Keresés

Részletes keresés

birbigli Creative Commons License 2003.05.01 0 0 254
Ebben egyébként teljesen igazatok van, de mint minden, nem csak ilyen egyszerű az eset.Ez a fiú
úgyanúgy szeretné a feleségét látni 2F1L szerepkörben,mint én, már előrehaladott lépéseket is tett e felé, de egy bizonyos ponton nem tudtak még átlépni.Nekünk is az egyik fenntartásunk volt felé az említett dolog, de minden másban nagyon szimpatikus a hozzáállása, maga az ember is szimpatikus.Lehet, hogy az én érzéketlenségem, de ezt a részét Rá bízta, az Ő ügye.Az biztos, mivel még semmi sem történt, ha nem tud ránk elég időt szakítani, úgy értem,pl. este 6-ra haza kell mennie, hogy közben az órát lesse,abból természetesen nem kérünk.Majd kialakul.De, mint tudjuk, megfelelő, vagy legalábbis kezdetben megfelelőnek tűnő partnert nagyon nehéz találni.
Előzmény: melch (251)
Chuchundra Creative Commons License 2003.04.30 0 0 253
"Volt már olyan, aki erre azt mondta, hogy alacsony a szexuális kultúránk szintje. Lehet."

Ismerős. (Szomorkás mosolyt hogy kell szmájlizni?) Mi azok közé tartozunk, akik minden levélre válaszolnak, lettlégyen a válasz pozitív vagy negatív. Sokkal könnyebb lenne, eccerűen abbahagyni a levelezést, elhallgatni, így nem kapnánk rengeteg sértett, leb*szós levelet. ("Magadat minősíted, anyukám!" meg "Keresgéljetek akkor csak a dagadtak között tovább!" és etc.)

Mi régóta keresünk fiút, de a jelentkezők jórésze - sajnos - a sumákolós kategóriába tartozik. Nem ítélek el vagy meg senkit, de ez nekünk nem elfogadható - a magunk számára. Egy másik topikban már leírtam, ez is csak úgy működhet, ha teljes az őszinteség. Ez az alap - számunkra. Különben nem éreznénk biztonságban magunkat, és valszeg nem is élveznénk a közösen eltöltött órákat.

Sokan kérdezik, hogy ez miért jó - már a pár férfitagjának? A válasz erre eccerű: olyan dolgokat is szeretnék megadni a Szerelmemnek, amit fiziológiailag egyedül képtelen vagyok kivitelezni. :)

Persze nagyon fontos a kooperáció. Sajnos sokan nem értik a dolgot, nem arról van ugyanis szó, hogy a Kedvesem a promiszkuitásvágyát szeretné kiélni ilyen formában a (köznapian: más pasikkal akar dugni), hanem többes szexben szeretne központi helyet kapni. Így eleve kudarcra itélt minden olyan közeledés, ahol a fickó csak "egy jót akar kefélni", hiszen ha nem gondolja végig, hogy mennyire eltérő dologban kellene résztvennie, csak lebőgés lehet a következménye. Erre nekünk meg nincs energiánk (gyerekek, meló etc). Ha a pasi csak azért vesz részt az aktusban (ld. FFR), hogy megdugja a nőt (és nem azért, hogy az eddigiektől eltérő szexuális élménnyel gazdagodjék), asszem az egész inkább szánalomraméltó, mint izgalmas. Persze ez csak szvsz.

Mindig megkérdezem az ilyen pasiktól, hogy mit szólna akkor, ha az ő feleségét is...? Érdemes figyelni a szemeket. Mert a válasz persze az, hogy "hááát, biztos nagyon izgatónak találnám", de közben csöpögni kezd róluk a verejték, az agyukban meg ívfényként ragyog fel az "én nőmet én dugom!" örök igazsága. :))) Persze, ez csak vicc, (bár elég jól meg tudom állapítani, ha hazudik valaki - a munkámmal jár), igazából nem ítélkezem, nincs hozzá jogom, hisz nem ismerhetem a teljes történetet.

A kérdéskör eléggé összetett, és valszeg azok működnek "eredményesen" szexuálisan, akik túl tudnak lépni a..., hát igen, az elveiken, asszem. Persze kérdés, hogy érdemes-e?

