Keresés

Részletes keresés

fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.28 0 0 211
Engem érdekel. Még akkor is, ha nem igaz. Sőt, lehet, hogy akkor még jobban. :-)
Előzmény: birbigli (210)
birbigli Creative Commons License 2003.02.28 0 0 210
Hát,nem egyértelmű a kudarc, de ott már egy ismerős társaság van, akik találkozgatnak, elég nehéz a beszélgetésükbe bekapcsolódni.
Itt pedig nincs új történet, magamnak pedig hiába mesélem.
melch Creative Commons License 2003.02.28 0 0 209
Hát látom az átjelentkezés nem sikerült. Most mi lesz veled birbigli? :)))))))))))))
Előzmény: birbigli (208)


birbigli Creative Commons License 2003.02.27 0 0 208
Szia birbigli!
Látom nincs kivel társalognod itt, úgyhogy csak szeretném veled közölni, hogy egy-két nagyon szimpatikus ember jelentkezett levélben,így már konkrét szereplői is lettek szeretkezéseinknek(
talán így még jobb volt,ha lehet), feleségem is egyre inkább várja a beteljesülést.Mindent bele
Előzmény: birbigli (207)
birbigli Creative Commons License 2003.02.20 0 0 207

Úgy látom, míg nem voltam gépközelben, a topicon senki sem veszett össze, ezt az érdemet csak kicsit csorbítja, hogy egy hozzászólás sem érkezett.
Részemről örülök, hogy rövid ideje tartó Indexe ittlétem alatt is sok érdekes embert, véleményt, eseményt ismertem meg, ha már másra nem is volt jó, de arra igen, hogy efajta vágyaimat ne egy nagyon csúnya, perverz, elnyomni való dolognak tartsam, hanem megerősített abban, hogy ezt az utat szerencsével pozitivan is végig lehet járni.
Addig is várom az újabb történeteket,és az ismerősöket,akikkel,remélem, lesz alkalmalmunk a továbbiakban is csevegni.By
laci231 Creative Commons License 2003.02.18 0 0 206
Melch,
Örülök az optimista hangvételednek, sok sikert a kapcsolat felfrissítéshez, javításhoz!
Egy óvatos tanács: szerintem nektek sem ártana egy rövid olyan szünet (egy-két hónap) amikor csak ketten egymásra figyeltek. Ez a fajta befelé fordulás alatt lenne idő a lenyugvásra, ami ismerve a történeted, igencsak hasznos lehet.Persze, ti tudjátok, de egy ilyen erős külső inger nem csak javíthat, rombolhat is, még ha azt hiszed is, hogy minden a legnagyobb rendben van köztetek.
Nagypatkányhoz pedig szeretnék csatlakozni, én pont arra és úgy gondoltam, ahogy ő…
Abban viszont nektek van igazatok, hogy ez baromi mellékes és érdektelen. A sztori tényleg erektáló. Remélem, új barátunknak még van pár ilyen a tarsolyában. Mi lenne, ha te digitalizálnád a video-t?? Igazi real life show a topic témáját alátámasztandó… :-)))
Leslie
Előzmény: melch (205)
melch Creative Commons License 2003.02.17 0 0 205
A topic nem arról szól, hogy mindenki írja le igaz történetét, hanem arról, hogy izgat valakit, ha szeretkeznek a feleségével. Az, hogy a megtörtént saját esetét írja le vagy a fejében megfogalmazódott történetét meséli el valaki: közömbös. Többek között azért is, mert bizonyítani 3 ember intim szférájában történteket nem lehet. És erre nincs is szükség. Szóval akár valós, akár fantázia történet van a tarsolyotokban, ne hezitáljatok, csak írjátok. Maximum ha van kedvetek írjátok oda, hogy megtörtént vagy kitalált, de nincs jelentősége ennek sem. Itt jelzem, hogy a topicindító története valós, és remélem nemsokára további valós történettel tudok hozzájárulni az olvasótábor kiváncsiságának kielégítéséhez. :)
Melch
U.i.: én tudok digitalizálni... :))))))
birbigli Creative Commons License 2003.02.17 0 1 204
Itten van az kutya elásva, tisztelettel.
Az említett képanyag azért engem is érdekelne!
EMLA Creative Commons License 2003.02.17 0 0 203
Én vagyok sértödős és közben rájöttem nem egy valaki véleménye fontos, hanem, hogy ez a topik olyanokról szól akik hasonlóan gondolkodnak mint én. Délután elöszedtem a video felvételeket és azon gondolkodtam, hogy tudnám digitalizálni, de sajna nincs hozzá eszközöm, de szivesen felajánlom, hogy a kételkedő, más gondolkodású kollega megnézze és így igazolást nyerjek. Nektek nincs ilyen élményetek, várom a kitárulkozni vágyokat.
birbigli Creative Commons License 2003.02.17 0 0 202
Személy szerint engem egyáltalán nem zavartak a történetek,elvégre a topic erről szól, végre valaki, aki "gyakorlóként" is beszámolt, nem csak
vitriolos tollú kritikusként.
De, kedves EMLA, egy negativ véleménytől én még nem keserednék el, nyílván Te sem fogsz, hisz itt vagyunk mi is.De persze megsértődni sem érdemes semmin, mindenki azt gondol, amit akar, amire képes,a többi magánügy.
fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.17 0 0 201
Sajnálom, pedig nem is voltam durva. :-) Csak kételkedtem egy picit, aztán meg a személyeskedésedre reagáltam.

