Azt tényleg felesleges, hiszen örökéletű. Nem lehet olyan rossz, a szinkrongyűrűket meg spéci olajjal is tönkre lehet tenni, ha van valakinek hozzá érzéke. Esetleg izzítógyertya csere valakinek napirenden? :-) Lehet, hogy én mégis maradok az Edge-nél, mert inkább 5W-40-re lehet szükségem a nyáron, tartósan 1200 km-rel délebbre.
Kedves Szabó Úr! A C3-as olaj tulajdonságait csak a koromszűrős motorok igénylik, a mieink meg nem azok. Max, ha valamelyik szürke import. Köszönöm a válaszát, nekem is az logikus, amit írt nekem.
Összeségében 6 x 2.100 Ft volt az olaj + 1.300 Ft a kiszállítás + 8.000 Ft a szerviz. Ez így nagyjából 22.000 Ft. Szerintem megéri ez a csere. Nem mennék bele, ha valaki az ellenkezőjéről akar meggyőzni, már késő! :))) Legalább tudom mi van benne, és ez is fontos nekem. Sőt, volt aki még a váltóolajat is lecserélte... :))) Na azt már tényleg nem tervezem!
Mivel a hátsó ajtók teleszkópját úgy is cserélni kell, ezért addigra csak megjavul a kütyü és rá lehet tölteni az új szoftvert. Annyira nem aggódok, mert nagyon ritkán csinálja, így simán kibirok 1-2 hetet, ha kell.
Szia! Bocsi, de késő volt és mobilról írtam, úgy meg hosszadalmas visszakeresni. :-) Tényleg nem sok amit fizettél, valószínű hogy én is benevezek egy ilyen ajánlottra, mégha nincs is bizonyított értelme. Néha elég a tudat is. A rángatás nálam még nem jött elő. Köszi az infókat.
Hát igen... rászántam magam és végiglépkedtem a "bonyolult" regisztrációt. :o) Elvileg szombaton megyek bőröztetni, így elvileg vasárnap már fel tudom tenni a képeket.