Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2818

Bakács a gazdaságos szarka. :-))

aldabertfert Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2817

Tartok tőle, hogy valamivel elő fog rukkolni. Mindenki jobban járt volna vele, ha elbankolja azt a szalámit, meg amit még el akart hozzá fogyasztani.

Előzmény: durvulo (2815)
naiv Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2816

Bakács lopkodó (és dobáló zsonglőr) új oldaláról mutatta be a baloldali médiamunkásokat.

Eddig azt gondoltuk, csak teoretikusok.

Lopkodó bebizonyította, erősek a gyakorlatban is. Illetve legalább is erősíteni próbálnak.

Amellett univerzlis szakemberek is.

Egyik nap tüntetés szervezés a demokrácia és sajtó szabadság megmentéséért, másik nap  illúzionista és zsonglőr gyakorlatok a Tescoban...

durvulo Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2815

Az utolsó mondatodat felejtsd el! Akkor nem dobálta volna asztal alá titokban a többi szajrét! Ráfaragott a megjelölt drága szalámi rúdra, ha nem annyira mohó nem kapják el. Gyakorlott Tescos "vásárló" lehet ...
Jobb védekezés reklámozását javaslom neked: "modern Robin Hood-ként harcol a magyar kereskedőket tönkretevő szuperek ellen"!

Előzmény: aldabertfert (2800)
gercsikém Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2814

Ezt a zavaros elmét sikerült megtalálni és a mozgalom élére állítani. Ügyes.

Előzmény: nolblog (2702)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2813

helyesen Hajdú Péternél...

Előzmény: Törölt nick (2812)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2812

Azért az szép volt, ahogy a Torgyán tegnap a Haju Péternél azt magyarázta, hogy ez a cselekmény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, és hogy ő szabadságvesztésre ítélné Bakácsot. Ekkora ügyvédi prakszissal és múlttal kinéztem volna belőle, hogy meg tudja különböztetni a lopás szabálysértési alakzatát a lopás vétségétől...

Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2811

Bakács "lopkodó" Tibor

Előzmény: Törölt nick (2810)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2809

Bakács Tolvaj Tibor

Előzmény: Törölt nick (2803)
Psycho Dad Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2807

Valaki hallgatta a Tilosban múlt héten Bakácsot? Állítólag kiborult, kiabált a betelefonálókkal. Én mondjuk olyan szar rádiót nem hallgatok, de esetleg valaki mazovista... :))

aldabertfert Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2805

Tibi Bá, az a "Kolbászoló"?;)

Előzmény: Törölt nick (2804)
aldabertfert Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2802

Kiszel Tünde egész jól megél belőle. Pofa kell csak hozzá. Már majdnem elfeledték, B-kategóriás tüntetést is bevállalt, most meg felkerült a porondra a Blikk sztárja egy darabig, aztán rajta múlik mit hoz ki belőle. Olvastam egy-két írását, szerintem csak egy locsogó, semmitmondóan írt, mostanság meg érdektelenné vált a fickó, megmutatott "mindent" magából. Szerintem arről szól az egész, hogy keresni akar. Nem mindenki vállalná be az tény, de sokan igen, hisz ValóVilág is van. Elkaszálgatnak némi reklámidőt ezekkel a hibbantságokkal.

Esetleg van valami pszihó-defektje, hogy szeret csenni, végülis a "Settenkedő" is egy fura álnév, sosem értettem miért választotta.

Előzmény: jó hír (2801)
jó hír Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2801

"azt akarta hogy kiderüljön, és pénzt keressen vele."

...ennyire rosszul megítélni a várható hasznot...ennyire hülye nem lehet.....      ..vagy..      ...mégis?

Előzmény: aldabertfert (2800)
aldabertfert Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2800

Gondolom nem csak nekem jutott eszembe, hogy nem először csinálta.:) Nyilván nem egy hülye fazonról van szó, elég sokat irkafirkált, pacsmagolt az élet dolgairól, észt osztott a Megyasztárban, nem egy elhigítózott agyú szerencsétlenről van szó, szal nem volt annyira naiv, hogy ne tudja,  vannak kamerák a Teszkóban, meg hogy mennek a dolgok egy áruházban. Akkor pedig két lehetőség marad, hogy nem először csinálta, csak pechje volt és elkapták. A másik meg: azt akarta hogy kiderüljön, és pénzt keressen vele.

Előzmény: Törölt nick (2795)
tütyüke Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2799

Annyiért tuti nem.

100-ruppóért már bevállalom :)))

Ha meg kirakod valahová a titkomat, jól beperellek és mindent letagadok.

Előzmény: MrJones (2796)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2798

Ne keverd a szezont a fazonnal...

egy tolvaj hazug gazember szépen kersett azon, hogy tolvaj gazember, aztán valaki leleplezte, hogy hazug is hozzá. Egy féreg.

Előzmény: MrJones (2796)
MrJones Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2797

"Lenne nagy nyivákolás, ha az minősülne közszereplőnek, aki erről igazolványt kér, viszont csak ilyennel lehetne forprofit médiumokban publikálni, és ez azzal is járna, hogy mondjuk a bűncselekményeikre, szabálysértéseikre, adóügyeikre semmilyen titokvédelem nem vonatkozna. Valahol jogos is lenne."

Nem is lenne rossz, de egyfelől én nem kötném a cég papíron deklarált nyereségvágyához, másfelől a közszereplőség időtartamát a szereplések időtartamához kötném.
Gondolok itt valami olyasmire, hogy aki már nincs ilyen állásban, azt a kilépés után max. fél évig minősüljön közszereplőnek. (Lásd például BB Évi, vagy akár Albert Györgyi esetét.)

