai sem elhanyagolhatóak a dolognak. Ehhez pedig nyíltság és elfogadó képesség szükséges.
Most úgy tűnik, hogy sokat kell ismét azon dolgoznom, hogy legyen következő alkalom.
Előzmény: pasa_ (7)
pasa_ Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7

perverz?
mervado szexpszihologusok ugy szoktak szetvalasztani a dolgokat, hogy perverznek minosulnek azok a dolgok, melyek alapvetoen (es hosszabb idot tekintve) az aktus _helyett_, illetve annak _kivaltasara_ tortennek. Ezzel szemben kifejezetten jo es hasznos az osszes praktika, ami az aktusban es korulotte elert izgalmat, elvezetet fokozza, stb.

Pasa

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 6
Szvsz perverz akkor lenne, ha a párod ellenezné az egészet, így pont jók vagytok együtt.
Érdekelne a folytatás...
Előzmény: Törölt nick (3)
lightsomE Creative Commons License 2002.10.27 0 0 5
Köszi,
szerintem klasszul kezdődik, és érdekelnének a továbbiak.
light
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 4
ugyan
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.27 0 0 3
Halihó! A másik topikban szereplő barát nem egyezik meg az e topikban szereplő baráttal, az események között is jó 10 év van. Akkor még buja fiatalok voltunk minden mind1 hozzáállással (ez tök jó szó, mennyi dupla betű!!!). Manapság pedig 10 évvel idősebb, többgyermekes család vagyunk. Másképp gondolkodunk dolgokról, mint annakidején. Sokat gondolkodtunk azon, hogy megtegyük-e egyáltalán ismét, és ha megtesszük, akkor kivel. Így esett a választásunk egy független barátunkra. Ma is összeszorul a torkom, mikor felidézem azt a pillanatot, amikor megmondtam a barátomnak, hogy mit szeretnénk. A dolgot jómodern szokás szerint telefonon beszéltük meg. Szinte még mindig hallom azt a mély nyelést, amikor a srác meghallotta a dolgot. Hosszú perceknek tűnő pár másodperc múltán jött az igen, benne lennék válasz, a kövek és szikladarabok pedig pillanatok alatt a lábam előtt hevertek.

Nagyon izgatottan készültünk az első alkalomra. Feleségem az utolsó pillanatban természetesen meggondolta magát, de lehengerlő hegyi beszédem hatására sikeresen leküzdötte gátlásainak azt az 1%-át, amely már lehetővé tette, hogy belevágjunk. Leírom, hogy én hogy éltem meg az első lépéseket, mert ez számomra felejthetetlen élmény. Feleségem miniszoknyában volt bugyi nélkül és egy kis aranyos testhez simuló topban. Lefektettük a kanapéra. Barátom leült a kanapé végére, nejem az ölébe helyezte a lábait. Én a feleségem mellé térdeltem és úgy hajoltam a felső teste fölé, hogy ne lássa a barátomat. Elkezdtem csókolgatni, simogatni. Egyre hevesebbé váltunk, kezdett homályosulni a tudatunk. Szép lassan a lába közé csúsztattam a kezem és széthajtottam a combjait. Ekkor a barátom már tökéletesen láthatta a kelyhet, de még egyelőre csak ült és nézett bennünket. Pár perces játszadozás és csókolózás után megkérdeztem nejem, hogy most már hozzáérhet-e a barátom. Leheletvékony, de szenvedélyes igen volt a válasz. Ekkor tovább csókolózva megfogtam a barátom kezét, és finoman odahúztam azt feleségem puncijához. Még most is érzem arcomon arcának rezdülését, nyelvemen nyelvének rándulását, hasának összehúzódását, melleinek remegését. Remélem, fogom még ezt érezni!!! :)

Szívesen folytatom, ha valakit érdekelnek a továbbiak is.

ioio: képekkel sajnos nem, csak leírással szolgálhatok. Ha jó fantáziád van, azokból gyönyörű képeket lehet összerakni! :)

lightsomE: olvasva a többi hozzászólásaidat csodálkoztam volna, ha nem ezt írod! :)

nagypatkány: a lelkiismeret furdalással hadilábon állok, de ezt a témát meghagynám a másik topiknak. A dologról csak annyit, hogy nem annyira nyílt a házasságunk, mint abból a pár hozzászólásból látszik, bár kétségkívül jó lenne, ha úgy lenne! :) Legalábbis azt a helyzetet nem ismerve most ezt gondolom.

Előzmény: nagypatkany (1)
lightsomE Creative Commons License 2002.10.26 0 0 2
Szerintem semmi gond nincs veled, te vagy az ideális férj.
Előzmény: Törölt nick (-)
nagypatkany Creative Commons License 2002.10.26 0 0 1
Na most akkor sikerült a dolog, vagy nem sikerült? Az egyik topicban az egyik baráttal sikerül, a másikban nem sikerül egy megint másikkal?
Mindeközben meg hogy állsz a megcsalás miatti lelkiismeretfurdalással?
Előzmény: Törölt nick (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!