Nálam ugyan a 2.1 tdi-nél volt ilyen" nem akar menni és csak füstöl" probléma.
Nekem ezt az EGR szelep okozta. Ez hivatott a kipufogogáz 1 kis részét a motorba visszajutani. Hátul a kipufogosornál van és 1 fém csövönn a szivosorba engedi vissza motorféknél a kipufogógázt.
Könnyű bizniszelni az Ebayen? Ha nem tartalak fel, akkor írd le légy szíves, hogyan működik a vásárlás? Mennyit kell kontaktolni az eladóval, PayPal nyitás, meg ilyenek érdekelnek. Lassan kéne vennem hátsó dobot az autóra és hát jó árban vannak még szállítással együtt is.
Te a kétgombos kulcsra gondolsz? Csak azért kérdem, mert itt sokan azt írták, hogy az újabb kulcsok esetén csak a teljes házat tudják cserélni, gombot nem.
A rail nyomás szabályzószelepre gondolsz szerintem. Háááát nem tudom de szerintem nem a rail nyomás krönykén kellene keresni először a hibát hanem a turbó vezérlésében.
Lehet érdemes lenne a 28422 -es hozzászólásban leírtaknak utánajárni először...
Üdv! Ezt a tanulópénzt már én is kifizettem párszor. Mindig az ismerős a legdrágább. Legtisztább a márkaszervíz, számla, garancia van, kiszerelt alkatrészt a csomagtartóba, új alkatrész szállító levelét a kis kezembe bele!
Hála a jó égnek ez a szerelő nem a pénzre megy rá!Ami alkatrészeket kicserlget csak próba képpen teszi bele a kocsiba amíg rá nem jön hogy pontosan mi a baja aztán ha végre megvan akkor tudjuk melyik alkatrészt kell cserélni és akkor kell majd fizetnem!Elképzelhető hogy az előző szerelő baklövése miatt beázott fedélzeti is sz...kodik!Sajnos az egy nagy baklövés volt tőlem!Szettben vette meg a vezérműszílyat aztán kiderült hogy a görgőket ki sem cserélte plussz valami csavart elfelejtett vissza tenni a hűtő rendszerbe és 10 km alatt az összes hűtővizet bele nyomta a motortérbe(légszűrőben állt a víz)Szóvalnem kizárt hogy konkrétan ő is tehet a jelenlegi állapotról de mivel ismerős volt számlát nem adott így hát hiába mennék vissza bele verni a fejét!Nem véletlen mondják hogy olyan szakemberrel ne dolgoztass aki azonnal ráér!Nem véletlen ér rá mindig......Tanuló pénzt újra megfizettem azt hiszem!
sikerült beruháznom egy 97-es, benzines 2 literesbe, egyelőre még az összeszokás van, ehhez jól jönne valami Owners Manual, esetleg tud valaki egy linket adni ez ügyben? Köszönöm! :)
Már mint írtam korábban is 1 gombos kulcshoz gumilapot Debrecenben a Peugeot szervízben vettem volt nekik raktáron is, pontosan már nem emlékszem az árra de olyan 1500-2000 között volt .
Hibakód olvasáskor nyomás hibát ír az autó!Nagynyomású szelep cserélve lett most pedig a nagynyomású szivattyút cseréli a szerelő ha minden igaz!Azt nem értem hogy mi az összefüggés hogy kb 10-15 km folyamatos használat után csinálja csak?!Ha városon belül megyek vele ennyit akkor nem csinálja és szépen megy az autó!Egyébként azt veszem észre hogy ilyenkor amikor elmegy majd vissza jön a turbó nyomás közel sem olyan erős az autó mint amilyennek lennie kellene!Abban eggyet értünk hogy kicsit erősebb kigyorsításkor jelentkezik a hiba!
Vizet kapott, konkrétan vízben állt az elektronika, csak találgatunk hogy kerülhetett oda víz, de valószínű a szélvédő alatti esőlevezető eldugulása lehetett a probléma forrása, máshol nem tudott elfolyni a víz ( idén meg elég kevesett esett az eső ), valahogy oda került...de hogy valójában mi történhetett....? A dugulást meg fa levelelek okozták, hát nem csak árnyékot adnak...