Birbigli kollega! Hogyan kezdodott? Ki adott kinek engedelyt? Elotte, utana? Vagy kozben? Egyutt nezzed ki az aldozatot, vagy beszamoltok ha akartok, illetve nem kerdeztek egymastolsemmit?
Akkor klassz hogy mas is begerjed ha parja masnak is tetszik...en komolyan meg jobban kivantam emiatt...
Mar ott tartok, a fejemben, hogy vegigneznem, masodik menetben csatlakoznek..
Segitsetek.
Egy psychiater tenyleg megirna belolem nagydoktorijat..
messziről hasonlítanak az érzéseink,mondjuk én egy kicsit kevésbé szókimondóan élem meg ezeket a dolgokat,de tény,hogy nagyon izgat,ha a feleségem egy buliról azzal jön haza, hogy valaki csapta neki a szelet, ezt aztán gyorsan továbbképzeljük, és jön az általad említett fergeteges... Ezzel szemben mi viszont egy kicsit előtted járunk a cselekedetek terén,úgy asszonykám,mint én is:)
Örömmel láttam,hogy ez az,általam előszőr kb. 2 éve látott topic életjelet adott.
Amiről be tudok számolni, hogy a korábbi elképzelések,álmok,hogy mi történhet és hogyan megvalósultak,tényleg olyan fantasztikusan izgalmas dolog mással látni a feleségemet,persze,ha én is ott vagyok:)
a kezdetektől az első próbálkozásig kb. 7-8 hónap telt el,de sem a felesége,sem én nem bántuk meg,sokkal őszintébb,bensőségesebb azóta a kapcsolatunk,ami előtte sem volt éppen rossz:)
de az nincs itthon, és különben se várja el tőlem senki sem, hogy humánus legyek :)
tegnap reggel 8-tól, este 11-ig dolgoztam Dabason a rendőrkapitányságon, ott szereltünk bútort, ketten voltunk és egy egész emeletet kellett megcsinálnunk, ma szerencsére kissé szerényebb munka volt, de itt is sikerült minket kiakasztani, kezdte a portás, aki nem akart minket beengedni...
"A páromat nagyon izgatja, ha mással lát és ez fordítva is így van. Utána hetekig izgalommal beszélgetünk róla, ami ugye megint őrületes szexhez vezet."
Nagyon nagy gáz van, ha már csak így vagytok izgalmasak egymásnak.
Hali, gyorsan végigolvastam az előző pár lapot. Üdv mindenkinek!
A páromat nagyon izgatja, ha mással lát és ez fordítva is így van. Utána hetekig izgalommal beszélgetünk róla, ami ugye megint őrületes szexhez vezet.
Viszont nemcsak ez izgatja a fantáziánkat.
Eléggé szabadjára engedjük egymást, azzal a feltétellel, hogy otthon be kell róla számolni. Ezek a kis beszámolók aztán hihetetlen orgiákba csapnak át. Előszőr kezdi az ember mindig egy kis szégyenlősséggel, "hú, el kell mondanom valamit" , az elején kicsit akadozik, de aztán hamar átlendülünk.
Az én nejem már egyáltalán nem szeretkezik, nemhogy párban. Pedig de beszállnék én is egy ilyen közös dédelgetésbe. Sajnos, amikor a koromat mondom, akkor valami rozoga férfit asszociálnak hozzá az emberek.
Pedik mindazok, akik kitapasztalták egy "érett" férfi hozzáállását a szexhez, nem panaszkodtak.
Az, hogy ki-ki mit tart undorítónak, teljeséggel egyéni dolog, ugye. Ez rendben is volna. De bocsáss meg, te megnyilvánulsz az "Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel" c. topikban, és mindjárt le is szögezed, hogy ezt undorítónak tartod. A HUSZ-os fórumlakók egy tekintélyes része érdeklôdik a többes erotika iránt, és ezt tiszteletben kéne tartani. És nemcsak ôket persze, hanem bárki véleményét. Én úgy vettem észre a HUSZ fórumlakói hihetetlenül sokféle emberek, de egy valami nagyon jellemzô rájuk: a tolerancia, aminek a minimális megnyilvánulása az, hogy mondjuk ha undorodom a pisiszextôl, ezt nem közlöm a pisiszexkedvelôk topicjában a kedves pisiszexkedvelô emberekkel. Kérlek, ne sértôdj meg soraimon, mert nem annak szántam.