Évek óta követem ezt a szomorú történetet, és most úgy írnék valami okosat, valami biztatót, de nem tudok... Egyszerűen nem bírom elhinni, hogy ilyet meg lehet úszni... hogy nincs annak az embernek semmi lelkiismerete! Hogy valaki mindenféle jogszabályok mögé bújjon, és azzal védje magát! Hogy ártatlannak szeretne tűnni! Csak azt tudom remélni, ott ahol lakik, ujjal mutogatnak rá a gyerekek, a boltban a háta mögött sutyorognak az eladók, a fiatalok meg fellökik őt az utcán "siettükben"!
Már miért ne lenne eurokonform? olasz vagy mi. A kis videót meg meg kellene csinálni, az egész szomorú-szemét ügyet elmesélni benne szépen, és feltenni a youtube-ra. Minden fórumra belinkelni és meglesz a hatása pillanatok alatt.
Ha sok pénzed van, nyugodtan ölhetsz gyerekeket a járdán, akár babakocsiban is. Két ország jogászai fognak gondoskodni arról, hogy ne legyen bajod belőle. Ez így működik, amióta van magántulajdon.
Nem is tudom, miért képzeltük az ellenkezőjét... :-((((
monnyuk azt nem értem, hogy külföldön elkövetett szabsértés (gyorshajtás, parkolás, stb) bírságát simán be tudják az ottani hatóságok hajtani (akkor is ha simán hazajöttem és nem MENEKÜLTEM), a mieink meg a jogerős szabvesztést sem...
persze nem az ír bírákat kell hibáztatni, hanem a mieinket: hisz minek engedték el...
Szégyen.Nincs igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás..... Bezzeg ha 1 magyar gázolt volna halálra 2 ír kisgyereket,már bent rohadnánk valamelyik ír börtönben életfogytig tartó büntetésünket...... Az europai média meg tele lenne a közlekedési kultúrálatlanságunkkal........Az uniónak csak a piacaink kellettek....
Haza kéne lopni..... meg lehet csinálni, csak szervezés kérdése az egész......
Szinte mindennap eszembe jut ez az eset, mióta megszületett a fiam (most 21 hónapos), azóta különösen. Most, hogy ez az idióta a Bécsi úton halálra jaszkarizta egy 2 éves gyerek anyját (direkt nem írok feleséget), még inkább fortyogok itt magamban.
Kár, hogy nem vagyok NHI-s, biztosan megoldanám, hogy ez a figura Magyarországra kerüljön,ilyen-olyan úton, de megoldanám...
Én is áldoznék arra, hogy legalább a lakóhelye ki legyen plakátolva.