gsanyika! Neked melyik szervízben vették ki a szélvédőt? Írtad, hogy a művelet "alig látszik". erről tudnál esetleg képet felrakni? Csak azért kérdezem,mert kaptam egy követ, és elindult egy kb 3cm-es repedés is. Ezeket mondjuk megcsináltattam, de nem tudom meddig tart a jó minőségű útjainkon.
sziasztok egyelőre énis csak read-only vagyok, mivel még nincs miről irnom :) már egy jó ideje meresztgetem a szemem itt fehérváron, de csak néha láttam egy-egy cee'd-et. Sőt az utóbbi pár hétben egyet sem (pedig mindig figyelem). Erre pénteken láttam kapásból hármat is. Az egyiket itt a vidi ipari parkban az Emerson előtt az 5. kapunál (ezt ma reggel is láttam ugyanitt). Ezüst szinű SW. Netán a forumról vki? Kiváncsi vagyok, hogy olyat láttam-e, akinek az írásait olvasom nap mint nap. :) További szép napot, majd ha lesz már miről írnom, akkor újra read-write üzemmódba kapcsolok.
Nekem úgy tűnt (de nem próbáltam), hogy hülyebisztos módon csal... 50km alatt pedig csak -- jel van, ami nemzetközileg azt jelenti, hogy az első kútig baromarcúúúúúú... :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Kb. 95 km, még megtehető távolságot írt a comp., amikor már égett a műszerfalon a "benzinkút" ikonja. A célállomásomig még 50 km volt, de nem mertem kockáztatni, és az első utamba eső MOL kútbál tankoltam.
Tudja-e valaki, hogy ilyenkor, megközelítőleg reális adatot ír-e ki a computer (megtehető távot)?
Én a fedcompnak a kútig megtehető távját szoktam figyelni, csak átvételkor, meg azóta egyszer hagytam, hogy -- jel legyen, mert ügye 50km alatt vált ilyenné... azt gondolom, a tank alján azért lehet olyan szutyi, amit nem feltétlenül jó felszedni, tehát nem várom meg, hogy már akadjon a moci (az a mocinak sem tesz jót)... ezzel a technikával általában 45-48 litereket sikerül tankolnom, van hogy csak 42-t, ha előbb megyek... bejáratott OMV-khez járok, a tankolási eredmények reálisak...
Nem tudom, nekem az 53 literes tank is reális így, ha egy kis betöltőcsővel megtoldom...
Én ma tankoltam. A fedkomp. szerint még 93km-re elég nafta volt benne, és 45litert sikerült belenyomnom.(3 kattig) Eddig sosem sikerült még 50liternél többet beletöltenem. Igaz, sosem vártam meg, hogy megálljon az út szélén. Ja, és mindig ugyanott tankolok (fehérvári OIL! német benzinkút)
Legközelebb megpróbálom egy másik kúton itt Mo.-on. Eddig ott már töbször tankoltam és korrekt volt. A 60 lityi szerintem sok, ha egyser 53-ak kellene lennie.
Noja, nem használjuk... szeégny Páncélos beleölte az időt-energiát, de hát Ő is újként indított, és nem tiszta a háttere, noha amúgy semmi bajom vele... az, hogy más se használja, hát passz... erről nem én tehetek... valahogy az igazán jó közösségi portálok mindíg alulról épülnek, az más kérdés, hogy soxor túlnöcik magukat, de ebbe ne menjünk bele, mert jönnek majd megint a jóakaróim, és elhordanak varangyosbékának... ha valakit érdekel, majd egyszer, egy sör mellett elregélem... :)))))
Már nekem is, több, mint egy hete... szintén nem égett még ki... :) Amúgy sajna a LED-eknél a gagyi kategória úgy derül ki, hogy puding próbája az evés... :)
Ami pedig azt illeti, volt olyan Ignises márkatársam, akinek ugyanaz a LED alapon tök bevállt, nekem, meg ellenállás kellett, mert rendre bal oldalon kiéget, jobbon meg nem... nagyon autófüggő lehet... :(