Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 177
nagy a kép mérete ,rájötem már.

.
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 176
hogy lehet képet feltenni ,nem sikerül ,miért,mert okos vok,????????????
Előzmény: Árpipi (173)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 175
OLVASOM TE IS MEGJÁRTAD HADAK UTJÁT,NEM IRIGYELLEK,JÓ HOGY ODA FIGYELTÉL,ÉNIS EBBE ESTEM MAJDNEM BELE,BALESET MENTEST AUTODDAL,ÉN MINDENT MEG CSINÁLTATTAM RAJTA ,MIT NEM NEKEM KELLET VOLNA,DE,,,,,MÁR CÉRNA FOGYTÁN VOLT IGY HAGYTAM ,.NA BÚÉK,NEKTEK IS,.
Előzmény: Chip01 (167)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 174
mindenkinek ott a lehetősége hogy tegyen a cél megoldásához ,busszal bizti nem fogok járni mivel gerinces vok, 67%,trapa végig 25 évi söfőrség után, BÚÉK,2008 ,ra is ,.nekem bejött,mit akartam ,mivel akaratos ember lévén ,kiharcoltam ,AAA, JÓ, AKINEK,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SZIASZTOK, CSAK IRIGYEIMET UTÁLOM,MIKOR NEM CSINÁL SEMMIT SEM ,ILYEN VOLT ÉPITKEZÉSÜNK IS,MINDENKI ,NÉZTE,DE SEGITENI ,MÁR NEM ,CSAK ENNYIT.DEV 2 HÉT ALATT KÉSZVOLT NOVEMBER VÉGÉRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM AKARTAM IRNI ,DE NEM BIRTAM SZONÉLKÜL, NEM KELL RŐGTÖN SZIDNI SENKIT SEM,OKX,
Előzmény: Árpipi (173)
Árpipi Creative Commons License 2007.12.27 0 0 173
Köszönöm szépen! Már 1 ideje olvasgatom a fórumot és miután olvastam izomagy ökörségeit, chip urat már nem bírtam szó nékül:)) Aki ennyire láma járjon busszal!
Előzmény: stevie wonder (171)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.26 0 0 172
biztos AAA-s dolgozó:-)))
Előzmény: stevie wonder (171)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.25 0 0 171
Gratula elso hozzaszolasodhoz!
Előzmény: Árpipi (169)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.25 0 0 170

aki elhiszi hogy egy 10 éves DÍZEL autóban csak 185000km van az megérdemli.

évente min 30000 km nél éri meg a dízel a mai üzemanyagárak mellett.

de tíz éve sem a hétvégi nyugdíjas orvosok vettek dízelautót 30%os felárral azért mert szeretik a traktorhangot.

Előzmény: 1.7td (51)
Árpipi Creative Commons License 2007.12.25 0 0 169
Kedves Chip, te egy igazi műbalhés gyökér vagy!!! HA te azt szereted ha elmész kocsit venni ,és le sem szarnak, söt úgy kell könyörögjél hogy egyáltalán belenézhess 1 autóba, nincsen mikkamakka, aki segitene a hülye kivánságaidat elérni, mert persze te HASZNÁLT autót veszel ,amiben valóban nem új az akksi, sőőt más sem!! Nos tehát nagyol jól hangzik amit mondasz, de ha te ekkora arc vagy vegyél szalonból új autót, ott majd nyomhatod a garanciát, meg hogy mi rossz, hidd el nagyobb igazad lesz. Ha pedig ennyire nem szimpi a cég, akkor legközelebb próbálkozz máshol, megnéznélek ahogy két kopasz kisnövésű srácnak vered a balhét, aztán mikor már ez fáj neked, hosszú elvesztett perek után, még újra jól meg is ruháznak 1 kicsit!! Legyél már kicsit tisztába azzal amit veszel, s 1 kicsit magaddal, mindennek megvannak a hibái, de ezzel együtt összeteheted a kezedet mert az AAA pont az ilyen lökötteknek nagy áldás, jogtiszta autót veszel ,és ha gáz van tudsz hová fordulni, és lehetöség van legális jogorvoslásra ,mégha ez néha nehézkes is, hozzáteszem, ezen a magyar bürokrácia is sokat nehezit! Na további jó irogatást, és boldog karácsonyt, de legközelebb inkább gondold át mit irsz le, mert ezzel csak magadat égeted!
Előzmény: Chip01 (167)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.23 0 0 168

persze most fogok vívni a garanciális hibák miatt

 

Hm, azert ez erdekes. Ha legalabb van elvi esely a garancialis hibak rendezesere, akkor maris erdemes lehet az AAA-nal autot venni.

