Nekem is az volt az álmom,de utólag már nem bánom,ha használhatatlan akkor feleslegesen csak idegesítene!Arról meg nem is beszélve,ha kódos,nem igazán tudják kikódolni.min 20e az ára,míg a simát 4-5 ezerért kikódolják.
Sziasztok,nekem egy 1,9 jtd librám van sajnos csak szenvedek vele mert nem tudom vinni kpm vizsgára.világit a légzsák hibajelzö,sorra halnak be rajta a villamosság szerelök.
Eljössz,megnézheted itt a két vezetékköteg!A navisba két csatlakozó van plusszba kb 30 szál vezetékkel.Iszonyat munka átvezetékezni,meg minek?Nincs Magyarország térkép hozzá,és nem is lehet rátenni,mert nem jó a szoftver!!!Ausztriánál véget ér Európa
A megeggyezo cstikban is mas a bekotes? Mert azt tudom hogy van egy csati ami egyaltalán nem passzol de abba biztam hogy at lehet hekkelni. Hmm akkor lehet zsakutca lessz de nagy a csabitas mivel mar csak ez az egy kutyu valaszt el attol hogy olyan valjon a kocsi amilyet 4 eve szerettem volna. :)
Szerintem nem tudod átcserélni a fejegységet,mert más a komplett vetetékköteg!Én most bontottam szét a kétféle autót.Még a csatikon belül is más a bekötés!
Minden elektromos vezeték a helyén van? Elméletileg máshogy nem érzékelhetné. Az enyémen két elektromos csati van, az egyik gondolom az előmelegítő a másik talán víz érzékelő nem tudom.
Nézd át a környéken, a vezetékeket.
Én az új szűrőt felszoktam tölteni gázolajal és úgy csavarom fel. eddig nem volt gondom vele.
Ma gazolajszurot csereltem, nem legtelenitettem sehol megvartam mig a szurot a pumpa feltolti majd inditoztam nem poccre indult de kb 3-4 fordulat utan beroffent. A bajsàg csak annyi hogy a szurocsere ota vilagit a motor kontrollampaja a muszerfalon. Valaki mar tapasztalt ilyet vagy valamit nagyon rosszul csinaltam.
Sziasztok! Tegnapi napon sikerült vásárolnom egy 2001-es holland importos vezetett szervízkönyves 2.0sw lybrát. Annyi bajom van vele, hogy az abs és a mellette lévő piros felkiáltójeles visszajelzők világítanak. a könyve szerint ez az ebd hibáját jelzi. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Forgalomba helyezésnél mennyire jelenthet ez gondot?
A rádió nekem is szarakszik, az állítólag a kormányban lévő átvezető gyűrű hibája, vagy a kormányon lévő micro kapcsolók adják meg magukat, azok cseréje után megszűnik a probléma. Sokszor órákon át semmi baja, viszont, ha kormányról akarom vezérelni, akkor megbolondul.
Majd tedd közzé a tapasztalatod, hogy a cserével sikerült-e kiküszöbölni a problémát.
Azt nem tudom van e benne elokeszites, de jó aron jutnek hozza a navis egyseghez amihez kabelek cd tar a navi cd olvasoja a fejegyseg antenna minden benne van. A lenyeg az lenne hogy a radio, cd funkcio mukodjon a navi az annyira nem lenyeg. Köszönöm a segitseget.
Szerintem az Én autómnál is az előkészítés, csak a kábel bevezetésére értendő, mert a mellékelt képen látszik, hogy kell még hozzá egy fejegység amibe a térképet tartalmazó CD-t kell helyezni, ez viszont ez enyémből is hiányzik.
A cseréje nem nagy meló, de nem biztos, hogy működni fog a Navi, ha amiatt szeretnéd cserélni.
Mikor vettem az autót alváz szám szerint ellenőriztettük a Fiatnál az adatokat, hogy a szóban forgó autót milyen felszereltséggel jött ki. Az enyémben sima fejegység van, de Navi előkészítéssel, elméletileg csere után működne a Navim.
Ha emiatt cserélnél nézz utána, hogy az autód rendelkezik-e navi előkészítéssel, különben lehet, hogy felesleges a beszerzése.
Ez csak az Én véleményem, várd meg hátha ír valaki valami pontosabb infót.
Sziasztok! Megmekkent az aksim a lybramban,és azóta nem megalapozott az el.ablakon egyszerre fel,le és a távirányító sem reagál nem húzza fel az ablakokat. Hogy tudom ismét letanítani? Köszi a segítséget!
Stilo? Hm.. Fősulis voltam mikor megjelent akkor még csak álmodtam róla most már megvehetném de nem tetszik. Citromsárga 3 ajtós még jöhet :-) Hogy mennyire jó autó, hát eléggé megoszlanak a vélemények róla.