Sima mérkőzésen,sima győzelem.Azt hitték,ahogy a TEOL-on írta egy hozzászóló,hogy a bab is hús.Most kezdenek ráébredni,hogy vannak náluk is jobb csapatok.Gólszerzők:Pintér Attila(2),Juhász Isti.
Igen Balázs!3-3 lett, a Gyence csak azt próbálta ecsetelni,hogy megérdemelte volna a győzelmet a Tamási.Az igaz, hogy a végeredményt nem írta ki, így lett zavaró a komment.
A mai meccs miatt érdemes meccsre járni!Imádom,szeretem,megörülök érte!
A tamási csapat MINDEN tagjának szeretném megköszönni a mai játékot,mert a helyzetek és a játék alapján egyértelműen a hazaiak fölé nőttünk,és 2:0-ról 3:2-re megfordítani az eredményt,szerintem az mindenképp önmagáért beszél!Minden tamási játékosról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a mai teljesítményért,és nekem ŐK lesznek mindig az igazi focisták,és nem a pénzért játszó zsoldosok!
A tolnai meccs után rögtön mentünk Siófok-Kispestre,amelynek a színvonala katasztrófális volt,és a tolnai meccs minden téren izgalmasabb,színvonalasabb,hajtósabb,változatosabb,gólban gazdagabb volt!!!
Tamási 2009 FC–Cikó 4–2 (0–0). Tamási, 200 néző. V: Farkas F. Tamási: Makláry– Juhász G. (Vlocskó), Pintér, Rein, Tóth R.– Bernáth (Balogh B.), Pruck (Juhász A.), Kovács P., Hegedűs K. (Béres)– Horváth K. (Gyánó G.), Baranyai. Edző: Molnár László. Cikó: Kóka– Halák, Kardos, Pusztai K., Kovács K.– Kertész J., Gábor P. (Zalai), Ignácz Z., Vituska N.– Szabó Z., Krutki. Edző: Pozsár István. A második félidei jobb játékával nyert a hazai csapat. Gól: Kovács P., Pintér A., Gyánó G., Baranyai, illetve Vituska N. 2. Kiállítva: Makláry a 44. percben. Jók: Kovács P., Pintér A., Baranyai, Gyánó G., illetve Kardos, Zalai. Ifi: 11–0.
A Dávid öt meccse eltiltás után tért vissza,és 44 percnyi játék után megint piros lapot kapott!
A szombati meccsen piros mezben szereplő úriember gusztustalan módon vezette egyébként is a meccset,és nagyon nehéz meccsen szereztük meg csak a győzelmet!