Keresés

Részletes keresés

[fidelio] cisz-moll Creative Commons License 2006.02.08 0 0 3
Kedves Kristóf! Örülök, hogy létrejött ez a topic, mert így közvetlenül is lehet beszélgetni veled. Elárulod, mennyit készülsz 1-1 koncertre, tehát hány napot, órát gyakoroltok művésztársaiddal? A komolyzenészek világa kívülállónak viszonylag könnyűnek tűnik, ahogy nagymamám mondta, csak húzogatni kell a vonót :-) De én azt hiszem, hogy kemény munka lehet a siker mögött, bárki bármit mond. Még egy amatőr is elég sok időt eltölthet azzal, hogy tökéletesítse játékát, hát még akkor egy művész, aki az apró részletekre is figyelmet akar fordítani. Ha úgy érzed esetleg, hogy a kérdésre nem válaszolnál szívesen, akkor ne csinálj belőle problémát, én se fogok :-)
[fidelio] NZs Creative Commons License 2006.02.08 0 0 2
Sajnos még nem volt lehetőségem önt hallani, ezért már nagyon várom a fellépését a Pannon Filharmonikusokkal, mert ez a sok pozitív kritika eléggé felkeltette az érdeklődésem! :-) Amúgy meg az akkor felcsendüklő Valse-Scherzot nagyon szeretem, úgyhogy számomra teljesen ideális műsor lesz :-)
[fidelio] BK Creative Commons License 2006.02.08 0 0 1
Köszönöm kedves szavait! A tavaszi fesztivál még nem kért fel. Ellenben 14-én a márvány teremben, 18-án az uránia moziban lépek fel a Weiner-Szász kamarazenekarral. Szeretettel várok mindenkit!
[fidelio] Orfeusz Creative Commons License 2006.02.08 0 0 0
Üdvözlet Művész Úr! Több koncertjét láttam már,én mint laikus azt tudnám mondani, hogy megnyerő színpadi jelenség, nagy virtuózítás jellemzi és szívvel játszik. Ha jól tudom a Tavaszi Fesztiválon fellép..
[fidelio] BK Creative Commons License 2006.02.08 0 0 topiknyitó
Üdv minden fórumozónak! Csakis azért nyitok saját topikot, mert amely topikban megszólalok OFF-olás indul CD-kről, koncertekről, stb. Így jobbnak láttam -feary kérését megvalósítva- topikot nyitni, ahol ilyesmit fel lehet vetni. Meg persze minden mást:-) Baráti Kristóf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!