Szerintem maradj, valószínűleg a topik népe issza szavaidat, a történeteid meg engem is elszórakoztatnak, noha az eredetiségükben kételkedem. Viszont egy jó sci-fi sokkal érdekesebb, mint egy unalmas dokumentumfilm, úgyhogy csak hajrá! :-) Különben sem számít, hogy én mit tartok a történeteid felöl. Az a lényeg, hogy te tudod, mi az igazság. Vagy még az se.

Hogy engem mennyien szeretnek, arról sajnos nem tudok pontos, számszerű adatot mondani most. De biztos sokan.

:-)

Előzmény: EMLA (200)
EMLA Creative Commons License 2003.02.17 0 0 200
Itt van az a pillanat amikor nem kívánok reagálni.
További kellemes kötekedést, téged biztos sokan szeretnek?!
További minden jót a topicnak.
fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.17 0 0 199
"Kedves FFR. nagyon sajnálom, hogy neked ez csak fantázia"

Én nem sajnálom. :-)

"Szerintem te azok közé az emberek közé tartozol akik nagyon szeretnék az ilyen kapcsolatot"

Szerintem én azok közé az emberek közé tartozom, akik próbálták ezt, többször össze is jött nekik (hej, ha el is olvastad volna a topikot...), és valamiért úgy döntöttek, hogy inkább mégsem.

"6-8 év alatt sok embert megismertünk párokat, férfiakat és egy hölgyet, akik hasonlóan mint mi szeretik és élvezik ezt művelni, de sok olyat is aki nyálcsorgatóként csak mások élményire kiváncsi, de amikor kéne valamit tenni csak FÉL HAT van."

Örömmel jelenthetem be, hogy megismertél egy új embertípust a személyemben. Egy olyat mégpedig, aki sem a nyálát nem csorgatja, sem rendszeresen űzni nem kívánja ezt a nemes sportot, noha nem lát benne problémát, ha mások ezt teszik. Homo Novus.

"Szóval én azt hittem itt tényleg a dologról beszélünk és nem a másik szavaiban kételkedünk."

Ühüm. Én azt hittem, hogy nem regisztrálunk új nikket a mesedélutánhoz, különösen akkor nem, ha a feleségünk is tud a dologról. Meg még azt is hittem, hogy a történetek nem fogják tartalmazni az összes olyan létező klisét, ami a pornóoldalakon található sztorik sajátja, ellenben hordoznak majd egyedi elemeket, amelyek létére - fájdalom - nem leltem.

"Tanulni meg tanultam eleget 2 diplomám van."

Kérlek engedd meg, hogy ezúton is forrón gratuláljak. Ugyanakkor abbéli elgondolásomnak vagyok kénytelen hangot adni, miszerint az az ember, aki azt állítja, hogy már eleget tanult, azt implikálva mindezzel, hogy már bőven eleget is tud, mindezek bizonyítására pediglen a diplomái számával hozakodik elő, az önnön állításával igazolja a sajnálatos tényt: mégsem tanult még eleget.

