Keresés

Részletes keresés

P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.08 0 0 758
szerintem a Terveznek nem volna szabad elfelejtenie,hogy ő is volt Üv.és neki sem esett jól a hangnem amivel beszéltek vele,és a Régió vezető sem csak úgy beesett az utcáról,merthogy valamikor Ő is a Pennynél tanult be,mint Üv.csak azóta egy kicsit,/nem kicsit NAGYON/köd ereszkedett le a szemük elé!tudom hogy sok a feladat ,és mindent SOS-ba kell megcsinálni,de valahol a Pennys is csak egy emberke volna,és figyelembe kellene venni a képességei határát,amúgy meg vannak olyan feladatok,amiknek a legtöbbször semmi értelme,gondolok itt olyanra,hogy töltsd fel a non foodot,vagy in outot,csurig tornyosan !!2óra múlva pedig kezdheted az új akciósat pakolni,úgy hogy az előbbi munkád sz..t sem ért szedheted be,mert máshova nem rakhatod a cuccot,mert nincs máshol helyed:(szóval szerintem senkinek nem kell túl fényezni a Tervezek és Régvezek munkáját!biztosan vannak köztük rendesek is ,de sajnos a szomszéd zöldje mindig zöldebb!!!ezek az átlagos tapasztalatok szerint,mindig másik területen dolgoznak!!!
vanillia. Creative Commons License 2009.07.07 0 0 757
Kíváncsi lennék arra a boltra hol csak kevés víz maradt. Bár mondjuk nézőpont kérdése kinél mit jelent a nem sok?! Biztos, hogy mindenki fáradt TV is ÜV is és a pénztáros is, itt nem az a lényeg kinek mi a beosztása. Mindenkinek ugyan úgy meg van a maga feladata, amit próbál megcsinálni, csak az a baj, hogy ezt nem mindenki látja be! Az hogy valaki fáradt, az nem jogosítja fel arra , hogy kiabáljon bárkivel is! Gondolj bele ennyi erővel mindenki ordíthatna mindenkivel...
Előzmény: gardiosa (755)
takarítógép Creative Commons License 2009.07.07 0 0 756
Gardiosa szerinted nekünk amit kiad a tv azt nem kell megcsinálni és lejelenteni neki???szerinted mi nem vagyunk fáradtak????mi is reggeltől estig dolgozunk csak annyi különbséggel hogy mi dolgozunk nem kocsit vezetünk meg telefonálunk egész nap.....na erről ennyit.....mindegyik belőlünk él ezt nem kéne elfelejteniük!!!!!!!!!!!!!!!
gardiosa Creative Commons License 2009.07.07 0 0 755
Sziasztok! Nálunk elfogyott a sárgadinnye,meg a vizböl se maradt sok a pulykamell mind elment. Lehet hogy nem volt a legjobb akció,de abba nem gondol bele senki mekkora nyomás van a vezetökön, a TV se azért kiabál mert olyan kedve van hanem mert fáradt,egyre több a kiadott feladat és ha olyan vezetöi vannak hogy meg se csinálják neki meg jelezni kell a RV-nek hogy kész-e kiadott feladat,jo hogy kiborul egy idö után. Vannak olyan vezetök akik sajnos sokat megengednek maguknak és azt hiszik mindent megtehetnek korlátok nélkül,DE MINDEN VÉGET ÉR EGYSZER.
Előzmény: horgász a pácban (754)
horgász a pácban Creative Commons License 2009.07.05 0 0 754
Utalványt? Minek az nekünk, még elköltenénk, hol mint a PENNY-ben. A sárgadinnyét meg, küldjétek vissza a raktárnak reklamációba had örüljenek neki, úgy mint mi.HA 2szeres voltál, miért csak 1 szörpöt vettél?
