Keresés

Részletes keresés

kapcsie Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1145
szia Gabor!

meg tudnad mondani, hogy a 100 m noi elodonto mikor lesz?

koszi

crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1144
A VB-n nincs itt...
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1143
Kössz...de ez tuti???
vezuv Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1142
meg tudná valaki mondani, hogy a szépséges Dombi Zétény versenyzik még egyáltalán valamilyen szinten?
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1141
Edmonton: a vasárnapi győztesek mondták
2001 aug. 06 12:24 - Forrás: MTI

Férfi 100 m - Maurice Greene (amerikai):

- Remek verseny volt. Elsősorban nem az időre összpontosítottam, hanem a győzelemre. Éreztem, hogy az utolsó métereken Tim Montgomery már ott liheg a nyakamon, de ennek ellenére biztos voltam a sikerben. Eldöntöttem: nem indulok 200-on, mert a térdem után most már a combom is fáj. A váltón még gondolkodom. A jövőmről csak annyit: úgy érzem, még bennem van néhány világcsúcs.

Férfi kalapácsvetés - Szymon Ziólkowski (lengyel):

- Nagyon nehéz volt megjavítanom az országos rekordot és legyőznöm Murofusit. Azt hiszem, életem egyik legjobb teljesítményét nyújtottam. Nagyon fáradt vagyok és csak annyit mondhatok: a tavalyi sydneyi olimpián sokkal könnyebb dolgom volt, mint itt Edmontonban.

Női súlylökés - Janyina Korolcsuk (fehérorosz):

- Kicsit fáradt, de nagyon boldog vagyok. Megjavítottam az egyéni legjobbamat és ezzel az országos rekordot is megdöntöttem. Folytatom a versenyzést, hiszen úgy érzem, még rengeteg siker vár rám.

Női hétpróba - Jelena Prohorova (orosz):

- Denise Lewis távollétével és Eunice Barber kiesésével kicsit máshogy alakult a verseny, mint ahogy vártuk. Lelkileg kisebb teher nehezedett rám, reméltem, hogy érmet tudok nyerni. A remekül sikerült gerelyhajítás után megjött az önbizalmam, s a végén nem is kellett a legjobbamat nyújtanom az aranyéremhez.

encsőke Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1140
Jó estét!Jó szurkolást!Tévedés,nem a Knézi vagyok!
A fiúk 7,25 kg-os, a lányok 4 kg-os golyóval löknek.
Előzmény: crack (1133)
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1139
Hány kilós golyóval löknek a F, ill a Nők???
4 kg, ill. 3 kg???

Mi alapján számoznak tízpróbában???

crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1138
Legalább 15 fölé dobta.
drgagyi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1137
Szerintem, ha az óvást elfogadják, akkor engedni kell a döntőben indulni Fazekast érvényes kísérlet nélkül is.
Előzmény: zsivo-zita (1131)
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1136
Kürtösi jön...
pichichi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1135
Köszi!
Esetleg, ha tudsz valami pontosabbat, akkor mondd majd meg légyszi. Könnyű ám lekésni azt a pár percet :-)
red2001 Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1134
sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly sls kiraly
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1133
4 kg, ill. 3 kg???
taubácsi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1132
Köszönöm Gábor!

Hát akkor megint éjszakázunk holnap:-)

tau

zsivo-zita Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1131
Fazekas Robinak le kellett volna meretnie az elvett dobasat, amit meg tudtak volna ovni a verseny utan a felvetel alapjan-igy hiaba, ha ovnak is,nincs meg az eredmenye-az olimpian is ez volt Nool-nal
Tutenko Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1130
Este mikor kezdünk?
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1129
geen Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1128
Gábor, meddig kell ma fönnt maradnom?
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1127
A hétfői döntők előzetese
2001 aug. 06 13:28 - Forrás: sportforum.hu - Erdei Tamás

Az edmontoni atlétikai világbajnokságon hétfőn öt számban talál gazdára az aranyérem. Íme, egy kis esélylatolgatás:

Női rúdugrás

A világbajnokság egyik leglefutottabb száma a női rúdugrás. Az amerikai Stacy Dragila nevéhez fűződik az idei hat legjobb eredmény, közte a 481 cm-es világcsúcs, amellyel tizenegy centi az előnye az üldözőkkel szemben. De Dragila sem verhetetlen, hiszen kikapott a lisszaboni fedett pályás világbajnokságon, csak negyedik lett márciusban, s Sdyneyben is óriási csatát vívott az ausztrál színekben versenyző Tatjana Grigorjevával. Mostani legnagyobb ellenfele az Európa-csúcstartó orosz Szvetlana Feofanova lehet. A döntőt magyar résztvevő nélkül rendezik, mivel Molnár Krisztina nem jutott túl a selejtezőn.

Világbajnok: Stacy Dragila (amerikai)
Olimpiai bajnok: Stacy Dragila
Világcsúcstartó: Stacy Dragila 4.81 - 2001
Világranglista-vezető: Stacy Dragila 4.81 metres Palo Alto June 9, 2001.