 

A legtobb helyen alairatnak egy "megtekintett kiprobalt allapotban atvettem" szerzodest, es azzal nehez visszamenni reklamalni -- még akkor is, ha elvileg fél év jotallas hasznalt autokra is van. (Ami egyebkent anakronizmus, plane, hogy a torvenynek egy csomo definicios hianya is van.)

Előzmény: Chip01 (167)
Chip01 Creative Commons License 2007.12.22 0 0 167

Üdvözletem kedves fórumozók!

 

Az én kis történetemet szeretném megosztani mindenkivel, bár ahogy látom, olvasom sok emberrel egy hajóban evezünk, eveztünk.

Mint mindenkinél nálam is úgy adódott hogy autócserében gondolkodtam. Jártam autókereskedésről autókereskedésre. Minő egy "szép" napon gondoltam eggyet és ellátogattam a bizonyos "cég"hez amelyről itt "odákat" zengenek és megéneklik történetét szájról szájra.

Én hála az égnek nem akartam ott eladni az előző autómat de látom jobban is jártam illetőleg járt az ember mive ha előttem hajtja meg az autómat "akár egy "rally versenyző" akkor biztosan rávertem volna lábára úgy hogy nem száll ki belőle lábon. Máshogy is le lehet tesztelni az autókat, szerintem.

Kanyarogtunk a sorok között és hip hop előugrott egy mikkamakka és költői kérdését feltette, melyet lehet hogy maketing meatingen betanítottak neki: csak nem autót nézünk?

Nem  lovat vennék csak eltévedtem!

Mindegy, sikerült ráböknünk egy csodára és mentünk is vele egy kört ami közel se volt 5 km. Mondjuk itt még igen pozitív volt a hangulatom és veszettül mondtam magamnak hogy ime egy példa a magyar autóneppereknek, hogy van egy "cég" aki tőrődik a vevővel aki tényleg a kölcsönös jó üzletre törekszik.

Megvolt a hitelkalkuláció, adatfelvétel stb. Gyorsan ment de még nem döntöttem. Még aznap kaptam a telefonokat hogy óríási az öröm a "cég"nél mivel elfogadták elvben a hitelt már csak aláírás stb. Mondtam nekik én ma biztos hogy nem rongyolok vissza a papírok miatt. Ők persze készségesen felajánlották hogy futárral kihozzák a papírokat hogy minél hamarabb megköttessék az üzlet és örüljön mindenki.

A futár megérkezett, persze este 22:30-ra. Na mindegy aláírások stb.

Azt mondták, 3-4 nap és az autót hozhatom.

Innen kezdődik a kálvária. 5. nap után próbáltam érdeklődni de telefonon elérni őket sehogy sem lehetett őket. Nagynehezen egyszer, kétszer sikerült de az autóról semmit nem tudnak. 2 hét után idegbetegség közepette sikerült felhívnom őket. Ez kb. másfélóra próbálkozás után 20:55-re sikerül, a telefon már rágyógyult a fülemre. Mondtam a hölgynek hogy nem érdekel holnap megyek az autómért vagy így vagy úgy! És persze egy felettes nevét is kértem akivel eltudok beszélgetni. Másnap bementem és kértem az uriembert akivel persze nem volt elérhető így egy kedves és ez nem idézőjeles hölgyel sikerült kideríteni hogy a matricarendszámom sérült volt és új rendszámot kértek a B.M.-től. Kérdeztem hogy ezt én miért nem tudok erre ő, nem értesítették? Hát nem, nem az erősségük. Elmondta hogy a panaszomat továbbítja a felettesének és persze a türelmemet kárpótólják.

Lőn csoda másnapra lett autóm. Érkezés az autóért 18:00-ra.

Elmentünk érte és nem volt nekik elég még többet akartak. Az átvételkorr kellett fitzetnem még az átírást, forgalmit stb ami 42000.- lett volna kb. A hölgy leakart akasztani  rólam 56000.- Megfuttattam  mert én egy forintal sem adok többet mint ami jár. Ó, elnézést tényleg nekem van igazam. Itt kb. 14000.- Ft.-al huztak volna le. Megyünk az autóért. Kulcs átvétel de ácsi, aksit kicserélték mivel megígérték. Hát persze hogy nem. Autó vissza, ujságolvasás a váróban.