Megvehetted volna a többiekét is. A pulykamellet nálunk is várták 1/2kor is hátha hoz még a tündér két konténerrel. Tudjátok szivatni csak azt lehet aki dolgozik. Ehhez mindenki hozzájárul, én is mivel kell a zsé. így minden "szuper"akciót kifogok én is hol az elejét, hol a végét.Kitartást, aki pihen az gyűjtsön erőt, aki melózik az bírja ki ezt sok "jót"!!!
Éjjeli-lepke Creative Commons License 2009.07.05 0 0 753
Reggel 8 óra mindenki jött pulykamellet vásárolni, majdnem bezúzzák a hűtő tetejét pakol mindenki mint a :hülye: erre jövök én felmutatok a plakátra hogy ugyan már csak 12 és 13 óra között akciós, minden vagyok csak szép kislány nem. Hát ez azért durva a legnagyobb melegben jöjjön vissza a vevő mondják kórusban de kérem ha kell akkor kell jöjjön vissza. Délelőtt 11- óra már sorakoznak a hűtő mellett ugyan nem veszi még ki az árut mert ugye kiolvad!! beszélgetnek jól érzik magukat végül is mi dolguk lenne hát VASÁRNAP ebédidő van.11-30 most már mindenki zizeg készülődik rakja a kosarát teli pedig többször közlöm 3-nál ne vigyen többet hogy másnak is jusson persze ez nem érdekel senkit.12-óra kirobogunk a kasszába működik mind a vevő boldog neki jutott fizetnek kimennek de csak és kizárólag PULYKAMELLET vásároltak tehát nem azért jött hogy a forgalmunkat növelje egy kicsit. Jó lenne már ha a NAGYFŐNÖKÖK azok a drágák rájönnének hogy ez nem jó így senkinek legfőképpen a vásárlóknak mert elégedetlenül megy ki tőllünk és csalódott.És persze nekünk sem jó mert az anyukánk ebben az időben többet csuklik a kelleténél. Balfi vízből miért kellett 11 raklapot leküldeni???????? Nyilván sok volt a raktárban. Persze ez is csak szervezés kérdése de hát ők az okosok. Röviden ez volt a mai nap története remélem nem csinálnak a közeljövőben ilyen jó AKCIÓKAT nekünk. Kitartás mindenkinek aki még bírja a PENNY MARKET kötelékében. Egyébként még mi sem kaptuk meg a 6000 ezret. Sziasztok.
dr.teszta Creative Commons License 2009.07.05 0 0 752
Nálunk már reggel kb. 40-ember állt az ajtóban a pulykamellért.Folyamatosan egész délelőtt mindenki azt keresi. Kíváncsi vagyok hogy ez is olyan lesz-e mint a sajt akció!
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.05 0 0 751
sziasztok!
tegnap a tervez.gyüjtötte az adatokat,hogy ki volt az akció ideje alatt táppénzen,vagy szabin..akkor karácsonyra csak megkapjuk a jegyet,mert nem kapkodják el az osztását,lehet még csak most fogja nyomni a nyomda.Én 10 raklapot kaptam,kemény 1.5 raklappal el is adtam belőle.azt mondogattuk,hogy bele kéne csempészni minden vásárlónak 1-1 zsugorral a kocsijába, ....vagy csak az kap pulykamellet aki vesz hozzá egy gyűjtő Balfit!!!!!!!!!!de legalább a raktár megszabadult a rengeteg Balfitól,a boltokban meg elfér!!!vagy nem?!na megyek p.mellet árulni.jó pihit vasárnapra annak aki otthon marad.pihenje ki magát helyettünk is!!!!!!!!!!
takarítógép Creative Commons License 2009.07.04 0 0 750
majd az ehavival biztos...vagy nem
Wild-Angel Creative Commons License 2009.07.04 0 0 749

