csak annyi a különbség h pontatlanabb, az ellenfél meg hát erős.... látok benne fantáziát, csak ahhoz sok gyakorlás és meccsrutin kell magasabb szinten is, de amúgy a készségei megvannak,hogy top 100 200 közelébe jusson első körben.
pár menet után sztem Adrienn jól játszik helyenként. okos ütései vannak sajnos ez most kevés egyelőre,mert az ellenfél is elég jó. ami nem véletlen a lengyel igaz egy évvel fiatalabb,de már 216. a wta listán. Adrienn 1052.
Biankának harmatgyenge ellenfele volt, de így sem volt esélye. Ez a lány egyszerűen nem tud adogatni, számolatlanul szórta a kettőshibákat. Amiben viszont már világszínvonalú, az a dumálás, gesztikulálás, az ütő hajigálása és földhöz verése. Nekem hihetetlenül unszimpatikus volt, amit csinál. Na, nézzük Adriennt.
Nagyon magas nekik ez a szint. Fanni meccse ért előbb véget, katasztrofális a fonákja, szerintem az elrontott labdák 90%-a fonákról ment. Persze, Cadantu ezt egyből észrevette, és rá is játszott.
Nem biztos az, hogy rosszul jár, aki csak a kvaliba kap WC-t - ott nagyobb eséllyel foghat meccset, és 100ezres tornán már a kvaliban is szépen lehet WTA-pontot szerezni. A főtáblán úgy sincs esélyük. A főtáblás szabadkártyásainknak sincs sok.
Csak neki adnék, azzal a feltétellel, hogy nem hisztizik, amíg a pályán van, az ütő nem hagyhatja el a kezét... a többiek (beleértve S. F-et is) pedig küzdjenek meg a főtábláért. Csakhát félő, hogy akkor Dorka egyetlen magyarként indulna 32-ben. Korrigáálok, Jani Rékának adnék wc-t.