Előzmény: melch (251)
Fourty Creative Commons License 2003.04.30 0 0 252
Teljes mértékben egyetértek veletek. Egy többeserotikus kapcsolatban az őszinteségre alapuló bizalomnak nagyon nagy szerepe van. Hogyan várhatok el irányomban "ismeretlenül" őszinteséget, ha a külső fél a saját érzelmi partnere felé sem az ?
Előzmény: melch (251)


melch Creative Commons License 2003.04.30 0 0 251
Számunkra a jelenlegi elképzeléseink szerint elképzelhetetlen úgy belemenni egy ilyen kapcsolatba, hogy az eset nem tiszta. Itt most a nős harmadik titkos kiruccanására gondolok. Amikor keresgéltünk nálunk is jelentekezett egy srác, aki elég szimpatikus volt. Leveleztünk egy keveset. Mikor azonban kiderült, hogy nős, de ő a neje nélkül szeretné velünk titokban, akkor inkább lemondtunk róla. Fizikailag lehet, hogy jó lett volna. Lelkileg viszont nem tudtuk elfogadni, hogy esetleg belerondítunk egy másik házaspár kapcsolatába. Ugyanis számunkra a szexnek nem csak fizikai, hanem lelki tartalma is van. Egyszerűen rossz lett volna a lelkiismeretünk.
Volt már olyan, aki erre azt mondta, hogy alacsony a szexuális kultúránk szintje. Lehet.
Előzmény: birbigli (247)
pestifiu Creative Commons License 2003.04.30 0 0 250
Sziasztok!

Nem volt időm végigolvasni az egész topikot, de ameddig jutottam nagyon tetszett.

Tudom, hogy a jelentkezőkkel Dunát lehet rekeszteni, de nekem nagy vágyam, hogy egy párral legyek hármasban. Szerintem ez eszméletlen izgató, már nagyon szivesen kipróbálnám.

Én 26 éves Pesten dolgozó fiú vagyok.
Ha valakit (pontosabban ha valakiket) érdekel, akkor írjanak egy mailt a kiprobalnam@freemail.hu címre, esetleg ide a tokikba.

Sziasztok,
pestifiu

MoonPair Creative Commons License 2003.04.30 0 0 249
Hello

dobtam mailt, ha érdekel irjatok vissza.

Köszönöm amindenkinek aki irt, nagyjából válaszoltam is, várom a reakciokat:)

Előzmény: Krisztina és Robi (248)
Krisztina és Robi Creative Commons License 2003.04.29 0 0 248
Sziasztok! Szia Moonpair!
Már régóta olvassuk ezt a topic-ot is, a "3-an az ágyban" és a "hárman az ágyban" topic-on már be is mutatkozunk. Egyébként mi kitöltöttük az adat mezőt is, ahol röviden bemutatkozunk.
Sajnos csak kevés időnk van a fórumra, de minden emilre szívesen válaszolunk. Kalandorok ne kiméljetek!!!!!! :-), mi komolyan gondoljuk.
Tettszett a hozzá állásod, én is a feleségem kedvéért kezdek bele a 3-asba (ami lassan kezd már ki is alakulni egy korunkbeli sráccal), de ha összejönne a négyes egy hozzánk hasonló párral, nem tagadom én is nagyon örülnék neki.

Szia Birbigli!
Sok sikert nektek is előre az alakulóban lévő hármashoz. Sokat olvastalak nagyon szimpik vagytok :-)))

Ha összejön az első hármasunk igérem elújságolom a hírt, ha érdekel???

Szívesesn fogadnánk érdeklődéseteket és emiljeiteket.

Ui: Igyekszem gyakrabban olvasni és hozzászolni ha Ti is eztszeretnétek.

Helló! Robi

Előzmény: MoonPair (246)
birbigli Creative Commons License 2003.04.29 0 0 247
Annyi történt, hogy két úriemberrel találkoztunk már egy szórakozóhelyen,persze külön,külön.
Az első alkalommal úgy gondoltuk, csak beszélgetünk,így is történt, de feleségemet annyira felizgatta, hogy olyan emberrel beszélgetünk, aki vele akar szeretkezni, hogy hazaérkezésünk után nagyon fantáziadús órát töltöttünk együtt.Azután találkoztunk a másik illetővel,aki szimpatikusabb volt feleségemnek,vele jobban el tudna egy hármast képzelni.Úgyhogy, az első úrtól elbúcsúztunk,de a mi találkánk sem jött még létre.Az illető ugyanis nős,az ő vágya is egy ilyen felállás lenne,már mint a férjnek, de az asszony még nem döntött.Úgyhogy, titokban tudunk csak találkozni.Csütörtökre tervezte, de nem vette figyelembe, hogy az május 1.,így prolongáltuk a programot.Remélem, valóságban is lesz olyan jó, mint amilyen jó akkor, amikor szeretkezés közben
a harmadikat is odaképzeljük.
Előzmény: melch (242)
MoonPair Creative Commons License 2003.04.29 0 0 246
Sziasztok!