Férfi hármasugrás

Ez a szám is egyesélyesnek tűnik, hiszen a brit Jonathan Edwards idén is kimagaslik a mezőnyből. A 35 éves olimpiai és világbajnok, világrekorder 17.46 méteres ugrásával elsőként jutott a döntőbe is. Legnagyobb vetélytársa két másik brit lehet, Larry Achike és Philips Idowu, de az angolok háziversenyébe beleszólhat a mindössze 21 esztendős svéd Christian Olsson, aki 17.49-et ugrott már idén, s nem lehet leírni a fedett pályás világbajnok olasz paolo Camossit sem. A címvédő német Charles Friedek sérülése miatt nem indul Edmontonban.

Világbajnok: Charles Friedek (német)
Olimpiai bajnok: Jonathan Edwards (brit)
Világcsúcstartó: Jonathan Edwards 18.29 - 1995
Világranglista-vezető: Jonathan Edwards 17.66

Női gerelyhajítás

A döntőbe új cseh csúcsot elérve Nikola Tomeckova került, de aligha ő lesz a főszereplő. Ez a szerep két kubaira, a világcsúcstartó Osleidys Menendezre és Sonia Bissetre várhat. Menendez, az első kubai nő, aki atlétikai világrekordot állított fel, 71.54-es eredményét meg sem tudták közelíteni az idén, a ranglistán mögött a világbajnoki címvédő görög Mirela Manjani-Tzelili áll, de majdnem öt méterrel lemaradva.

Világbajnok: Mirela Manjani-Tzelili (görög)
Olimpiai bajnok: Trine Hattestad (norvég)
Világcsúcstartó: Osleidys Menendez (kubai) 71.54 - 2001
Világranglista-vezető: Osleidys Menendez 71.54

Női 100 méteres síkfutás

Marion Jones sorozatban harmadik világbajnoki aranyérmét nyerheti ebben a számban, s ha csak azt nyújtja, amire képes, nem is lehet megverni. Ő a világranglista-vezető, s bőszen őrzi négyéves veretlenségi sorozatát a távon. Már 42 győzelemnél tart, s most még egyet kell begyűjtenie a 25 éves amerikai atlétanőnek. Legnagyobb ellenfele éppen edzőpartnere, a bahamai Chandra Sturrup lehet, de az ukrán Zsanna Pintuszevics, a az amerikai Chryste Gaines és a kameruni Myriam Leonie Mani is versenyben lehet az érmekért.

Világbajnok: Marion Jones (amerikai)
Olimpiai bajnok: Marion Jones
Világrekord: Florence Griffith-Joyner (amerikai) 10.49 - 1988
Világranglista-vezető: Marion Jones 10.84

Férfi 400 méteres síkfutás

Az eddigi egyeduralkodó, a visszavonulóban lévő Michael Johnson távollétében, a világranglistát vezető Tyree Washington sérülése nyomán teljesen nyílttá vált a verseny. Az első számú várományos a sydneyi döntőről még lemaradó bahamai Avard Moncur, ám Edmontonban újabb trónkövetelők bukkantak fel. A német Ingo Schultz egyéni csúcsán több mint fél másodpercet srófolva az esélyesek közé került, s 45 másodpercen belüli időt futott a jamaikai Greg Haughton is.

Világbajnok: Michael Johnson (amerikai)
Olimpiai bajnok: Michael Johnson
Világcsúcstartó: Michael Johnson 43.18 - 1999.
Világranglista-vezető: Tyree Washington (amerikai) 44.28

Tutenko Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1126
Köszi Gabi!
Légyszi mindig mondd be minden számban a csúcsukat.
Hodo Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1125
Szevasztok!
És a női magas-selejtező (Győrffi Dóra) mikor lesz?
frankjohn Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1124
Nagyon jó átlagot csinálnak a fiúk.
Dvorákot viszont csak valami kapitális hiba folytán verhetik meg.
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1123
Ez igaz!!!

Van egy aranyigazság. Azt a sportolót kritizálhatja a nép, aki produkciójháért pénzt kap. Mivel mi mi nem kapunk pénzt ezért, így jogunk van szólni.

Előzmény: vertol (1118)
taubácsi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1122
Sziasztok!

Most tudtam csak bekapcsolódni. Női távolugró döntő mikor lesz?

tau

pichichi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1121
Sziasztok!
a női 100as döntőt ismétlik holnap valamikor?
Tutenko Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1120
Mennyi a csúcsuk súlylökésben a két magyarnak,Gabi?
crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1119
Nem az volt szerintem a probléma. Akkor nem reklamált volna.

vertol Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1118
Annyit azért megjegyeznék, hogy amikor közvetítesz te is mondod néha, hogy ez vagy az rosszul rajtolt, rosszul helyezkedett. Akkor a te gondolatmeneted alapján ne mondjad ezeket, mert te sem tudnál jobban rajtolni stb. Szerintem a bírálat joga mindenkit megillett. Ennek ellenére szeretem a közvetítéseidet, csak így tovább.
frankjohn Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1117
Gábor!

Nagyon sajnálom Robit!
Az első dobásnál a diszkosz(éppencsakhogy) érintette a háló-tartó vasat. Még gellert is kapott a diszkosz. A debreceni ifi-vb-n láttam, hogy ez rontott kísérletnek számít.
Hajrá Roland!

crack Creative Commons License 2001.08.06 0 0 1116
Gábor!

Mi van Kürtösivel, Zsivóczkyval???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!