A yellow sok összetételben (meg önállóan is) valóban jelenthet narkót, igaz ez a snow-ra is, de így együtt nem találtam sehol. Persze ettől még nyugodtan lehet az. Ami viszont biztos, hogy ha szó szerint értelmezed, úgy humor is van benne. A szójátékról meg - mint általában - sajnos mindenképpen lemaradunk...
Friends-fan vagyok magam is(ha annak lehet nevezni azt,aki az összes részt videora vette,és nézni is szokta visszamenő jelleggel).
a Sun c. bulvárlapról viszont megvan a véleményem,amit alátámasztanék az egyik kedvenc zenekarom róluk írt szövegével.bár a dal 1984-ben íródott,azért lehet érezni,miről is van szó.tessék:
Cock Sparrer:The Sun Says
We got Reds under the bed
We got lovely's nude and tanned
We got a wife of mass murderer
And we only paid her ten grand
We got Samantha Fox we got lots of sport
We got scroungers full of greed
"You scum!" is the headline
For you and your kids to read
The Sun says
The Sun says
We're gonna look after you
The Sun says
The Sun says
So it must be true
We got talk we got Lady Di
We got rapists in the dock
And best of all we got John Blake
We knows everything about Rock
So if you wanna know what's going on
And who's kissing who
It don't cost much more for a jolly good read
And lots of pictures too
Gotcha
Stick it up yer Turner
Bingo
Win a Metro
ennyi.én nem hiszek sem a blikk-nek,sem a mai nap-nak,sem az egyéb bulvár-szaroknak.épp ezért nem is olvasom őket.
majd ha perry bejelenti,akkor.
de az nem egy bulvár-lapban lesz,az is biztos.
Sally, csak óvatosan a kolléganővel, mert ha Te még 25 se, akkor a Bokor az már másik nemzedék :-)(már a tavalyi szülinapjára is olyan könyvet kapott valakitől, amiből megtudhatta, hogy hogyan kell földolgozni az öregedést.)
Boribonnak igaza van (de azért én sem vagyok olyan öreg! Csak egy negyedszázados, sőt ahhoz is van még két hónapom)
Remélem is, hogy a Blikk nem mérvadó, de a Sun-nak már néhányszor bejött, hogy pletykaszagú dolgokat közöltek tényként (pl. Diana-nak szeretője van, meg ilyesmik) Ha találok vmit, írok!
Először is, kedves pdia, aki rajongó, az nem kültag. Szóval üdvözöllek köreinkben!!!
Sally, azért a Blikk talán nem mérvadó. Nézz azért körül, aztán várjuk a pletykákat! (Legfeljebb beindítjuk a "Fél májat Perrynek!"-akciót...)
És Sally, egy offkérdés: Én azt kérdeztem valahol korábban, hogy ilyen fiatalok vagytok, a Bárdos Lajos meg az érettségi kapcsán. Boribon viszont arra a következtetésre jutott, hogy te a másik oldalon állsz. HA nem vagyok indiszkrét, megtudhatnám az igazságot - ha már így összejöttünk.
Szörnyűség, amit a Blikkben írnak! Gondolom ti sem szoktátok venni, én is csak azért, mert a héven egy pasi olvasta, láttam, hogy drága, egyetlen MP vigyorog a hátoldalán, de fölötte ott volt a szörnyűséges cím: Matthew Perry új máj nélkül meghal (Így, kijelentő módban, semmi feltétel vagy vmi!!!), és Szervátültetésre vár a Jóbarátok sztárja A cikk a The sun-t idézte, ők hozták le a sztorit: Matthew baby gyomorgörcsök miatt ment kórházba, ott erre megállapították, hogy a mája felmondta a szolgálatot... néhány héten belül megfelelő donort kell találni neki, különben meghal - nyilatkozott a színész egyik közeli barátja Valószínű, hogy a gyógyszerfüggősége miatt lett ez neki (ugye, ezt sem erősítették meg anno, csak azt lehetett látni, hogy hirtelen csontsovány lett, és beesett volt az arca.) Remélem ebből egy szó sem igaz! Most megyek is, körülnézek egy kicsit a neten.