Kimagasló tisztelettel és szívélyes üdvözlettel:

ffr

Előzmény: EMLA (197)
EMLA Creative Commons License 2003.02.17 0 0 197
Kedves FFR. nagyon sajnálom, hogy neked ez csak fantázia, mi ezeket és még sok szép dolgot tényleg átéltünk és erre video és élö tanu bizonyítékom is van.
Szerintem te azok közé az emberek közé tartozol akik nagyon szeretnék az ilyen kapcsolatot, de valahogy soha nem jön össze nekik és ilyen helyeken probálnak legalább szellemi élményhez jutni. Tudod 6-8 év alatt sok embert megismertünk párokat, férfiakat és egy hölgyet, akik hasonlóan mint mi szeretik és élvezik ezt művelni, de sok olyat is aki nyálcsorgatóként csak mások élményire kiváncsi, de amikor kéne valamit tenni csak FÉL HAT van. Szóval én azt hittem itt tényleg a dologról beszélünk és nem a másik szavaiban kételkedünk.
Tanulni meg tanultam eleget 2 diplomám van.
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.16 0 0 196
Közép-európai(Windows)/Central-European
Előzmény: birbigli (194)
birbigli Creative Commons License 2003.02.16 0 0 195
Hopp, valami sikerült!Köszi
birbigli Creative Commons License 2003.02.16 0 0 194
Úgy látom,ez sem jött be, mi a helyes kódolás,
West,east,vagy mi a kő?Nagy rágcsáló ellenség, segíts!
birbigli Creative Commons License 2003.02.16 0 0 193
Pusztuljak el, ha még egyszer leírom, hogy irigyellek Titeket,csak most még az egyszer.
Mi elméletben már nagyon jók vagyunk, ilyen konkrét dologra még ne került sor.Egyébként mutattam a feleségemnek az írásodat, ?rá is nagy hatással volt, ma este Veletek leszünk.
(valamit állítgattam a kódoláson,kíváncsian várom,ebb??l mi lesz)
Előzmény: EMLA (191)
fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.16 0 0 192
Javaslatom: állj írónak. A fantáziád adott, a többi tanulható.
Előzmény: EMLA (191)
EMLA Creative Commons License 2003.02.16 0 0 191
Örülök, ha sikerül hasonló emberekkel levelzni és megosztani ezt az érzést, amit az ilyen kapcsolat okoz. Sajna már régen volt ilyen kapcsolatunk, üzleti és építkezős ügyek miatt mostanában nem nagyon érünk rá és ez így lesz még legalább nyár végéig. Utolsó élményünket sikerült nagyon emlékezetessé tenni, mivel párom szülinapja is volt egyben, na meg sikerült egy három fiu, egy lány csapatot összehozni. Ez régi vágyam volt és mivel nem szeretjük a harmadik személyt állandóan változtatgatni, szinte lehetetlen volt a vágyam megvalósítása. Aztán a véletlen segített a dologban. Legutoljára egy 52 éves férfi volt a partnerünk. Az idösebb korosztályhoz azért ragaszkodunk, mert a fiatalokkal akikkel megismerkedtünk linkek voltak. A pasi egyébként a párom fönöke, aki többször szerette volna megdönteni őt, amúgy szimpi lett volna, csak nem tudtuk, hogy vonjuk, be a dologba, aztán egy levelet írtam neki névtelenül amiben leírtam mintegy jóakaró, hogy
akit szeretne, az csak a férjével együtt hármasban hajlandó. Erre kb. 2 hét múlva meghívott minket a balatoni nyaralójába, hogy hétvégi munka lenne, de, hát akkaor a család is jöjjön és addig érezzék magukat jól amig ők dolgoznak. Ez tavaly nyáron volt és amikor megérkeztünk a pasi nagyon kedves volt és mondta, hogy nyugodtan használjunk mindent és érezzük otthon magunkat. Gyerekeink lementek fürdeni és csak mi maradtunk hármasban. Az este sokáig bezsélgettünk és az alkohol megtette hatását a gyerekek már lefeküdtek, így teljes volt a nyugalom. Beszélgettünk majd elökerült valami zene amire mi elkezdtünk táncolni a párommal, Aztán erőt vehetett magán és lekérte a páromat a fönöke, hát innentől már csak úgy zajlottak az események. utolsó találkánk októberben volt, mivel azóta a párom jár a külföldi szerződéseket megkötni, így rengeteget utazik ezért van most pihi a dologban. / Lehet, hogy ez nem szép dolog, de a házunk csak pénzből tud felépülni és szerintem mindenki tudja , hogy a külföldi utak több fizetést eredményeznek/