Az egész raktárba,eladótérbe olyan büdös van a sok akciós dinnyétől,mint az állat.....sebaj,majd ha már folyik,felmossuk a több tucat raklap balfi vizzel,ami megmaradt! pulykamell,majd meglátjuk.... megkaptátok már a 6000ft-ot,amit beigértek?vagyis a jegyet? MI MÉG NEM. Jó hétvégét mindannyiatoknak!!!!!!!!!

Előzmény: gardiosa (748)
gardiosa Creative Commons License 2009.07.04 0 0 748
Sziasztok! Nem kell aggodni holnaptol se a rendes árban lesz a viz olcsóbb lesz,egy darabig egyik üzletnek sem kell vizet rendelni. Az akciok meg azért voltak mert honap végén az embereknek kevesebb pénzük van ez a vevö csalogatás, most hogy fizetést kaptak az emberek ugyis fognak vásárolni ha akcios ha nem. "üzletpolitika". Kitartás mindenkinek.
Előzmény: robot???? (747)
robot???? Creative Commons License 2009.07.04 0 0 747
nekünk 11 raklap viz jött! Még a fejünk tetején is balfivíz van! Én 14 zsugór vizet vettem!!!!!!!!!!!
hcrs Creative Commons License 2009.07.04 0 0 746
Vettem két zsugor bal**** vizet hogy fogyjon, mert a nyolc raklapból, ha egy elfogyott!!! Tök jó lehet tárolni a bal**** vizet! Kitartás!
vanillia. Creative Commons License 2009.07.03 0 0 745
A kedves vezetőség vajon tényleg komolyan gondolta, hogy a sikeres szülinapi akció után még valaki bejön a meghirdetett akciójukra?! Arra lennék kíváncsi, de mint látom nem csak egyedül én, hogy mit fogunk csinálni azzal a rengeteg leosztással aminek negyedét sem tudjuk eladni?! Végül is tudomásom szerint mindenhova akkora raktárat sikerült építeni, hogy simán eltárolgatjuk a leosztást, nyugodtan leküldhetik egy héttel előre meg majd az akció után néhány hétig hónapig! Ez megint egy sikeres akció volt! Érdeklődve várjuk a következőt, de ha lehet valami hasonló nagyon jó akció legyen ám! Meg lehetőleg ilyen termékekből amik minden második héten egyébként is akciósak! Tényleg egy kérdés, nem lehetne végre már valami mást is leakciózni, 2-3 hetente mindig ugyan azt kell?!
hcrs Creative Commons License 2009.07.03 0 0 744
Vettem szörpöt!!!! Köszke Vezetés!
Igen a sok bal**sz víztöl alig férünk, de szerintem azt nem fogják vinni, no de majd vasárnap a döglött pulykamelle ... hm, de jó, nem melózom...!!! :)
eladó1234 Creative Commons License 2009.07.03 0 0 743
sziasztok.Telle a tököm a sok sárga sinnyével, de nem bajj mert a sok balfival majd leöblitem a raktárba semmi sem fér el tölle..A mirelitt cuccnál melozok szerintem itt megint lessz balhé mert sokan lesznek az tuti elöre félek. de nemadom fel!!!!!ja.és ugyis veszek belölle megoldom,csá
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.03 0 0 742
A jó leltárosnak is kell zséget számolnia,ha az ismert hiánya nagyobb ,mint az ismeretlen.,vagyis több a selejt %-a, mint a lopás %-a,nem kell ahhoz pirosba,vagy villogóba lenni,. van olyan rossz leltáros bolt,ahol nem kell számolni zséget ,mert nagyobb az ismeretlen hiánya,mint az ismert...vagyis többet lopnak náluk...Nálunk is megmaradt a fele dinnye,mindannyian vettünk,nem érdekelt,hogy nem lehet.szerintem van olyan bolt,ahol ha a dolgozók nem vettek volna dinnyét,nem is nagyon lett volna belőle forgalom.köszönhető ez a szülinapi bulinak!megkaptam tegnap az összes Balfit,azt vajon mikorra fogom eladni!?
Előzmény: takarítógép (736)
hcrs Creative Commons License 2009.07.03 0 0 741
Igen, lesz kiskapu, ma véletlenül köztes leszek, 7töl11ig, meg4töleste9ig, így szörpért sorba fogok állni!! Veszek, kedves Vezetőség, talán még jutni is fog!
Kitartás kollégák!
Előzmény: horgász a pácban (740)
horgász a pácban Creative Commons License 2009.07.02 0 0 740
Tudjátok minden szabály annyit ér mit betartanak belőle! Keresd meg a kiskaput s lesz neked is!! Csak ésszel!
hcrs Creative Commons License 2009.07.02 0 0 739
Nálunk is maradt rohadnivaló sárgadinnye, de mivel a müszakosnak nem lehetett vásárolni....Tudod, a délelöttös müszakos müszakkezdetekor vásárolhat, meg ha leszerelt, kiment a boltból, és visszajött bevásárlókocsival!!!
Ez így a szabályos, ugye tudod?! :)
Előzmény: takarítógép (738)
takarítógép Creative Commons License 2009.07.02 0 0 738
nálunk vehettél volna a 24ládából megmaradt 23.....ez ám az akció!!!selejt kié??????bolté,??ki osztotta le?????
Előzmény: hcrs (737)
hcrs Creative Commons License 2009.07.02 0 0 737
Tisztelt Vezetőség!

Nagyon - nagyon köszönöm a heti akciót!
Köszönöm, hogy délelőttös műszakba voltam, és NEM tudtam akciós sárgadinnyét venni! Nagyon köszönöm!
Mi gürizünk a kasszába, osztjuk a kártyát, kérdezzük az irámyítószámot, figyeljük a rézbőrű lopósokat, és még akciósat se vehetek?!?!?!
KÖSZÖNJÜK Nektek!!!
Kitartás kollegák!
takarítógép Creative Commons License 2009.07.02 0 0 736
csak annak kell zöldség leltárt csinálni akinek rossz a leltáreredménye......az akcióváltás szerdánként van ez csak kivétel volt az áfa átállás miatt!!!!!
Előzmény: P.Sziporka (735)
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.02 0 0 735
akkor nektek nagyon jó lehet merthogy minden héten kedden,mostmár :akció váltás,zség leltár,meg még amit kitalálnak hozzá,hogy jól érezzük magunkat!!!
Előzmény: robot???? (733)
Saman26 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 734

Sziasztok!

