Egyre több dologban lehet pozitívan is csalódni. Nekünk már itthon is van sok jó tapasztalatunk, pedig mindegyik csak próbálkozásnak indul (biztos, hogy lesz@rják jelszóval).
Szia Piti81! Nemsokára tényleg küldöm az árajánlataimat, amiket kaptam, csak van amelyik ki van nyomtatva és meg kéne találnom, hogy scannelhessem. Írni még nincsen nagyon miről. Egyébként az Autodon-nál vettük a kocsit.
Próbálok visszaemlékezni. Előttem a két kocsi (az első bevágott elénk parkolásból) elment jobbra a Királyon. Nem jobbról jöttél másodmagaddal a Szív utcából, közvetlen az Andrássy előtt, azt hiszem egy francia kocsival?
persze nem rossz ötlet, csak szerintem nemtudom mire megyek vele! megsirat majd a koreai nagyfőnök a kia motors elnöke és iderepül a magán gépén hogy ez a gyerek szenvedett már eleget?!!! :) végülis miért ne! mivel eddig csak SAJNÁLOM hangzott el részükről így nem érzek már semmilyen fair viselkedést velük szemben ( mármint KIA Magyarország) hát majd elsírom bánatom...oszt a végén kapok egy 2,0 CRDI SW TX-et :))) muhaha
Ez azért megérne egy angol nyelvű levelet Szöulba, a használatiban benne van a címük, vagy ha jól beszélsz angolul, vagy segít valaki fel is lehetne hívni őket, a telefonszám is megvan!
Megnéztem közben a táblázatot és neked beige-ed van (nekem az is tetszett, de csak 5 ajtósban). Szemből sötét jött. Ma is megyek arra felé, 11 körül. :-)
Azt tényleg felesleges, hiszen örökéletű. Nem lehet olyan rossz, a szinkrongyűrűket meg spéci olajjal is tönkre lehet tenni, ha van valakinek hozzá érzéke. Esetleg izzítógyertya csere valakinek napirenden? :-) Lehet, hogy én mégis maradok az Edge-nél, mert inkább 5W-40-re lehet szükségem a nyáron, tartósan 1200 km-rel délebbre.
Kedves Szabó Úr! A C3-as olaj tulajdonságait csak a koromszűrős motorok igénylik, a mieink meg nem azok. Max, ha valamelyik szürke import. Köszönöm a válaszát, nekem is az logikus, amit írt nekem.
Összeségében 6 x 2.100 Ft volt az olaj + 1.300 Ft a kiszállítás + 8.000 Ft a szerviz. Ez így nagyjából 22.000 Ft. Szerintem megéri ez a csere. Nem mennék bele, ha valaki az ellenkezőjéről akar meggyőzni, már késő! :))) Legalább tudom mi van benne, és ez is fontos nekem. Sőt, volt aki még a váltóolajat is lecserélte... :))) Na azt már tényleg nem tervezem!
Mivel a hátsó ajtók teleszkópját úgy is cserélni kell, ezért addigra csak megjavul a kütyü és rá lehet tölteni az új szoftvert. Annyira nem aggódok, mert nagyon ritkán csinálja, így simán kibirok 1-2 hetet, ha kell.
Szia! Bocsi, de késő volt és mobilról írtam, úgy meg hosszadalmas visszakeresni. :-) Tényleg nem sok amit fizettél, valószínű hogy én is benevezek egy ilyen ajánlottra, mégha nincs is bizonyított értelme. Néha elég a tudat is. A rángatás nálam még nem jött elő. Köszi az infókat.