Beleolvasgattam a forumba, és igen érdekesnek tünik.Van egy kettő amugy valóban erősen a különböző szexlapok történetirói rovatában kivánkozik, bár kétségtelenül izgató.
Mi pont anyitás küszöbén állunk, a döntés már megvan, csak a megfelelő párt keressük.Én vagyok annyira önző hogy bár a feleségemnek kinálom a pasit, és izgat is ,de igazán egy jó 4-es indit be igazán.nagyon remélem nem vagyunk itt egyedül.

Ha esetleg vki hasonló cipőben jár az dobjon egy mailt, vagy irjon a forumba.

Mi 25/28 éve pár vagyunk.Képcsere megoldható, ha nagyon muszáj lakás is.

csángó jimmy Creative Commons License 2003.04.29 0 0 245
(örülök ennek a topiknak, a közeljövőben megpróbálom végigolvasni)
melch Creative Commons License 2003.04.29 0 0 244
Én úgy értettem, hogy esetleg birbigli mondhatna kicsit többet a történetükről. Nálunk annyi van, amit már írtam. A legnagyobb öröm számomra, hogy a feleségem is 100%-ig benne van már a dolgokban, és Ő is nagyon várja, hogy történjék már valami. Amint lesznek események írok! Remélem nem fog haszontalanul telni a 4 napos ünnep! :))))))
Előzmény: tandem_r (243)
tandem_r Creative Commons License 2003.04.29 0 0 243
Végre él a topic.Melch szurkolok neked,hogy sikerüljön és jól sikerüljön.Sajnos mi még mindíg csak az ábrándozásnál tartunk.Előzetes?Halljuk!
melch Creative Commons License 2003.04.29 0 0 242
Addig is valami előzetes esetleg? ;-)
Előzmény: birbigli (240)
melch Creative Commons License 2003.04.29 0 0 241
Találtunk egy párt, akikkel megvalósíthatjuk vágyainkat. Remélem mihamarabb! :)))
Előzmény: Törölt nick (239)
birbigli Creative Commons License 2003.04.28 0 0 240
Örömmel hallom írásod,azt hittem,ez a topic eltűnt a süllyesztőben.Nálunk is közel van vágyaink megvalósulása,majd beszámolunk,ha létrejött.
Előzmény: melch (238)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.28 0 0 239
pontosabban? :-)))
Előzmény: melch (238)
melch Creative Commons License 2003.04.28 0 0 238
Lassan-lassan elérkezik az idő, mikor a topic címéhez hű élvezetekben lehet részem. Már nagyon-nagyon várom! :))))
Melch
birbigli Creative Commons License 2003.03.13 0 0 237
Bocs, de a munkám miatt elég ritkásan kerülök gép mellé.
Én nem tartom kizáró oknak egy párral való szeretkezéshez, ha a nő nem bi(persze nekem meg semmilyen tapasztalatom nincsen),de mindkettőnket az izgat fel, ha azt látjuk(elképzeljük), hogy a párunk valaki mással szeretkezik, miközben mi is valaki mással vagyunk, mintegy megfigyeljük őt, minél nagyobb gyönyörökhöz próbáljuk juttatni,mert éppen olyant csinálunk, ami egy kicsit-erősen-szokatlan,vad.
Ez abból indult ki, hogy előszőr én vallottam színt, amikor elárultam, nagyon izgat, ha azt fantáziáljuk, más férfi szeretkezik a feleségemmel, utána ő is megvallotta,hogy őt is ez izgatja, illetve, ha én közben egy másik nővel vagyok.Mint mondtam, ez eddig csak elmélet, de mivel már nagyon sokat és nyíltan beszéltünk róla, nem godolom, hogy meglepetés lenne a dologból.
Előzmény: Violetta25 (233)
Violetta25 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 236
várom, várom, várom!!!
:)
Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.12 0 0 235
Sutan és Rubenske véleménye jelen témában azonos. (Ugye Suti?) Nálunk a többes szex nem párcseréről és egymás melletti szeretkezésről szól. Mondom én nagy hozzáértő, nem is volt még 4-es élményem,csak hármas, de így képzelem el.
Már készül a leveled, nem felejtettem el, csak nem vagyok valami nagy levélíró :o)
Előzmény: Violetta25 (233)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.12 0 0 234
Sutan és Rubenske véleménye jelen témában azonos. (Ugye Suti?) Nálunk a többes szex nem párcseréről és egymás melletti szeretkezésről szól. Mondom én nagy hozzáértő, nem is volt még 4-es élményem,csak hármas, de így képzelem el.
Már készül a leveled, nem felejtettem el, csak nem vagyok valami nagy levélíró :o)
Előzmény: Violetta25 (233)
Violetta25 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 233
Szia Birbigli!

