Szia Béla, nem, én itt nem tudok törölni hozzászólásokat. Úgy tűnik külső moderátorok viszont működnek, csak ők nem biztos, hogy mindennek átlátják a hátterét. Volt itt egy trágár hozzászólás amit töröltek, ezzel egyet is értek, de ezzel együtt több hozzászólás is törlésre került.
szia Dasza, az én kommentem is törlésre került amiben annyit merészeltem állítani, hogy nem mindig egyvalaki adja a legjobb árat mindenre, és érdemes meghallgatni több ajánlatot is. Amikor a fórum létrejött bíztam benne, hogy ha itt előkerül egy eladó tétel akkor az aktív fórumozók kapnak ezzel lehetőséget, hiszen az eladók sem találnának ide ha nem lenne aktív a felület. Sajnos ez nem így van, a háttérben figyelők lehalásszák ezeket a lehetőségeket is. Ezzel sincs baj, csak akkor lenne nyílt a játék. Dasza, (és mások is akik szeretnének) csatlakozz ha van lehetőséged a facebook-on a 'Schenk öltöztetős katona adok-veszek és fórum' csoporthoz. Ez egy zártkörű csoport, Norbi, Török Laci is pl fent vannak, és sokan mások. Én inkább már itt vagyok aktív.
Szia, a figurákról javaslom, hogy tegyél fel képeket, egy átlag figura ezer Ft körül mozog, de vannak ritkább figurák amik három ezret is megérnek. A vár 7 ezer körül megy, a postakocsi 7-8 ezer, az ágyúk 3 ezer.
Sorrendben értékük csökkenésével : az ágyuk hintó őrbódé és figurák( 700-1000Ft db ) . A vár mai napig készül és árusítják . A sérült bábuk vagy olcsóbban eladhatók vagy mellkas csere után normál értékesíthető mások hiányos törött katonáiból .
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, h szerintetek kb mennyit érhet a képeken szereplő készlet. Fájó szívvel válnék meg tőlük, m szép emlékek fűződnek hozzá.
Összesen kb 35-40 katona, kalóz, szolga, asszonyság is van, akiket egyenként nem fotóztam le. Közülük 6 darabon meglátszik az idő vasfoga ( kicsit megrepedt a "bőrük")
A vár még kicsit poros, de megtisztogatom idővel, illetve van még 1 lovaskocsi is, ami nincs a képek között. Köszönöm válaszotokat.
Köszönöm a gyors választ! Sajnos a doboza nincs meg sőt mikor megvettem és összeraktam akkor szembesültem vele hogy az egyik bástya teljesen hiányzik. Eltettem aztán a napokban találtam hozzá elemeket és így teles lett a vár. A gyereknek nagyon tetszik úgyhogy majd egyszer megkapja.
Köszönöm a gyors választ! Abban a dologban hogy Playmobil kicsit kételkedek mivel semmiféle jelzés felirat nincs rajta illetve nem tudom hogy a playmobil gyártott e valaha olyan terméket amihez magyar címeres kiegészítőt adott. Keresgéltem neten de csak Schenk-be találtam képet ilyen várról. Aztán lehet hogy tévedek, akkor elnézést kérek!
Helló . Ez PLAYMOBIL vár , drágább tartósabb részletgazdagabb mint a SCHENK lovagvár meg a várfogadója . Ez a két darab van mai napig gyártásban 10 000 az üzletekben .
Segítséget szeretnék kérni, hogy véleményetek szerint mennyit érhet a képen látható vár. Nem szeretném eladni, de ha mégis akkor szeretnék képbe lenni az árával.