1. Mert nem figyeltem:) Nembaj, majd intézkedem, hogy áttegyék. Köszi, hogy szóltál:)
2. Én is tanácsadó vagyok, szivesen segitek nektek, de ahogy kivettem szavaiból kreativtücsök is az.
De úgyis irtó rég dumáltunk, szóval amúgyis aktuális lenne;))
3. A nyújtó az a "sodrófa", persze műanyag. Vizet kell bele tölteni, igy ha kelt tészátval dolgozol, tehetsz bele meleg vizet, ha meg pl, zsiros linzerrel, vagy mézessel, akkor hideget. Mindjárt engedelmeskedni fog a tészta:)
A gyúrólap is műanyag, ahogy már a konyhás topicban irták az a gyúródeszka modern változata. Olajozni érdemes liszt helyett, és ha már nem kell felcsavarod, igy kicsi konyhában is ideális:)
Most a nyújtó akciós, 1000 ft-tal olcsóbb, igy 2790 ft.
Én szeretem, 10 éve ismerem. Sok konyhás topicban volt szó róla elszórva, de most szedjük egy helyre az infókat.
Tanácsadók, lelkes használók, érdeklődők ide!
Recepteket, ötleteket, panaszokat, akciókat, beszéljük meg közösen.
Bee