Igen, én is most jöttem csak rá, hogy milyen sokat gondolkodnak hozzánk hasonlóan. Sokkal többekben van meg a vágy és a kíváncsiság, mint ahányan be merik vallani. Akár csak maguknak...

Egyébként nem is tudom kivel értsek egyet, Rubenskével vagy Sutannal. Mindkettőtök hozzászólásában van igazság. Bennem egy pici bi-hajlam van, de nem túl erősen. Tehát én kifejezetten örülnék egy négyesnek. Viszont az is tény, hogy hallottam már olyat, hogy sokakat csak az a tény is nagyon izgat, hogy mások is szerelmeskednek mellettük.

Előzmény: birbigli (230)
Sutan Creative Commons License 2003.03.12 0 0 232
Miért?
Vannak olyan párok, akik "csak" az egymás előtti szeretkezést kultiválják. Esetleg ezt megspékelik a párcserével is.

Az már egy más kérdés, hogy se Te se én, se sokan mások nem csak ezt szeretik a többes szexben.:-))

Előzmény: Törölt nick (231)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.12 0 0 231
"feleségem absolut heterosexualis. "
Akkor a párt nem javaslom.
Előzmény: birbigli (230)
birbigli Creative Commons License 2003.03.11 0 0 230
Üdv Violé!

Mi is, hozzátok teljesen hasonlóan, kiegyensúlyozottan élünk, most azonban felpezsdíteni indulunk -amúgy sem unalmas-sexualis életünket.Mi is egy párt, vagy egy férfiút keresünk magunk mellé, de feleségem absolut heterosexualis.
(legalábbis eddig).A topicok olvasása bennünket is abban erősített meg, hogy abszolút nem vagyunk egyedül ilyen jellegű igényeinkel, s egy csomó, értelmes, kedves embert ismertünk meg,egyenlőre a távolból.

Előzmény: Violetta25 (229)
Violetta25 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 229
Kedves EMLA!
Öröm olvasni az írásodat, egészen beindult a fantáziám...
Szívesen hallgatnék (olvasnék) még egy-két történetet tőled/rólad/rólatok...
Sajnos mi eddig még csak fantáziálgattunk ilyen élményekről, mert egyszerűen nem találunk megfelelő párt/harmadikat.
Én még abszolút kezdő vagyok ebben a témában, de nagyon vágyom rá, kedvesemnek már több édes-többes élménye volt.
Úgyhogy most még én is csak az irígykedők :) közé tartozom, de igyekszem ezen változtatni.

Egyébként közöttetek most járok először (vagyis most szólok hozzá először, mert már régóta olvasgatom) úgyhogy mindenkinek: sziasztok! Bemutatkozásom pedig a hozzászólásom alapján szerintem egyértelmű...

Violetta

Előzmény: EMLA (191)
birbigli Creative Commons License 2003.03.09 0 0 228
Ez annyira szellemes volt, hogy több napra elnémított, most ébredtem a sokkból.Úgy is mondhatnám,hogy a betyárját, ez virtuóz volt..
Előzmény: suttyó1 (227)
suttyó1 Creative Commons License 2003.03.06 0 0 227
kinekl a nőjét dugjam meg?

kurva jó vagyok

csak aztán a nő se legyen egy bányarém

birbigli Creative Commons License 2003.03.06 0 0 226
Igy igaz, már egész régóta izgat ez a dolog, de most találtam meg azt a partnert, akivel ezt meg is lehet valósítani.
Előzmény: Törölt nick (225)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.05 0 0 225
Hidd el nem korfüggő.Ismerek olyan fiatal párt (kb.22-23 évesek) akik nagyon szeretik egymást és ennek ellenére, nem egy ilyen jellegű élményük volt.
Előzmény: mijacsuda (224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!