tényleg le vagyok nyűgözve... Mondd, foglalkozol mással is, vagy totálisan függő vagy? A karikatúrák jól sikerültek, a gyerek például mindenkit felismert.
off
Sally, kedves, tegnap nálam aludt a medve, (partnercseréztünk, a férjek is együtt voltak...) itt olvasta végig a topicot, és neki olyan dolgok jutnak eszébe, ami nekem soha. Szóval, akkor megkérdezem azt, amit neki kellene: neked van közöd a Paulinához?
on
Én pont most néztem meg... MC ez egyre jobb lesz!!! A táblát a fiúk ajtaján én is mindig megpróbáltam elolvasni, de így sokkal könnyebb :))) És a karikatúrák!!! Szenzációsak! (És persze gyorsan szavaztam még egyet Chandlerre :))) Mondjuk Monica-val is laknék együtt, ha már a lányok közül kellene választani, mert sose kéne takarítanom!
Köszi az aszalás-mániát, beugrott így :)
Még egy apróság: Mi az Old Yeller cimű film magyar címe ? (amitől Phoebet eltiltotta az anyukája a 220 szerint [TOW Old Yeller Dies])
Az lehet, hogy Rachel balek, de azért elérhet egyet s mást a külsejével. Ha igazi balekot akarsz, az Ross, újabban részenként beég egy jó nagyot. Viszont férjnek ideális...
Chandler valóban rulázza a scenét, ahogy ma mondani szoktuk, ha nagy leszek én is olyan szeretnék lenni, mint ő!
Miért pont Monica? Azért, hogy legyen valaki, aki rendben tartja a lakást?
Én például szívesen laknék Phoebe-vel, mert soha nem unatkoznék, meg nagyon emlékeztet egy hibbant barátnőmre, meg Rachellel, mert lenne egy nálam is nagyobb balek, meg Chandlerrel, mert ő Chandler, meg Joey-val, de csak ha megkérdezné tőlem is, hogy mi a helyzet... De a legszívesebben Ross Gellerrel laknék, a három válása ellenére - különben is érdekel a paleontológia. Hülye vagyok?
A Kisbokornak egyébként nagyon jó ízlése van!
Már készül a következő nagy frissítés!
Rengeteg filmrészletet tölthettek majd le a cuccokról, láthattok néhány karikatúrát (!) a szereplőkről, megtudhatjátok, hogy mi az a "Magna Doodles", és megnézhetitek az utolsónak szánt NBC előzetesből kivett képeket is.
Szóval mindez holnap kerül fel...
Készüljetek! :))
Én megint szavaztam. Chandler, Rachel és Monica fej-fej mellett! Hajrá Chandler! Most komolyan, lányok, hát nem Chandler a legjobb? Már Kisbokor is megmondta! :-))
Nyitottam egy külön oldalt a szavazásnak! Ezt "szavazás"-nak neveztem el. :)
3 kérdés is van és mindegyikre külön-külön 5 percenként lehet szavazni!
uff
Sziasztok, Raddi vagyok, a tar.hu/jobaratok számára forditom a részek tartalmát magyarra.
A második szériában volt Chandlernek egy hibbant szobatársa, bizonyos Eddie, vele kapcsolatban szól a következő szövegrész:
"... they argue and Eddie agrees to leave. The next day, Eddie goes on a _fruit drying kick_ and has no recollection of their previous conversation. Variations of this happened day after day."
Mit jelent az, hogy "goes on a fruit drying kick" ?
Végülis a kérdést úgy tettem fel: "Kinek lennél a szobatársa!" Ebben benne foglaltatik minden! :)
Mert ugye: Rachel és Phoebe is szobatársak, de Monica és Chandler is szobatársak - csak máshogy :)
Figyelem! Az oldalamon már két szavazást is találhattok egymás mellett, és 5 percenként szavazhattok!
Chandler egyik legjobbja valamelyik kórházas részben volt. Valami rosszat mondott Monicának, erre felkiált: "Te Jó Isten, ez nem is ejtőernyő!!!" és átesett a padon.
Én meg ki a székből.
Szóval szobatársnak tuti Chandler kellene haveri szempontból.
Dolgozom az ügyön! :)
Kedvenc mondatom a mai részből, természetesen Chandlertől: "Jaj! Itt volt egy négyzet alakú hulla!"
Ez annnnyira jó! Ahogy mondja :)))
A törzsasztalos topicot én nyitottam, de nem érdekel, hogy melyik megy jobban, csak írjatok! :-)
Egyébként valahol megvan videón az a videókilp, a Rembrants and the Friends.
Most tényleg elkezdték ismételni a TV2-n? Kösz, hogy szóltatok :-( még jó, hogy az első megvan videón... De a többit is fel akarom venni, csakhogy nálunk a TV2 olyan sz@rul jön be, hogy az már sírnivaló... talán ezért Völgy utca, mert semmilyen adó nem jön be normálisan...
Úgy tudom, hogy 1 nap csak 1-et lehet szavazni, de majd megpróbálom átállítani!
Nagyon teccik nektek ez a szavazgatás! :)))
Egyébként tényleg én adtam voksomat Monicára! :)
Kedves Czar, a topic a függőségben szenvedőké, persze, más is írhat ide, de mi itt kiegyensúlyozottak, jókedélyűek és olyan nagyon függők vagyunk, hogy nem bírsz minket destruálni (imádom ezt a szót...) Ezeknek a halivúdi sztároknak meg kívánom, hogy még nagyon sokáig nyúljanak milliókat egy-egy epizódért, mert én még sokáig akarok függeni. Vicces lenne, úgy húsz év múlva...
Mellesleg a Kisbokor Monicára és Chandlerre szavazna - azt mondja, lenne az ő gyerekük.
Úgy vettem észre, hogy a hozzászólók nagyrésze Jóbarátok függőségben szenved.
Ezek csak hollywoodi sztárok, akik milliókat nyúlnak le ezért a sorozatért, és aztán hazamennek a villájukba, ahol nincsen szobatársuk, hanem száz inasuk.
Ti tudtok többször szavazni? Mert én próbáltam egy kicsit felhozni Chandlert, de nem lehet már a szavazásra kattintani. Nem beszélve arról, hogy a tesóm szeretné Joey első szavazatát megejteni, de nem tudja... Pedig nagyon rá akarna szavazni :))) ("Mi a helyzet?")