Aksi csere megvolt. Itt egy 15000.-Ft-ot buktam volna.

Megyünk az autóért. De még mielőtt kimentünk volna az épületből ismét ácsi, az ajándék GPS ( ami a bank tulajdona mindaddig amig le nem jár a hitel ) benne van az autóban. Nem kell mondanom szerintem mindenki tudja hogy hol volt. Az nekem jár? Persze hogy jár ember! Tötsek ki egy papírt és hozzák. Itt kb. 60000.- Ft-al karcsúsítottak volna meg. Így összeadva nagyjából 90000.- Ft-al húztak volna le. Az autót átvettem 20:50-re, persze most fogok vívni a garanciális hibák miatt mert van és ami jár az jár.

Én azt ajánlom az arogáns és pofátlan fellépés az ami náluk valamire vezet máskülönben nem ér el az ember semmit.

 

Ez legyen mindenkinek egy tanúlságos történet. Én azt ajánlom jól gondolja meg mindenki hogy kivel köt üzletet mert megvezetik a kisembert és tudják hogy nem mer ellenük fellépni.

Bocsi a terjedelemért de nem lehetett ezt rövidre fogni mivel akkor érthetetlen lenne.   

bmw740d Creative Commons License 2007.12.22 0 0 166

Egy másik fóruromról vettem a képet, szerintem lehetne a topic logója is:

 

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.19 0 0 165
Kellemes ,Ünnepeket kivánok ,+ 1x ,,RIASZTÓ,, JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,találtam 1, szerelőt,ki hozzá idomitotta,távkapcsolot,,most ,nagyon +vok elégedve mindennel.,mindenki igy öröljőn mint én ..,min keresztűl mentem,BÚÉK, GZT 153. FINITÓ IRÁS ,NINCS TOVÁBB,.
1.7td Creative Commons License 2007.12.13 0 0 164

 

 

 Üdvözletem Mindenkinek!

 

  Opel Astrámat ma kivittem Fótra,-bár hétfőre volt megbeszélve- javítás céljából átvették tőlem.Nem akarom elkiabálni,de ügyem a célegyenesbe ért,amint elkészül az autóm jelentkeznek.A kezdeti nehézségek után kimondható,hogy korrektül állnak hozzám és problémám megoldásához.Kocsim elkészültekor jelzem,hogyan zárult az ügyem.

 

 

  Folyt.köv........

 

 

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.12 0 0 163
Tiszteletzem mindenkinek,most vok utoljára itt oldalon. voltam kint ,AAA, ban és mindent megkaptam ,amire vágytam,4 db téligumit, ,,csekk ,, csere,,és a tisztelet dijat ,10 000 ft ot,nincs tovább senkinek követelése,,a Titkom,az volt, feleslegesen nem vagdalkozom, csak ha 100% ig igazam van, türelem,kitartás ,mindent megoldott,mindenkinek ezt kivánom, akit netán megbántottam ,,BOCSIKA,, ÁBC helyesirást meg nem találtam meg ,,de meg vok nélküle,, én már csak ilyen vok,,igy halok meg,, mindenkinek sok sikert az életben , ne legyetek betegek,, KELLEMES ŰNNEPEKET ,ÉS ,,BÚÉK,, 2008,ra.. GZT 153, ,,KOVI,, KI ,MINDENT KIHARCOLT,,.SZIASZTOK ,. az élet szép ,.
Előzmény: soonó (162)
soonó Creative Commons License 2007.12.12 0 0 162
7.62 ?
Előzmény: izomagyu909 (157)
1.7td Creative Commons License 2007.12.11 0 0 161

 

 Sziasztok Fórumozók!

 

 Opel Astra történet tovább folytatódik!

 

 

Ma ismét kint voltam Fóton,jó hírrel fogadtak,az illetékesek úgy döntöttek,megoldják a problémámat.Nevezetesen azt közölték Velem,hagyjam ott az autót,elviszik szervízbe és megjavítattják.Hétfőn reggel viszem ki hozzájuk a kocsit és amikor elkészül értesítenek.Bízom benne,hogy ez így is fog történni ahogy elmondták és nem kell tovább ezzel foglalkoznom.