SS
bélára nem kell figyelni, azért írt ilyeneket, mert anno én is ezt írtam egy olyan topikba, amit ő indított (de az tényleg nevetséges, ez meg ugye az egyik legjobb, és még jobb lesz, ha lesznek benne képek!)
Sziasztok!
Bocs' a zavargászásért, kültag vagyok, de rajongó. A (félre)fordításokhoz szeretnék hozzászólni. Az igaz, hogy sokszor félrefordítanak, de a "yellow snow" valóban narkót jelent...
Üdv:
Dia
OFF
Én csak Téged ismerlek Bokor, meg Cserjét, meg Minibokrot. Nyilván azért kérdezte, hogy rossz vicc ez a topik, mert Sallynek a topikba irogatás helyett valahol máshol kellett volna lennie. De majd Sally megmondja, hogy jól gondoltuk-e? Már, ha ránk tartozik egyáltalán.
Most pontokba szedem a mondandómat:
1. Képek jöhetnek, minden mennyiségben!
2. A Total Film is monnyon le, májusban meg sem jelent!
3. Az ovis évzáró nem is olyan vicces, a gyerek szerelme elballag (tudom, hogy hülyén hangzik, de Boribonnak igaza van, már a bölcsiben is), ettől lekibeteg. Meg verset is kell mondania, ettől én izgulok.
4. Még mindig off: Boribon mit az ovis évzáró után?
5. Az előzetesekkel ne tessék idegelni a népeket!
6. Különböző béla hozzászólását nem értem. Mindegy...
Hát én nem bírtam ki, és azt a részt muszáj volt elolvasnom, amikor Bruce Willis először megjelent. Ettől még csak jobban várom. (de a többi részt nem fogom megnézni előre..)
Ambrozia, légyszi NE MONDD EL, HOGY MI LESZ A JÓBARÁTOKBAN, JÓ?????? Én is elolvashatnám a scripteket, de direkt nem teszem, mert akkor már nem lenne olyan poén a sorozat.
Köszönöm.
Ez a kép nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!! (Bár ez a fehér zokni egy kicsit fáj) Még nem láttam! (hogy maradhatott ki, nem is tudom) Szóval akkor pakoljuk tele a topikot képekkel? Felőlem... :)))
Ovis évzáró? Ez nagyon tetszik!!!!
A Cinema meg haljon meg (bár én is szoktam venni :))))
Gondoltam, hogy nem tőlem van! :)
Én is millió Friends homepage-en nyálaztam már át magam, ezekről szoktam fordítani és gyűjteni. :) Ahogy ezt a képet is... :)
Láttad már azt, amikor képregényt olvas öltönyben egy csocsóasztal-mellett, amin pizzától kezdve minden van? És ott van az a tipikus mosoly az arcán:)
Egyébként, magyarul is van még másik kettő honlap, de az ő tevékenységük kimerül az életrajzokban és a képekben. Nem bántom őket, hisz ők is rajongók, de elég gyér, amit csinálnak... :(
Mondtam már, hogy van a honlapomon chat?! Ott lehetne, például online beszélgetni! :)
Nohát, mi minden történt itt tegnap óta! Egyrészt örülök, hogy más is offol, nem csak én, (ugyanakkor elgondolkoztam azon, hogy ti ilyen fiatalok vagytok? VAgy csak félreértettem valamit?), másrészt bocs, ha félrevezettem bárkit is, én a nagyon hülye Cinemából indultam ki, ott május 25-öt írtak. Mondjuk ze nem mentség, tudhatnám, hogy az a szennylap nem mérvadó.
Ó, és köszi a képet!!!!!!!! (jöhet még...)
Nem tőled van, MoonCracker... :)))
Már nem emlékszem, hogy pontosan honnan, mert egy csomó site-on voltam, amíg végre találtam nekem tetsző képet. Mert hogy van egy pár(ezer) friends-homepage... De magyarul csak egy van! :)))
Szóval, szombaton még lesz 1 rész!
Nyáron meg majd nosztalgiázunk egyszerre két csatornán is! :)
Mikor jön a szomszédom? Tudjátok, a bérgyilkos! :)
Mellesleg, felbővítettem a www.tar.hu/jobaratok galériáját, és felkerültek új Perry-s képek is.
Ez nem onnan van, véletlenül? :) SunshineSally!
Hogyan tucc ide berakni képet meg linket?