Szóval az Októberi szülinapot úgy beszéltük meg, hogy mi a párommal elmegyümk vacsizni, majd felmegyünk a fönökéhez egy hármasban eltöltött éjszakára. A vacsora megvolt és fel is mentünk a fönökéhez. Nekiálltunk a dolognak majd éppen kezdtünk volna belemelegedni, amikor beállitott a 25 éves fia aki vidéken lakott az elvált anyukájával és gondolta meglátogatja a papát.
Hát volt meglepi amikor a srác állt az ajtóban, mivel volt kulcsa és nézte, hogy mi mit csinálunk. Elöször az apja elkezdte magyarázni a dolgot majd minden szó nélkül a srác levetközött és odajött közénk, na így lett a hármasból négyes, ami azt eredményezte, hogy a párom a végére már nem is emlékezett azt mondta szinte önkívületben volt. Kb 4-5 órát tartott egyfolytában a dolog, de tényleg nagyon jó volt. A mai napig nem tudom nem e szándékos volt a dolog és apa összebeszélt a fiával. Azóta így nem találkoztunk, de az biztos, hogy ez is meghatározó volt az ilyen kapcsolatainkban.
A leírt élmények tényleg valódiak, mi tényleg szeretjük így. Kiváncsi vagyok nektek vannak e hasonló élményeitek, nekem egyre obban esik megosztani másokkal.
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.16 0 0 190
Nézd meg, mi van beállítva a Nézet/View menüpontban a Kódolásnál.
Előzmény: birbigli (189)
birbigli Creative Commons License 2003.02.16 0 0 189
Ha hossú ö-t, vagy ü-t akarok írni, ? lesz bel?le
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.16 0 0 188
Kódolás?
Előzmény: birbigli (186)
fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.16 0 0 187
Mi a baj velük? ú, ű, í, ő?
Előzmény: birbigli (186)
birbigli Creative Commons License 2003.02.16 0 0 186
Nem tudja valaki, hogyan lehetne a betüüimet ráncba szedni?
birbigli Creative Commons License 2003.02.16 0 0 185
Már azt hittem, egyedül maradok ezen a hétvégén!
Ez a történet engem is teljesen felizgatott!
Nem akarok rosszat a feleségednek,de ha még fáj a dereka, én is nagyon szívesen megnézem, mert magam is e hivatást ?zöm, mint az említett kolléga, igaz én más szakterületen, de a manuáltherápiát most tanulom(nemsokára levizsgázom),szóval:kelemeset a hasznossal.A feleségem pedig most kezdi el a gyógy-massz?r iskolát, rajtad is gyakorolhatna!
Egyébként is bízom abban, hogy feleségem, kínálkozó,megfelel? partner esetén szintén hasonlóan reagál, mint feleséged.
Előzmény: EMLA (183)
fűzfán fütyülő rézangyal Creative Commons License 2003.02.16 0 0 184
Hiteles...
Előzmény: EMLA (183)
EMLA Creative Commons License 2003.02.16 0 2 183
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja olvasgatom a leveleiteket és most úgy döntöttem megosztom veletek a mi élményeinket és az én érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban.
30-as éveinek elején járó házaspár vagyunk akik, úgy 5-6 éve keresgélnek többes erotikához partnert. Eleinte csak párokkal akartunk megismerkedni, de egyrészt nagyon nehezen találtunk normálisat /akkor még az ÖKM-ben/ illetve nagy volt a birtoklási vágy bennem és nem az érdekelt, hogy milyen lehet a másik pár hölgytagja, hanem, hogy mit fog tenni a másik férfi az ÉN FELESÉGEMMEL. Lehet, hogy ez lelki mazohizmus, de szabályosan szenvedtem ettöl az érzéstől és mégis volt benne valami borzongatóan izgató. Egy alkalommal elírták a hirdetésünket és a megjeleölt párokat keresünk helyett, férfit és hölgyet keresünk került a szövegbe. Na mondanom se kell megszaporodott a válaszok száma, persze nem hölgyektöl, hanem férfiaktól.