 

 

                                  Üdv.mindenkinek!

 

Folyt.köv.

izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 160
SZIOKA,KINEK VAN ,, Gmail ,, ja, küldök át jobbnál jobb dolgokat,ha valakit érdekel,minden van itt ,mint a bucsuban.
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 159
sziasztok,megigérem ha el intéztem ügyemet ,megosztom veletek,jó,előre nem iszok, a medve börére,,oké,becs szóra,,elmondom.akit érdekel,nem vok irigy ,csak infuzio után kicsit ,nem érzem magyamat jól.megértitek ,ugye,.laci.
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.11 0 0 158

Szerintem elég sokan megprobaltunk kulonbozo modokon segiteni.

 

Amig problemad volt, naponta tizszer irtal be.

Előzmény: izomagyu909 (157)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 157
NEM ,MINDENKI HARCOLJA KI ,ÉN SOKAT VÁRTAM MINDENRE,MINDENKI ELŐTT OTT A LEHETŐSÉG,BOCSIKA,HOGY TECHNIKÁT NEM ÁRULOM EL,MERT NEKEM SE SEGIT SENKI,..BÚÉK.
Előzmény: aaafunclub (156)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.11 0 0 156
Szia!

Örülk neki HOGY az ÜGYed ++doglott! bújék!
De hogy oldoTT ++MEG? LEIRODű?

KÖSSZONÖM!
Előzmény: izomagyu909 (155)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 155
Ttisztelt AAA. DOLGOZOI. ÜGYEM ÜGYEM +++++dolgott vett,minden gömbőlyü mostmár,, köszönöm a segitségett,,KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET,ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET ,,2008 .RA IS.remélem amit igértek ,beis fogják tartani,,Kakas ur ezt igérte..köszönöm + 1x neki. GZT 153,.
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 154
nem találod, ha beirod skype pirostampon1 ott vok.
Előzmény: aaafunclub (152)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 153
ilyen ugy se jut eszibe senkinek,,SKYPE pirostampon1 beirod keresöbe és kidobb engemet,ugyan ugy ,mint izomagyu909 et.elöre is köszi hogy cseveghetünk,én nem helyesirás ,és őltőzék alapján itélem meg embereket ,mivel sokat voltam, köztük,koldus cucba ,,is volt ,.,gazdag,,szép cucba is volt szegény,,,én ilyen vok,54 évesen,94 ota 67%-os..nem 1 dicsőség számomra..higgyétek el.
Előzmény: aaafunclub (152)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.09 0 0 152
NINSC MIT!
Írtad ,,pirostapon1,,. ÉN PRÓTAM HÍNNI de nem műxÖdIk. HonNDAn ez a NÉVV?
pirostampon1? JÓ NEVEdvan.
Előzmény: izomagyu909 (151)
izomagyu909 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 151
köszönöm jó kivánságodatt ,bizakodok hogy beválik autom,idáig minden rendbe van , megoldom amit tudok, riasztó lenne jó ,már boldogabb lennék,nincs meg ,,kód,,táv nem müködik,rendszerrel,BÚÉK, és minden jót,.
Előzmény: aaafunclub (150)
aaafunclub Creative Commons License 2007.12.09 0 0 150
Szia IZOOOMAGY?????

Ne Félj ÉN ifractUS. MARADOK. BOLDOG ÚJ???????VET!! 10012333KMT HAJTOTTAM kocsit. 54VES VOK. ÜGyved HÉtfon ROKKAN 56%ba NEM HAGYOM APEHT ismerős Redndőr. XXX222 KovácsPISTIKE!?????? BOLDG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!! MEGYEK
Előzmény: izomagyu909 (147)
BravoKrisz Creative Commons License 2007.12.09 0 0 149

Ezt a topicot én sem látogatom tovább.

Ez a hangnem és viselkedés számomra elfogadhatatan. Próbáltunk segíteni, ötletelni, lehetőségeket vázolni, de ez az állandó személyeskedés nevetséges. Offoltam innen én is.

 

Viszlát! Illetve, nem viszlát. :-)

Koli Creative Commons License 2007.12.09 0 0 148

Magam is itt hagyom abba a diskurzust.

Ahelyett, hogy a t. kollega meggyőzne bennünket, egybők ki akar menni a hóra.

 

Viszlát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!