A részecskeszűrő a füstgázból szűri ki a szilárd szennyeződéseket. A füstgáz attól még nem lesz belélegezhető, mivel az egyéb, (nem sziárd) összetevőket nem szűri ki.
Az ára valóban borsos. Félő viszont, hogy EU bácsi egyszer kötelezheti majd a felszerelését.
hazajött a zuram, le is szavazta rögtön azzal, hogy gyújtósra nincs szükségünk... végül is igaza lehet valahol, van egy csomó raklapunk és fenyőlécünk, egész télre elég lesz gyújtósnak... minél tovább nézem én is, annál több az apró benne.
5 cm-es a legvékonyabb, azt írja
azuram meg azt mondja, hogy az a felsőtárkányi erdész, aki szokott fát hirdetni, az ilyen "gallyazásból származó" fát fél árban adja a normál vastagsághoz képest... akkor meg már annyira nem is jó biznisz a kiskályháért....
azért én tartok tőle, hogy túl gyorsan leégne... gondoltam rá, hogy vegyesben elhasználni, de ebben túl sok az ág szerintem, nagyon vékonykának tűnnek.
nincs messze, 15 km, és nemsokára lesz mérőnk is, ezt közöltem is vele, hogy mindenképpen mérnénk, nincs akadálya
3 m3-t (1x1x1,7) kínálnak a wamsler kiskályháért, tavalyi vágás, tuti száraz, nincs ellenére az sem, hogy megmérjük a nedvességet... de... én túl aprónak találom a mullit kandallóba.:O
abban az esetben ha most bent van a mérőd, akkor kivűlre kell egy kialakított szabványos mérőhely, mert már csak oda tehetik, bent nem maradhat, ha engedélyeztetsz.
grafitosat... mondjuk nálunk nem lenne zavaró, mert a ház "hátán" fut végig, mi azt a részt sosem látjuk, csak ha nagy ritkán abból az irányból jövünk haza.:))
nálunk is bent van, utálom is nagyon... szintén csak bentre engedték elhelyezni... nem látszik, mert eldugott helyen van, ott, ahol van egy kis "zsilipelő helyiség" a garázsba kifelé menet, de akkor is... :s