Én rendesen küldözgettem vissza a képeket és elnézést kértem az elírásért, de az egyik férfinak csak a telefonszáma volt megadva így felhívtam és mondtam, hogy szeretném visszaadni a képet, mert elírták a hirdetésünket és mi csak párokat keresünk. A pasi mondta, hogy ő vidéken él, de a hétvégén pesten lesz és akkor vissza tudom adni a képet. Mi akkor pont egy párral készültünk találkozni akikkel várhatóan történni is fog valami, ezért a párom borzasztóan erotikusan öltözött fel, ami csak fokozta a szépségét. Szóval mentünk a párral találkozni és úgy terveztük, hogy elötte bedobjuk a pasinak a képet a szállodába ahol lakott. Egy nivós kültelki szálloda volt és a recepciós mondta, hogy az emberünk vacsorázik és az asztalánál vár minket és ekkor történt hogy a pár akikhez mentünk volna telefonált, hogy bocsi, de nem tudják megoldani a gyerek elhelyezést és így storno az esti program. Ez váratlanul ért minket és azon gondolkoztunk mihez kezdjünk így kiöltözve, a férfi vacsora meghívása pont kapóra jött, gondoltuk a vacsi alatt majd kitalálunk valamit esti programnak. Bementünk tehát az étterembe és már akkor éreztem, mi ma este nem megyünk innen sehová. A férfi aki meghívott minket, egy igazán elegáns 40-es mediterrán tipusú pasi volt, aki még ráadásul a párom esete is volt. Kikértük a vacsorát közben kiderült a férfiról, hogy orvos egy vidéki gyógyfürdőben és mivel a feleségével csak a gyerek miatt vannak együtt és ő fél egy házasságon kívüli kapcsolattol, aki esetleg többet akar a szexnél, így keres kapcsolatot más párokkal. Egyre féltékenyebb lettem, mert láttam, hogy párom csak úgy itta a szavait és közben a borbol is többet fogyasztott, így kezdett nagyon felszabadult lenni a beszélgetésben. A párom akkoriban sokat panaszkodott a derekára és ez is szóba került, mivel a doki mozgás szervi problémákkal foglalkozott és azt mondta nagyon szívesen megnézi mi lehet a baj forrása. Vacsora után felmentünk a szobájába, ahol kérte, hogy a párom vegye le ruháját, hogy megnézze a derekát. Mivel említettem, hogy erotikus estére készültünk a párom gyönyörű feférneműben csipke combfixben volt a ruha alatt. Ahogy a párom a ruhát levette a doki szeme majd kiugrott és szerintem igencsak meglepödött. Próbálta ugyan hivatalosan vizsgálni, de láttam rajta nagyon tetszik neki a párom. Ettöl kezdve hivatalosan mondta, hogy nagyon rossz, hogy párom egésznap kocsiban ül mert ettöl fáj a dereka, de van nálla egy lazító speciális krém és majd megmutatja, hogyan lazítsuk le egy egyszerű masszázzsal. Elkezdte masszírozni a páromat, de láttam, hogy egyre jobban útban van a páromon lévő kis tanga, mivel egyre jobban dörzsölte le a kezével, így szép lassan feltárult hátulról párom borotvált puncija. Ekkor olyan érzés kerített hatalmába amit még nem éreztem azt akartam látni ahogy a doki magáévá teszi a páromat és már a gondolattol is olyan erekcióm lett, hogy csak úgy dudorodott a nadrágom.
