Igen, jól olvassák, ellenszenves EMBEREK. Nem állatok, növények, szögek és egyebek, de most már így maradtunk.
A topik 2001 óta üzemel, csak a számláló hülyült meg.
a lapos macskát sose nézném mézes-akármilyenes kacsának A kínai szakácsok az évezredek során sok mindent megtanultak. Pl. lapos macskából kacsasültet alkotni...
nemám oan patkányhúsosizét, mint, amit a kóder szokott enni Azt te nem tudhatod. Egyszer csak arra leszel majd figyelmes hogy a kedvenc macskád az ebédes dobozodból néz vissza rád mézes-paprikás kacsának álcázva :-)))
Köszönöm a szurkolást, tiszta szurok vagyok, elmegyek bantu négernek. Faszán sikerült gebedjetek meg! Ha meg nem vesznek fel, a dementor majd jól lecsókolja őket. Pocsék reggelt amúgy.
Szőke sétál az erdőben, hóna alatt az agresszív kismalaccal. Valaki jön szembe és mondja neki: - Jaj de aranyos, honnan van ? Mire az agresszív kismalac megszólal mérgesen a szőke hóna alól: - Vettem!
Pocsék reggelt mindenkinek! Holdaknak extra QQRIQ!!!!!!. Dementornak csak azért nem, mert már látom hogy kiszökött a kukából. Ami egyébként felettébb helytelen.
A Hold lehet terjedelmes, a macska meg lapos, de a dementor az olyan hogy előjön. Bármire képes, kivéve az olyasmit mint az olyan összetett egyenletek kiértékelése mint Pl x=2+2.
lapos macsek. hát a mi tépőzáras háziállatunk ugye gondos tervezés és egy remek ötlet eredménye, de hogy egy kilenc életű egérzabáló hogy lesz lapos, az csak baleset és nem is praktikus, laposan csak a lepényhal ehető, meg a palacsinta. Én amúgy éjszakára és egy 8 tonnás Kamazra tippelek, de a tévedés nincs kizárva, jóreggelt.
A terjedelmes akkora hogy soha nem fog teljesen elfogyni, max. kisebb lesz valamivel. Persze azért ez is ad okot némi aggodalomra, elvégre ez esetben könnyebben jönnek elő a kukákból a szőkék.
Gebedjetek meg, csak most tértem magamhoz a sokkból. Nem mondanám mert minek, de kinn cigiztem az ablakban és bazmeg, fogy a Hold! Mi lesz ha elfogy? Ki ül majd a qkán a terjedelmessel és kivel fogok én virtualice cekcelni? Amúgy shalom.
Nincs nekünk akkora szerencsénk. Viszont leégeti az egész tanyaközpontot + a haját ami oda vezetne hogy nem ismerjük meg és összetévesztjük holmi nemszőkével. Na jó, ez az állapot csak addig tartana amíg + nem szólal, de akkor is... A tűvel + odaférceli szegény laposmacska fülét a farkához. A dementor tűvel a kezében felettébb veszedelmes egy jószág.
Igen, igazából valóban a szőke hölgyek társaságát kedvelem. Igen jól lehet bosszantani őket. És a legszőkébb épp most bújt elő a kukából. Remélem egyébként hogy kellőképp fáradtan, és hogy az ablak helyén most is az őszi szél süvít befelé a kukába...
Innen a hegyek sincsenek messze, bár valószínűleg nem ugyanazok a hegyek. És most már a nap is süt. A Hold + leginkább a kuka tetejét szeresse, elvégre ott a helye. :-)
Nem a jó irányba mész! A nap leginkább a hegyekben süt. Arról nem is beszélve, hogy a pusztához viszonyitva erre mennyivel változatosabb a táj. Bár a Hold is az Alföldet kedveli, de mi a Dementorral tudjuk a tuttit. PPPPP
Most épp ki vagyok mozdulva. Kelet felé, úgy 100 Km. És most valóban átszűrődik némi napfény a felhőkön. Amúgy + én pont a borús időt kedvelem. Meg a sült nyuszit :-))
"Szép borult idő" ???? Kimozdulhatnál otthonról. Tőled 1-2 km-re gyönyörű napsütéses idő van! Ha lusta vagy ott hagyni a gépedet meg is érdemled a borús, nyálas időt! Nekem már biztos, hogy megint szép napom lesz! PPPPPPP
Szerintem sem nő, aki ezt hiszi, az gebedjen meg. Amúgy pocsék reggelt mindenkinek. Fáj a fejem, úgyhogy valami brutálist kellett hallgatnom, ezért most Origin megy.
nyugi.:DDDD Nem tudom az életemet, hol rontottam én el, Gyógyitgatom a szivemet a cigányzenével. Elhúzatom halkan csendben, Hogy ebbe a szerelembe bele lehet halni, Ne hagyjál a legszebb nyárban engem elhervadni.
Nyári este panaszkodom a csillagos égnek. Hogy ha engem nem szeretsz már, én minek is élek, Te vagy az én legszebb álmom, Te vagy minden boldogságom, szeretlek a sirig, Siromon a legszebb virág csak te érted nyilik.
Úgy fogok én meghalni is, mint ahogyan éltem, Akkor is a cigány húzza, akkor se lesz pénzem Csak egy asszony jön utánam, Talpig fekete ruhában, az gyászol meg engem, Az elrontott életemet számon rajta kérem
Egyáltalán vannak ? Szerintem a Hold nem az alapoknak köszönheti a stabilitását hanem a terjedelmesnek ami egyébként a szöszi kukában tartására szolgál.
Alapértelmezésben mindig átáll. Amúgy + ha jól emlékszem telepítéskor be lehet állítani az átállást. Meg talán a vezérlőpulton is a nemzetközi beállítások alatt. +nézni sajnos nem tudom mert itt win7 van.
a macskám gépészkedett rajta, na. 24-gyel van előrébb állítva 1ébként, direkt. és még sosem állt át a szgépem, bármien időszámítás volt, nyári-e v téli. most ez az új telepítés eredménye, nem?
naaaaaaaaaaaaaa...te vagy a lexőkébb, mer nem értesz semmit.:P
azér volt már rá példa, h qvaanyázásér sóval lett behintve a helye.:))))
baxxus, most jöttem rá, mér állt át az óra a gépen. át kell állítani éjjel, de az én gépem 1 nappal előrébb van...h baxná +...eddig még soha nem állt át.:DDDDDDDDD