Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Nekem tudod melyik karakter az idegesítő? Pl Gyöngyi, a pletykás recepciós. Na az aztán rendkíül rosszul van megírva is, eljátszva is! Meg Bandi, főleg most hogy "hősszerelmes" lett, és valósággal ledobja magáról a színészt a karakter! Meg a legidegesítőb az persze Böbe volt, hálistennek ő már nem rotja tovább a levegőt, mert kiírták. Emőkében is van valami irritáló, de pl a tegnapi részben kifejezetten jópofa volt, ahogy játszotta a "femme fatale"-t a rendőrségen.
A rezidensek közül a fiúk valamennyire tényleg irritálóak szerintem is, de a két csajt én kimondottan kedvelem. Lucával még nem sokat kezdtek, eddig eléggé háttérben maradt, várom hogy kibontsák a karakterét.
Petra egyáltalán nem nyivákoló, sőt az egyik legjobb karakter jelenleg, nagyonis karakán személyiség, teljesen meg lehet érteni a reakcióit. Mármint olyanra van írva, lévén fiktív karakter, a színésznő pedig remekül játssza, teljesen meggyőző, rokonszenves egyéniség. Most már igazán kezdhetnének Luca karakterével is valamit...
Lénát pedig sajnálom, ha végleg elmegy, ő se lett volna rossz karakter, kár hogy nem kezdtek azzal a felvezetett Szabis szállal semmit, így most kiírják.
Ezt a nyivákolo Petra karaktert ki kellene irni, egyszerüen vérlázító egyszer azért nyavajog hogy nem kell neki drága gyogyszer, aztán azért mert talált egy rokont. Ostoba liba
Szabi kiállított képén a női arc vitán felül a Lucáé. Első blikkre teljesen egyértelműen látszott, vártam, hogy a szereplők mikor teszik szóvá, és mondták is. Már csak az a kérdés, hogy ez csak amolyan "belső poénnak" szánták, vagy kezdenek is majd vele valamit a forgatókönyvírók? (A muris az volt, hogy pont maga Luca tagadta a hasonlóságot...)
Tóth-Zsiga Nóra őszintén vallott a szerelmi életéről az eheti Telenovella magazinban. Mondja, hogy három év után eddig minden pérkapcsolata tönkrement, mert nem tudja úgy kimutatni az érzéseit. Ugyanakkor ő inkább a tettek embere! Sokan azt tartják róla, hogy a karrierépítés miatt nem találja a boldogságot, pedig szerinte csak olyan egyszerű a válasz: továbbra is keresi az igazit!
Ez a Bandi-Erika szál eléggé nyögvenyelősre van írva, ráadásul egyik színésznek se áll jól ez a szerep és szembeszökően nem is passzolnak össze, ez sokkal inkább főnök-beosztott viszony. Bandinak ráadásul baromira nem passzol ez a hősszerelmes szerep. Szegény ápolót is hamar rövidre zárták, meglepő fordulat volt, gondolom a színész kérte, hogy írják ki a sorozatból és kapóra jött.
Most talán a legérdekesebb figurák a rezidensek, mostanra még a srácok is egész elviselhetőek lettek, bár eleinte nagyon nem bírtam őket. A két csaj meg kifejezetten jó, kíváncsi leszek, Petra és Viktor szála hova fut ki, mit kezdenek vele, mert lenne benne lehetőség...
Nekem is ez a gondolatom támadt, így spórolnak hogx tovább tartson ki. Aztán ha elfogynak az előre felvett részek (vajon mennyi lehet még dobozban?), akkor jön a hosszú nyári szünet....
Ma leadták a múlthét pénteki részt, és csak a 40 perces műsoridő második felébe rakták be az új részt. Úgy tűnik, leálltak a forgatásokkal, mert spórolnak a részekkel.