Teljesen felizatott a látvány, de nem mertem semmit tenni, mert nem is tudtam mit tegyek, gondoltam, ha itt vagyok lehet, hogy nem mer kezdeményezni a doki, így azzal az ötlettel álltam elő, hogy leugrok a kocsihoz egy névjegyért. Úgy tettem mint aki kimegy a szobából, de helyette, bebújtam az elöszobában lévő gardróbba aminek résnyire nyitva hagytam az ajtaját és így pont rájuk láttam. Kb fél perc telt el és a doki máris kezdeményező lett mivel mintha véletlen lenne becsúszott a keze a párom popsi vágatába, aki erre vagy kéjesen felnyögött és 20 centire megemelte a fenekét, én meg spontán elélveztem a látványtól. Erre válaszként a doki nekiállt csokolni a párom fenekét, punciját, amitől ő szinte robbanásszerüen elélvezett. A doki erre letolta a gatyáját és a már álló nem kis méretű farkát úgy minden előzetes nélkül tövig merítette párom puncijában, és vadul nekiállt dugni. Párom ekkor élvezet el másodszor és ezt a doki sem bírta mert kivette a farkát és ráélvezett a párom fenekére. Aztán nem akartam hinni a szememnek a párom megfordult és amit nekem csak külön unszolásra csinált nekiállt franciázni a pasinak. Ekkor úgy döntöttem, hogy úgy teszek mintha most érnék vissza a névjegykártyával.
Ahogy beléptem a párom nem hagyta abba dolgot, hanem engem is odahúzott és a többit már hármasban csináltuk, olyanokat elveztünk amilyet ketten csak nagy ritkán sikerült. Ebböl a találkozásból egy 2 évig tartó kapcsolat lett, ami a doki külföldi kiküldetése miatt szakadt meg. Azóta összehoztunk 1-2 jó estét, de ezekről majd a következő hozzászólás alkalmával írok.
Tulajdonképpen egy erős birtoklási vágy, így lett a semmivé a hármas szex által nyújtott örömök miatt. Élvezettel nézem a páromat, ha mással van, teljesen más kívülről szemlélni a dolgot és ehez szerintem alapjaiban kell elfeljteni a féltékenységet, Azóta sokkal jobban szeretjük egymást és megértöbbek vagyunk egymással, azt hiszem nekünk megérte.
Ja én is megmaradtam annál, hogy csak a lányokat szeretem.
birbigli Creative Commons License 2003.02.15 -1 0 182
Mennyi érdekes,új lehet?ség!
drek Creative Commons License 2003.02.15 0 0 181
Sziasztok! Nos, megosztok veletek 1 kis történetet...
Már jópárszor bevontunk egy harmadik személyt (ffi-t) a szexuális életünkbe, és bevallom engem is izgat, ha azt látom ahogy mással szexel a feleségem.De az igazi mégis az, amikor egyszerre ketten dolgozunk rajta. Mivel az anális szexet nem kedveli a párom, ezért egyszer kipróbáltuk azt hogy milyen lehet amikor két fütykös játszadozik a puncijában.Hanyatt feküdtem, a párom rám ült, majd a másik srác hátulról berakta neki, úgy hogy én is benne voltam.Persze előtte jócskán bekentük magnkat síkosítóval..A feleségem arcán még sosem láttam efféle élvezetet, szinte elájult, akkorákat élvezett, és bevallom engem is nagyon izgatott a dolog.Közben sokszor megcsókolt a párom, nagyon jól esett.Maga a helyzet annyira felizgatott,hogy pár perc múlva éreztem, hogy már nem birom sokáig. Pihenni sem tudtam, mert a másik fütykös az én farkamat is súrolta, éreztem hogy azonnal el fogok élvezni, de nem szóltam, egyszer csak beleélveztem a forró lukba. Ekkor jött csak a meglepetés: alig telt el néhány másodperc, még nem is értem az orgazmus végére, amikor éreztem, hogy a másik srác is lövelli ki magából a spermát.Kicsit furcsa, de irtó izgató érzés volt, a feleségem szinte megánkívül vonaglott, szóltam a srácnak, hogy még ne hagyjuk abba,nyomjuk amég birjuk.Még egy jóideig dugtuk így a páromat, aki később elárulta: ilyen élvezetet el sem tudott eddig képzelni. Azóta már jópárszor megismételtük, ha hármasban vagyunk mindig ezt hagyjuk a végére.
Előzmény: birbigli (180)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!