Megjelent az EE magyarul. Elég silány lett a borítója ennek is, de mivel nincs sokminden rajta, nem sikerült nagyon elszúrni. Hasonlít az Álomcsapdára így fejből ítélve, de nincsd szerencsére rajta a kis SK-kép... a Moszkván láttam a metró területén lévő könyves kirakatában.
Thanx!
Igen, előfordulhat, hogy a később betervezett Titkos ablak... és Napkutya miatt tolódik az EE, de tényleg az a kérdés, hogy akkor a többivel mi van?
Mi va'????? Nem jön EE ebben a hónapban???!!!??? :-(((( Hát mit fogok én most olvasni??? Hát most naon pipa lettem... Akkor mi is lesz a következő? (már ha az tényleg jön)
A kiadó honlapján még úgy szerepel, hogy a Minden haláli áprilisban jelenik meg. Ma megérdeklődtem a mintaboltban, és a kiadó írásos értesítőjéből kiderült: 2004 első félévében már nem jön ki a könyv, tehát legkorábban JÚLIUSBAN várható. :(((
Amúgy azt is megtudtam, hogy a munkacíme Minden eldőlt volt. Jobban tetszett volna, ha ezt választják véglegesnek.
bookstation: 2004. május 4-5-én 10-15 óráig helyszíni árusítást tartunk az ELTE BTK Ajtósi Dürer sor 19-21. alatt található Angol-Amerikai / Germanisztikai Intézet könyvtára előtt. Megvásárólhatóak lesznek a webboltban még nem látható újdonságaink, valamint lehetőség lesz - igény szerint, előre történő egyeztetéssel - a webboltból megrendelt tételek postaköltség nélküli átvételére. Több információt az info@bookstation.hu e-mail címen illetve a 23/378-553-as és a 70/230-9463-as telefonszámokon kaphat.
Várunk minden kedves érdeklődőt!
A Rákóczi úti nagy Libriben (Astoriától nem messze) elég nagy választék szokott lenni, de elég drága is, ami azt illeti ;)
Ha jól emléxem, akkor a Pendragon tényleg olcsóbb, bár ha úgy kell hozatni, akkor bizonyára drágább.
Bocs igazad van. XIII. ker. a Margit híd pesti hídfőjétől indul a Pozsonyi út. a 76 és 79-es troli jár rajta. de egyszerűbb, ha gyalog vágsz neki, mert nincs messze. a pontos címet nem tudom, mivel én itt lakom és egyszerűen odamegyek, ha kell valami. de nem tudod eltéveszteni.
Lehet, hogy már korábban feltették a kérdést, de nem tudtok olyan helyet, ahol eredeti, ANGOL nyelvű SK könyvek kaphatók (akár antikvárium is), vagy esetleg internetcímet, ahonnan le lehet tölteni?