Előzmény: Törölt nick (2491)
MrJones Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2796

"A nyilvánosságra hozót kirúgják, munkanélküli lesz, lehet éhezni is fog.

Aki meg lopott (ki tudja mennyit), az meg kap munkát, és persze sosem éhezett.

Sokminden van itt fordítva bekötve."

Ha kevesebbre tartod egy ember személyiségi jogait köbö hatezer forintnál, akkor próbáld ki a másik oldalt.
Kapsz tőlem hat kilót, oszt cserébe ellenkezésed nélkül kiplakátolhatom a közelebbi környezetedben valamelyik mocskos kis titkodat. Vagy ha ilyen nincs, akkor azt, hogy (szabadon választhatod) ferde hajlamod van.
Oszt legfeljebb jól megszivat körülötted mindenki.

Megér az neked hat ezrest?

Előzmény: Családos, Dolgozó, Vidéki (2545)
Antisystem Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2794

Hiába, elég ha az ember egyszer, egyetlenegyszer az életben, véletlenül meg talál b.szni egy kecskét..

Na látod, ez az, ami totál elfogadhatatlan...

ÜdV

Előzmény: evil1023 (2791)
Detonátor Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2793

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/02/20/23/Torgyan_nekiment_Orbannak_Paudits_miatt.aspx

Józsi bácsit soha nem is az esze miatt szerettük. :-)

Mantis Screamer Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2792

Ha a téliszalámit kibírja akkor többit kiviszi. Sok kecske volt ez egy napra.

Előzmény: evil1023 (2791)
evil1023 Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2791

Pár napja néztem a youtube-ot, akkor még nem találtam rajta a videót. Most már a 4. bakáts-ra keresve. Valszeg hamarosan az első lesz.

Hiába, elég ha az ember egyszer, egyetlenegyszer az életben, véletlenül meg talál b.szni egy kecskét..

http://www.youtube.com/watch?v=eYEcIsWE40c

Mantis Screamer Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2790

Majd negyven értelmiségi levelet ír straszburgba meg a new yorki filizófusok fogják telesírni a világmédiát, hogy nem csak a zsidókat de az annak látszókat is üldözik.

Előzmény: aldabertfert (2788)
tütyüke Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2789

Nofene.

Csöves volt/van a Bakács ?

Előzmény: FEMM (2725)
aldabertfert Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2788

Csak nehogy az legyen a vége hogy a Suttyogó, belelapoz itt a fórumba ötleteket meríteni, aztán kikiáltja magát a boltilopásért túlságosan meghurcoltak védőszentjének, és ez ellen fog harcolni a retekklubbon, meg a reggeli magazinokban fog vendÉkeskedni, hogy emelt díjas esemesért pocskondiázhassák, a végén meg valami mozgalmat alapít, oszt irány Brüsszel.

Szilard Kigyo Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2787

"Párhuzamosan följelentheti a rendőrséget/ügyészséget."

Szerintem jol tette, hogy nem a te otleded szerint cselekedett. Hogolyot kazanba?

Előzmény: tuutuu (2784)
Antisystem Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2786

Ez igaz. Azért van az éremnek ugye egy olyan másik oldala is, hogy a nőknek sokkal könnyebb dolguk van az ifjukori ballépéseik leplezésére, ugye férhez mén, lesz belőle teszemfel Ló Béláné, oszt arra a névre már keresgélhet bárki, bárhol... (bár mondjuk egy jó ideje mára  férfinak is adott a névváltoztatás lehetősége ilyen módon...csak hát nem szoknak élni vele, kivéve tána  Detsch-Für:))

ÜdV

Előzmény: bean (2777)
Antisystem Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2785

... erre vágytunk talán 1945 óta.

Lehet, hogy te igen, én spec soha...

ÜdV

Előzmény: FEMM (2779)
tuutuu Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2784

ha kenytelen lenne kitenni a netre a kozlemeny hianyaban, ugyanugy rahuzzak a vizes lepedot, ha akarjak, mint igy.

Azért egy tisztességes bíróság simán felmentené, hiszen ő mindent elkövetett az igazságért.

Párhuzamosan följelentheti a rendőrséget/ügyészséget.

Azért aztán vagy békén hagyják, vagy kivégzik...:{{{

Előzmény: Szilard Kigyo (2782)
aldabertfert Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2783

mi a cél???

Az árucikkek, cuccok birtoklása, nem pedig az hogy lehetőség legyen azokat bármikor megvenni. A tömegek célja a fogyasztás lett, mindenki fogyasztani akar. Közvetve persze a pénz a céljuk, tehát lehet ez pénzközpontúság, a piac pedig generálja a fogyasztást, ez így van, viszont arra akartam utalni, hogy más rendszereken keresztül is ugyanide jutnánk. Mert a birtoklási vágy az eléggé természetes velejárója az embereknek, így a fogyasztás is. A piacot meg korlátozni, egy felsőbb akarat szerint kivitelezhetetlen, diktatorikus, és bűzlik a korrupciótól, inkább a társadlomnak hasznosabb ha megtanulja saját magát korlátozni, kezelni a piac adta lehetőségeket. Szóval ezen a kozumidiotizmuson, mindenképpen túl kell esni, nem lehet kikerülni, de kellő felvilágosítással fel lehetne gyorsítani, mivel az a társadalom vagy nép, amelyik hamarabb rájön hogy mekkora baromság minden szart felmarkolni, az lesz előrébb a többihez az evolúcióban.

Előzmény: FEMM (2780)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!