Hát igen... rászántam magam és végiglépkedtem a "bonyolult" regisztrációt. :o) Elvileg szombaton megyek bőröztetni, így elvileg vasárnap már fel tudom tenni a képeket.
Szükségem lenne majd segítségre esetleg admin-okra az oldalon, hogy hatékonyabban tudjuk szerkeszteni. Estleg egy tali alkalmával meg tudnánk ejteni ezt, meg moderálni is kell... :-D
A kormánybőrözéses vélemény és hadművelet leírását akár képekkel ilusztrálva ha átküldenéd közzé is teszem, vagy hozzéászólásban fel tudod tenni, de képet még nem tudsz úgy fletenni, ha bejelentkezel és az írás meü alól publikálsz ellenben a képeket is lehet insertelni. Ha küldenéd az anyagot akkor: ceedservice@extra.hu
Nem akartam vitázni és le a kalappal az oldalad előtt. Ahogy meglesz az első szervizem, én is véleményezni fogom. Illetve (ma már írtam) képekkel szeretném illusztrálni a kormányom bőrözését. Ha gondolod, azt is feltehetjük.
Mindenki respektálja a fáradozásodat és biztos vagyok benne, hogy Greg is, csak egyszerűen kevés a szervíz tapasztalat még,
Más: Ma a Bp. 06 ke. Izabella utcakb 10:30 és 11:00 között vörös /vagy bordó/ cee'd sw. Húú, szép volt. Mivel én "nem választhattam színt" mindig eljátszok a gondolattal, hogy milyet választottam volna.....
Én 3900ft-ért vettem fél éve az olajszűrőt (gyári), és a múlthéten érdeklődtem az éves szerviz árai után, és ott 6500ft-ért számlázzák majd ki.:( Sajna tudom a gyári szűrő bruttó beszerzési árát is. :(((
Ne érts félre, minden tiszteletem a Tied, nem kevés hasznos tanáccsal és útmutatással járultál hozzá a fórumhoz amitől én messze vagyok még... Nem vitázni szerettem volna veled, nem ez a célom. Mindenkinek a sajátja fáj... Ezért csináltam a ceedservice oldalt is, bár messze nem tartom hatékonynak, mivle csak páran írnak véleményeket oda, vagy küldik nekem, hogy frissítsem az adatbázist.
Ezzel az új kollégáknak és nem csak nekik ( köztük magamon is ) segíteni akartam. Remélem lesz ez még jobb is...
Aki szeretné az hozzászólhat és commentben meghagyhatja a véleményét a http://ceedservice.extra.hu -n is, ahol az a célom, hogy tematizálva megtalálhatóak legyenek a tapasztalatok egy helyen, ne keljen több 10 oldalt visszaolvasgatni a fórumon, és összeirogatni, hanem mind egy helyen legyen.
Nekem az előző off Peugeot 1.4 Hdi-n üz. anyagszűrő nélkül 20k-s szervíz 28000Huf! Szerintem nem gáz a Kia ára! A 20k*s szervíz nekem is pontosan 22000Huf volt olaj nélkül, de ezt már feltettem egyszer!
Erre annyit tudok mondani... párom új Swiftjének első éves szervize (olajcsere, szűrőcsere) 35.000.-!!!!!!! forint volt. (persze többet nem visszük ebbe a szervizbe)
Ez eddig ok is. De idáig üzemanyagszűrő nélküli 20ezres cserére 30-35 ezer ft.-ot tartok reálisnak, amit a KIA Szabó ajánlata is közelít ugyebár ha leveszed az üzemanyagszűrő költségét.
Én meg erről beszélek, hogy ieselnél is van olcsóbb lehetőség nem csak 50 ezer forintos.
Benzinesnél a 20-25 ezer ft-ot tartok normál árnak. Ez az én véleményem.