Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Aztat a tusot a vakerán lőttem,"méltányolva" a belé gyűrt munkát és élet közelből is kielégítve a fene nagy kíváncsiságomat.
Elfért.Akkortájt 27 vas lógott a falaimon+ alu és míanyag tusások,amik nem voltak "szalonképesek".Nomeg persze nehány pisztol is bújkált a polcokon.Volt itt köztük faragott tus is,de "vadász",az nem!!!!Vadász faragásból bőven elég az,amit a ruszok ,még "lyánykorukban"farigcsáltak a gumis puskáim vasába.Vadászkutya,meg kacsavadászat,meg hökköm tudja mik vannak beléjük méllyesztve.
Egyszer régen,egy messzi-messzi galaxisban....valmi nemtom millen ötlet folytán nekiláttam és csináltam,csináltattam egy tökig polírozott Slavka 30-ast.Volt ám ott csilivili vastagon!!!;-) Forgattam-nézegettemrakosgattam illen-ollan fákba,nem gyöttbe!! Meginterjúvoltam itteni harcostársaimat,hogy bekerülési költségen kell-e valakinek.Nem köllött!(mondhatni-a kutyának sem)Egy ideig még nézegettem itthon(a legcsicsásabb fában,amit leltem),majd egy tuscsere után nekiadtam unokaöcsémnek.
Sosenem jutna eszembe még egy csak hasonlót is kreálni.Szerintem,ez sem szebb,csak drágább.
Eladó egy HW 77/k 4,5 mm-s kaliberű, kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú légpuska. Limitált mennyiségben készült, ez 19. számú darab, acél felületeken gyári nikkelezett felülettel, dugattyúházon" Sondermodell HW 77/K SD WWW.Waffen-Schlottmann.de" felirattal, a csőtorkolaton 1/2"-s UNF menettel, gyárilag hangtompító részére.