 

Hát már nekem is tele van mindenem a pennyvel.Amit hétről hétre művelnek velünk az már nem emberi,de már nem is állati.Külön faj lettünk:)

1 éve vagyok náluk,de nem tudom meddig bírom még!Elegem van nekem is a 6 helyett 12 órából!A heti akciókhóz meg megint csak gratulálni tudok a fentieknek!

Azt hogy áru lesz biztosítva elég meg felejtsétek el!A kajajegyre én is nagyon kivi leszek.Ja és azt se felejtsem el,hogy már nem elég kasszáznom,kártyát adnom és irányítót kérdeznem már az összes vevőt is mi figyeljük árgus szemekkel,mert elvették az őrzést.És ha lopáson kapsz egy "romát" majd még kezdhetsz rettegni is legalábbis felénk,mert tuti történni fog valami (kocsiddal,motoroddal vagy veled).De ez nem baj!Mi rá a válasz?Nem fizetjük ki a kárt,ne figyelj oda legközelebb.Ha meg nem figyelsz oda akkor meg mennyi a leltár hiány!? 

Valamit tényleg jó lenne már tenni!

Hajrá pennysek egyszer csak össze jön!?? 

robot???? Creative Commons License 2009.07.01 0 0 733
szia!
Nekünk nem kellett csinálni lehet hogy kimaradtunk valamiből?
Előzmény: P.Sziporka (732)
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.01 0 0 732
szerintem a zség leltárt kifelejtetted!vagy nektek nem kellett??
ma is lesz ár csere,de már nem annyi mint tegnap!úgyhogy harcra fel!
Előzmény: robot???? (731)
robot???? Creative Commons License 2009.06.30 0 0 731
Sziasztok!
Na ez az árcsere nem volt piskóta+még a hozzá jövő teljes pénz leltár +az akció kipakolása! De belehúztunk és féltízre meg is csináltuk! Pörögtünk mint a ringispíííííííííííír! Tuti hatékonyak voltunk!!!!!!!!!!!!
Jó éjt mindenkinek!
gardiosa Creative Commons License 2009.06.30 0 0 730
Hello! Valahol igazad van,bár tudnék olyan boltot irni ahol rendbe van minden ugy mennek a dolgok ahogy kell de lehet azért egerük van. Nem birálni szeretném a vezetök munkáját problémák mindenhol vannak amik megoldásra várnak minden boltba a dolgozok csapat munkát végeznek de ha egy is kilog közülük már nem ugy mennek a dolgok föleg ha a létszám is kevés és a dolgozokbol az utolso szuszt is kihajtják,de kitartás én tudom hogy változás nem nagyon lesz az elkövetkezö idöbe csak mégtöbb elvárás és feladat amit meg kell oldani mivel ezt vállaltuk föleg a vezetök.
Előzmény: P.Sziporka (729)
P.Sziporka Creative Commons License 2009.06.30 0 0 729
szia!ha a tervez nem engedélyez több embert,az üv.nem tehet semmit abból gazdálkodik amennyije van!!itt egyedül a hatóság tehet valamit, ha kijelenti,hogy az ÁNTSZ által megszabott tisztasági feltételek ennyi létszámmal nem megvalósítható és megköveteli a magasabb létszámot.mert nekem ne mondja senki hogy az Ő boltja 100%-ban fel van töltve,nem áll a sor a kasszánál, csilli-villi a bolt és a raktári szakosított rend is megvan,a padlóról lehet enni nincs egere,a régió vezető mindent 5-re értékel,mert ezt nem hiszem el! esetleg ha a hátam tollas lenne,talán!!?mert van olyan bolt is ahol 2és fél ember van 1 műszakban.mert a tervez így döntött!!!annyi ember elég annak a boltnak!!Hatékonysági táblának mindig jónak kell lenni,mert ennél a cégnél a hatékonysági táblázat a meghatározója a létszámnak!emlékezzetek vissza mi volt év elején!!??hazaküldözgettük az embereket!
Előzmény: gardiosa (728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!